reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heloł.
my dziś do tesciow jedziemy. i na lody do mc donalda na sniadanie haha, taki mam kaprys, a co............
mi tak sie nie chce jechac, bo jak słoń, no ale zostane zawieziona, wiec może się zdrzemnę w samochodzie hahah

aniołek - czekam na Ciebie. bo mi się przypomnialo o Tobie dzis...

reklama
Witam

Ja z tych co wszystko co niepotrzebne wyrzucają, no nie lubię mieć gratów w domu, których nie używam. Po przeprowadzce zostało nam 1/2 rzeczy, wszystko posżło na smietnik, a większość ktoś wziął.

Ja dziś jeszcze po resztę rzeczy do przedszkola z Miłoszkiem idę, a M ma sprzątać:-)Potem może grześ na spacerek w trójkę pójdziemy, a w niedzielę do deszczna na święto pieczonego kurczaka, jak pogoda będzię.

Future- ja też w ciąży co rusz do mcdonaldsa na lody jechałam, hehe czasami po 2-3 jadłam, ale te małe rożki. Teraz wypatrzyłam inny punkt włoskich lodów.

Ja poniedziałek urlop wziełam, żeby synka do przedszkola prowadzić i odbierać wcześniej,potem pewnie z 2 godz. wcześniej się zwolnie z pracy, a w czt już poszedłby do 15. Boje się bardziej od niego, bo on nastawiony jest pozytywnie, w żłobku też dużo dzieciom o przedszkolu opowiadały, no zobaczymy jak będzie w poniedziałek. Na razie zachwycony, że tyle nowych rzeczy dostał i weźmie do przedszkola.

A jestem ukrywam sie z kawka ;-) bo co tu pisac..
znowu pranie sie kreci dzis posciele posciagalam i piora sie..slonko swieci to poschna :tak:

No i u nas w poniedzialek tez rozpoczecie szkoly :tak: kurcze juz 3 klasistke bede miala wow...teraz dojdzie im jezyk angielski w szkole..mloda zaraz bedzie do mnie w 3 jezykach nawijac haha :-D..ciesze sie ze juz szkola bo juz mloda nudzi sie w domu :tak:

Ciacho a twoja to do 2 klasy idzie? teraz bedziesz miala komunie czy w 3 klasie?

Anetczka ja tez tak jak ty wywalam co mi niepotrzebne a m chomikuje :tak:

aneteczka bo my zawsze bardziej przezywamy od dzieciakow:-D na pewno mu sie spodoba i nie bedzie jeczal;-)
owca tak mloda do drugiej klasy i komunia w maju, zacznie mi sie drugi raz:sorry2: a starsza gimnazium a przedmiotow chyb z 14, poglupieli

Dzień dobry
Nocka po krótce do bani, Pawełek budził się nawet nie wiem ile razy, niech te 3 wyjdą bo biedak męczy się...po 4 to poszłam do pokoiku małego i już z nim spałam.
Jutro już szykowanie rzeczy na rozpoczęcie roku w zerówce. Dowiedziałam się że kilkoro dzieci z bloku będzie z Zuzią w grupie więc będzie jej raźniej:)

Dzień dobry.
Zacznie się co niektórym od poniedziałku, u nas na razie jeszcze nie, choć jak pójdę do pracy to może uda się Go wkręcić - zobaczymy.

Future to żeś masz zachcianki ;-)
Ciacho myśl pozytywnie, w maju pójdzie do Komunii i z tym już będziesz miała spokój później 18 się zaczną:-p

U Nas też ogólnie niestety po staremu.

reklama
my w biedronce bylismy na spacerku
moj juz dzis chcial do przedszkola bo akurat zawsze mijamy i focha strzelil ze chce isc..heheh
ja w poniedzialek zamienilam sie ze mam na druga zmiane.to go zaprowadze i odbiore po 12 godz ale od wtorku to juz normalnie bedzie do 14-30 raczej niewiem jeszcze jak pracuje bo tylko do poniedzialku grafik jest..
z kierowniczka zagadalam i jak m wyjedzie to bede ciagnac na ranki no chyba ze bede miala dzien wolny to dzien wczesniej bede miec popoludniowki..takze dobrze ze nie mam z tym problemu;-)
ciacho to zaraz sie zacznie latanie po kosciolach jak komunia sie szykuje:tak:

Do góry