reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka o to moj przepis na zapiekanke do dupy bo to w piekarniku
a czemu nie chcesz czy jak nie masz piekarnika??? :crazy::crazy:

witaj beti !!!

jak tam dzionek mija??

widzialam twoja core 2 dni temu jak wedrowala do szkoly
:-):-)

reklama
Madzia pracowicie, chyba sobie przerwe zrobie:-)
ale musze zdążyć do 16 jak Kasia przyjdzie
jeszcze trochę powędrują do tej szkoły:-) i zaraz wakacje..dzieci to mają dobrze..ja chce do szkoły:-)

Beti tu chodzi chyba o sluzby wiezienne jak dobrze kojarze.choc to ten sam skrot jak swiebodzin hehe.
madzia jakos nie lubie w piekarniku,bo przewaznie nic nie wychodzi dobrego,
beti mam pomysla na ta pusta sciane w sypialni,i tak se pomyslalam ze fajnie by wygladaly 3 ramki biale z zdjeciami dawidka ale czarno biale 3 jego rozne minki,cos podobnego jak zrobilas jego fotki i umiescilas w tych ramkach:-)jak myslisz jakby to wygladalo?
wczoraj przegladalam na allegro wszystko na chrzciny i tak se pomyslalam ze dobrym pomyslem sa podziekowania dla rodzicow chrzestnych i upominki dla gosci,na opakowaniu zdjecie dawidka z jego imieniem i data chrztu do tego wsrodku 5 czekoladek ze zdjeciem lub 5 krowek rowniez ze zdjeciem co wy o tym myslicie?
mi sie wydaje to fajny pomysl i niespotykany:-)

Jestem spowrotem:-D Zucha mi znów zasnęła, ona to ma dobrze:-D Makaron smażony jest pycha, do tego kilka jajek wbijam i kladę przyprawy różne a najlepiej nam smakuje z bazylią tak na ostro:tak:
Niunia mi trochę zjadła chrupek kukurydzianych, dobre i to a na obiad asmażę jej paluszki rybne może coś skubnie. Laski nie wie któraś po ile może być Bebiko junior a najlepiej jeszcze takie na dobranoc bo wiem że takie jest, muszę chyba kupić bo małej już coś nie podchodzi mleko krowie, a wybrzydza już nawet kaszką z Bobovity a jakieś mleko na noc musi pić:sorry:

Madzia i inne dziewuszki a jadłyście już placek z kaszki, też bez pieczenia, może być kakaowy lub biały bo ja mam przepis jak co?:tak:i jest słodki i mniam mniam:-D

beti ja tez bym chciala wrocic do czasow szkoly,teskno za tym.dzieci w wieku szkolnym nie doceniaja to co maja wszystko maja w dupie,bo praktycznie zero obowiazkow a jak juz sie ma dziecko swoj dom obowiazki to dopiero sie mysli o tym jak to fajnie bylo w szkole,a teraz zycie gna do przodu i trzeba sie zmagac z nowymi obowiazkami trzeba se radzic:-)a dzieciaki nawet nie maja pojecia ze to nie jest takie latwe

Beti uśmiałam się z tego Świebodzina:tak:
Sw-to służba więzienna czyli kić w Międzyrzeczu:-D

Beti jak będę miała jutro czas to zajdę do Ciebie bo babeczka z banku po pół roku obudziła się i postanowiła ubezpieczyć nam mieszkanie i jutro muszę umowę podpisać w M-rzeczu

no to plama:-D:-):-)
ja tak mówie na swiebodzin:-):-):-)

Marzenka pomysł super i z czekoladkami i ze zdjęciami:tak:
kiedyś moi młodzi zamawiali dla gości takie czekoladki, ale bez fotki, tylko imiona i data ślubu
a te ramki to mówisz na tą ściane gdzie kwiatki te przyklejone?

Megi jeśli chodzi o ten co myślę z kaszki manny gotowany z ciastami bebe to jest pycha:-)

Nati to ja czekam i zapraszam:-)

reklama
megi ja kupuje mleko nestle junior o smaku waniliowym lub z miodem moze takie sprobuj moze jej zasmakuje..kosztuje jakies 12 zl w intermarche :-)
te krowie to i dla mnie jest bee wiec co sie zuzce dziwic :-D:-D

a tego placka nie jadlam :no::no:

Marzenka moja siostra dawala dla gosci na chrzciny takie podziekowania
w takie malutkiej torebeczce z siateczki bylo kilka takich jajeczek malutkich kolorowych
i kartka z podziekowaniami ona mieszka w niemczech wiec u nich to chyba normalne :tak:

ja wstawilam juz kasze a dla szymka ziemniaki bo nie lubi kaszy hehe

Do góry