reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
madziarena i jak aminia zadowolona z fotelika?
ciagle pada i pada cala noc chyba.....
moj maly przyszedl o 5-30 do mnie zasnal a ja sie obudzilam przed 7 i tak jzu kawke popijam..
mycha powiedz mi a do jw niechcialby isc twoj?napewno byscie odzyli szybko ;-)
fajnie ze juz jestes;-)
ja dzis do tej legnicy jade buuuuuuuuuuu ale fajnie bo przynajmniej nie ma mnie wpracy:-D

reklama
dzien dobry
w nocy strasznie lalo normalnie taki rzesisty deszcz, ale cieplo jest to duzy plus:-) takze pozegnanie wakacji deszczem;-)marzenka powodzenia na komisji

Cześć dziewczyny.

Kurcze pogoda nie sprzyja :no: cały czas pada i pada i pada ... :wściekła/y:
U Nas od wczoraj bez zmian.

hejka

pogoda nie nastraja, jakoś do pracy muszę dojść, od poniedziałku jeżdżę autem, a dzisiaj jeszcze komunikacja i to z przesiadkami.

Mycha- a nie może twój spróbuje na opiekuna osób starszych jak załapał język, mężczyzn też potrzebują szczególnie z prawkiem i silnych do podnoszenia.

Owca- dobrze, że wam nie wlepił mandatu, masz kobieto dar przekonywania :-)

Kroma a no podłapał trochę języka, ale On na opiekuna raczej się nie nadaje...

hello
madziarena i jak aminia zadowolona z fotelika?
ciagle pada i pada cala noc chyba.....
moj maly przyszedl o 5-30 do mnie zasnal a ja sie obudzilam przed 7 i tak jzu kawke popijam..
mycha powiedz mi a do jw niechcialby isc twoj?napewno byscie odzyli szybko ;-)
fajnie ze juz jestes;-)
ja dzis do tej legnicy jade buuuuuuuuuuu ale fajnie bo przynajmniej nie ma mnie wpracy:-D

Marzenka
chciał się starać do JW ale trzeba mieć kasę na paliwo aby jechać na badania itp., a niestety My tej kasy nie mamy :-(

Tak więc i tak źle i tak niedobrze, fajnie by było jakby udało Mu się do JW no ale nie stać Nas żeby starał się o tę pracę ... :no:

mycha przeciez jezdzi autobus do zar z jw z tego co wiem kwestia dogadania sie
naprawde podejrzewam ze jakby sie dostal bylo by wam o niebo lepiej mialby 2tys wyplaty do tego za mieszkaniowke do tego 13 mundurowki za poligony naprawde

dzien dobry, jestem zombie.
Hesiek się obudził jak lało i nie spał 3 godziny.
wstala po 2 kolejnych, a ja nie wiem kim jestem.

pogoda nie nastraja do niczego, co tu dziś jej zapewnic...... nie mam pomyslu, pewnie caly dzien w domu. chyba, ze przestanie lac.

Future - no to możemy iść we dwie na zombie walk, bo ja też ledwo zipię. Ale ja na własne życzenie, chłopaki mi pospały koło 22, a ja sobie siedziałam do 1 z kumplem gadałam... i mam za swoje. Idę sobie zaraz drugą kawę zrobić.
Miałam dziś iść kilka rzeczy kupić dla małego i co? I nijak nie chce mi się z domu w ten deszcz wychodzić, może przestanie się z nieba lać na chwilę to wyjdziemy.

Ehh praca praca. U nas się w końcu uśmiechnął los i małż znalazł. Teraz tylko strach, żeby po 3 miesiącach okresu próbnego mu umowę przedłużyli, bo w sumie zatrudnił się na okres urlopowy i kij wie czy firma nie wzięła 3 osób tylko na ten czas, a potem spadać :sorry2: Ale trzeba szukać i nie być wybrednym szukając, bo niestety, jak chce się w czymś konkretnym to dużo trudniej.

reklama
a ja musze wyjsc na dwor, parasol w aucie zostawilam:-D dobrze ze mam jeszcze jeden tylko mniej poreczny jest:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry