reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko a no czasem śpi zwykle jak taka pogoda jak dziś jest...po południu lubi się położyć na godzinkę czasem dwie, ale nie zawsze bo jak ładnie to zwykle biega na dworze cały dzień z przerwami.

reklama
e kochana nic strasznego
byl tylko lekarz dalam papiery ze szpitala badania pokazalam ucho i ze zle slysze na nie i to wszystko..
mysle ze powinnam dostac z tego co inni mowia
decyzja za 2-3 tygodnie

A u nas sie rozpadalo i pada...do tego burza byla..na szczescie taka lajtowa hehe :-)
teraz kolacyjke robie bede hot dogi bulki juz sie robia w piekarniku :tak:

Marzenka to fajnie obys cos dostala :tak:
Megi to ci zuzka dlugo spi..moje skonczyly spanie jakos zaraz po roku :tak:
Ciekawe jak tam u naszego Aniolka sprawy sie maja :baffled:

marzenka oby bylo po twojej mysli:-)
owca u nas dopiero niedawno przestalo padac, my dzisiaj caly dzien w domu
wyrzucilam pelno ubran po mnie i starszej, nie wiem po co ja to trzymam:-D

ciacho widze ze pozadki pelna para;] ju aqto jestem z tych co trzymaja bez sensu;p w 1/2moich rzeczy praktycznie nie chodze no ale leza bo moze keidys jednak zaloze;p chomik jestem no coz moze sie kiedys przy da haha to po mamie mam:p

pr ja dobrych rzeczy nie wyrzucam, jak w nie wchodze to trzymam ale wyrzucialm plaszcz ktory od dwoch lat nie nadawał sie donoszenia bo mole mi przegryzly w dwoch miejscach i nie dalo rady uratowac wiec po co mi on?

Ja to jak PR trzymam i też myślę, że akurat może kiedyś założę czy coś hehe, powiedziałam sobie że przy przeprowadzce wyrzuce to co Mi niepotrzebne ale jednak zostawiłam bo przeprowadzka szybka była i nie było czasu na przeglądanie przy pakowaniu tego wszystkiego a przy rozpakowywaniu wszystko dawałam do prania i tak do szafek pochowałam ... Z czasem pewnie wrzucę do kontenerów albo wyrzucę ... U Nas też cały dzień padało z krótkimi przerwami i też cały dzień w domu spędziliśmy ...

DOBRANOC KOCHANE :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry