reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha kurcze widze ze porazka na calej linii, szkoda ze nie ma wam kto pomoc finansowo zeby chociaz mogl sie za praca rozejrzec

A no porażka na całej linii, nic dodać nic ująć.

mycha przeciez jezdzi autobus do zar z jw z tego co wiem kwestia dogadania sie
naprawde podejrzewam ze jakby sie dostal bylo by wam o niebo lepiej mialby 2tys wyplaty do tego za mieszkaniowke do tego 13 mundurowki za poligony naprawde

Marzenka Mi nic nie wiadomo o jakimś autobusie więc nie wiem ...

reklama
mycha może marzenka ma racje z tym autobusem. A twojego mama nie mogłaby wam choć na dojazd tam pożyczyć przecież to w kwestii pracy jechałby więc powinna zrozumieć...no nie wiem jak wam inaczej już pomóc. My sami czekamy za wypłatą do poniedziałku:/

Witam
my juz obrocilismy z ranca do tego urzedu,wiec podatek zaplacony hehe spokoj bedzie :tak::tak:
Po drodze zachaczylam do szkoly musialam doniesc papiery,i moge napisac ze zaczynam 6 wrzesnia kursik - 300 godz niemieckiego :tak:takze znow bede chodzic na rano od 9-12 :tak: mam za free wiec ide :tak:
Teraz kawke spijam a potem wezme sie za gulasz :tak:

Mycha tez mysle ze dobry pomysl z ta Jw moze cos wymyslicie :tak: spogladalas na te ogloszenia wypatrzyl cos ?
Ciacho u nas wczoraj bylo deszczowo dzis mamy 19 st wiec tak srednio :tak:
Marzenka czemu az do Legnicy? nie robia tego w Gw?

mycha może marzenka ma racje z tym autobusem. A twojego mama nie mogłaby wam choć na dojazd tam pożyczyć przecież to w kwestii pracy jechałby więc powinna zrozumieć...no nie wiem jak wam inaczej już pomóc. My sami czekamy za wypłatą do poniedziałku:/

Nie ma szans na jakąkolwiek pożyczkę. :no:

Witam
my juz obrocilismy z ranca do tego urzedu,wiec podatek zaplacony hehe spokoj bedzie :tak::tak:
Po drodze zachaczylam do szkoly musialam doniesc papiery,i moge napisac ze zaczynam 6 wrzesnia kursik - 300 godz niemieckiego :tak:takze znow bede chodzic na rano od 9-12 :tak: mam za free wiec ide :tak:
Teraz kawke spijam a potem wezme sie za gulasz :tak:

Mycha tez mysle ze dobry pomysl z ta Jw moze cos wymyslicie :tak: spogladalas na te ogloszenia wypatrzyl cos ?
Ciacho u nas wczoraj bylo deszczowo dzis mamy 19 st wiec tak srednio :tak:
Marzenka czemu az do Legnicy? nie robia tego w Gw?

Coś tam wypatrzył, wysłał wiadomości może ktoś się odezwie.

pogoda dzisiaj naprawde kiepska typowo barowa:dry: piekny koniec wakacji:dry:
ja w tym roku tylko kilka sloikow dzemu malinowego zrobilam, reszte pomrozilam,
zjadlam bym sobie jablecznika mniam:-D
future to na 10min sie legni to zawsze cosik

Najadłam się placuszków a teraz odpoczywam przed lapkiem. Dzieci śpią więc korzystamy oboje z moim m. On tradycyjnie gierka World of tanks bo co innego...Małemu musiałam dać panadol w syropie przeciwbólowy. Tak biedaczek płakał łapki pakował więc wyczaiłam że to ząbki idą nawet smoka wypluwał. Zasnął po podaniu syropku. Dziś nockę też ładnie spał o 4.30 się wybudziił bo Zuzia wstała bała się jak deszcz walił o szyby. No dziś to pogoda jesienna tylko na spanie. Zaraz trzeba kawę spić jakąś bo pousypiamy tu.

reklama
Do góry