reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oj chyba ja pojde zaraz na basen. ale chętnie bym pojechała na słowianke, odpoczęłabym trochę. Ale już się chyba nie porywam z motyką na słońce. Mieliśmy jechać popoludniu nad jezioro, ale ja jakaś dętka jestem.

Pr - gratuluję. dzinsowe rurki hmmmmm ciekawe. chciałabym to zobaczyc hahah
sukienkę powinnaś ubrać i gołe nogi i brak majtek ;)

reklama
Pr spoko ja dzisiaj ubrałam czarne dżinsy rurki a w pracy klimy nie mam - z 35 stopni lekko jest w biurze po to poddasze - na szczęście miałam ulokowane w szafce krótkie portki to ubrałam bo bym se dzisiaj cosik ugotowała ;)
Ja po pracy wylegam się na trawę przed domek - mała do basenu a ja na leżak :) trochę odpoczynku a cooo póki słoneczko jest bo coś nie długo już poświeci...
Future Ty kochana odpoczywaj ;)

ciacho- nie mam klimy to stare rube mury zimno trzymaja;] tylko gorzej bedzie jak bede do domu wracac autobusem to mala sie zagotuje na Ameen;p
Madziarena ja moge zdjac oporty i fartuszek zalozyc to by chlopaki sie ucieszyli na pewno;]

pr grube mury chlodek trzymaja to fakt ale popoludniu ma byc deszcz i burza wiec moze sie ochlodzi
future no jak tak goraco to burza na pewno gwaltowna a juz sobie wyobrazam jakie musza byc kaluze co ja pisze potok wody
u nas tez juz sie chmurzy i cos sie kreci

Znów Szczecin unplugged? Kilka lat temu w kwietniu śnieg spadł i elektrownia zdechła, wesoło było :-) Doba bez prądu, a my wtedy w mieszkaniu wszystko na prąd mieliśmy :-D Ale było miło, znajomi wpadli, w planszówki graliśmy i ogólnie strasznie fajnie wspominam :-)

My wychodzimy na prostą. Tzn smarkam i kaszlę jeszcze, ale zaczynam się czuć jak człowiek. Teraz za to temperatura mnie dobija, jak na moje może się rozpadać trochę, nie będę marudzić ;-)

PR, madziarena - skąd Wam do głowy pomysł wypadu do pracy w rurkach przyszedł? :-D Współczuję, ugotowałabym się :-p

cześć dziewczyny:)
Wleciałam na moment żeby napisać że w czwartek wróciliśmy z gór, wesele w sobotę udane, potynialiśmy wybawiliśmy się że hoho, super było. Teraz jesteśmy u rodzinki maly chory, w piątek byliśmy u lekarza bo kaszlał i smarał się dostał leki ale dziś znów poszliśmy do tej samej pani dr bo od wczoraj rana gorączkuje po 38,6 no i dostał antybiotyk, zobaczymy czy coś da no i jakieś osłonowo leki....w środę do domku. Ja i dzieciaki mamy dość. W czwartek by było teraz 3 tygodnie poza domem, starczy! Wczoraj jeszcze robiliśmy małemu roczek, troszkę wcześniej bo zaś we wrześniu by nikt nie przyjechał tyle km no i my z kasą nie będziemy tak stali bo nam odciągną podatek za wczasy. Zdjęcia obiecałam to będą ale jak wrócimy do domu, teraz nie ma czasu ciągle z małym siedzimy, stał się jak kula u nogi. No to chyba tyle co u nas. Pozdrawiam i do usłyszenia już z domku. PA PA!!!;-)

reklama
pr zaraz zacznie gadac, ze specjalnie rurki zalozyła, bo mialo padac haha, ta to jest ;)

hesiek z tatą w basenie, a ja się chowam w chacie.

ed:

słuchajcie co wyczytalam wlasnie, że vileda wypusciła samojezdnego mopa, takiego jak moj odkurzacz..... jakbym to miala hmmmmm

ale się rozmarzyłam....

Ostatnia edycja:
Do góry