reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej kobietki,

u nas nocka jak zwykle niestety:sorry:
Megi super, że Twój już wraca, szybko to minęło. Pawcio słodko wygląda w obciętych włoskach, ale w loczkach też.. sama nie wiem jak lepiej. Ładnemu we wszystkim ładnie.

Mycha oby ciacho się udało ;)
Ciasteczko Ty śpiochu ;):-D
madziarenka miłej pracy.. taki okres że wszyscy chorują, nie tylko dzieci, mnie też coś brało wczoraj ale zapodałam rutinoscorbin i dziś już lepiej

Hej Owca :*

reklama
dzien dobry
owca a wiesz ze dzisiaj jak nigdy polozylam sie jeszcze po tym jak wyprawilam dzieciaki do szkoly, poszlam spac po 24 a wstalam po 9 :-D
mycha to pozniej foteczki torcika poprosimy:-), megi ooo to bedzie pracowity dzien:-D

Ciasteczko jeśli Mi torcik wyjdzie to pokażę fotki, ale Moim torcikom do Twoich to jeszcze daleko niestety:zawstydzona/y:

ooo Mycha a coz to z aokazja ze torcik bedzie?
Future- widze ze masz powera;]
Ciacho ty spiochu ja jutro zrobie strajk i zaprowadze mloda do pl i sie legne przed praca tylko ze jak sie legne to nie wiem czy wstane do pracy ehhh i w sobote jeszcze mam 2 zmiane bo odrabiamy abuuu

A ja sie zasapalam haha dopiero siadlam odsapnac :tak:
bylam w sklepie bo braklo chleba , potem z psem w kolo bloku
umylam lepetynke i ogolilam girki i teraz odpoczywam w miedzy czasie pizza sie robi :tak:

ciacho to fajnie ze mamuska cie nawiedzila ;-)
u nas ciagle mzawka pada ale ogolnie nie jest tak zimno :tak:

ooo Mycha a coz to z aokazja ze torcik bedzie?
Future- widze ze masz powera;]
Ciacho ty spiochu ja jutro zrobie strajk i zaprowadze mloda do pl i sie legne przed praca tylko ze jak sie legne to nie wiem czy wstane do pracy ehhh i w sobote jeszcze mam 2 zmiane bo odrabiamy abuuu

PR torcika robiłam dla mamy - to niespodzianka była, mama w zdziwieniu jak go zobaczyła. Urodziny dzisiaj ma 45.

reklama
Do góry