reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej :-):-)

Aniolek mamy blisko do domu bo 400 km :tak:jedziemy 3,5 godz :tak:
Mycha ja tez mam rodzinne groby we Pszczewie, jak wchodzisz na cmentarz to pierwszy maly grob jak wejdziesz po prawej stronie to moja siostra :tak:
Megi sto lat dla corki :-)

My zaraz obiadek a potem w gosci :tak:

reklama
A no widzisz Owca, jakby dobrze poszło to może byśmy się spotkały kiedyś ;-) może jak następnym razem przyjedziesz do PL to będziesz miała czas na jakąś kawkę czy coś .... :tak:

o widze ze watek odzyl:-D:-D
ja od 8 sprzatalam tak wiecie pozadnie....pozniej mama zaszla na kawe bo byla na cmentarzu i jeszcze zaliczylismy spacer po parku a teraz juz odpoczywanko a pozniej pojezdze na orbim ;-)

mycha bo to taki czas ja tez tak mam:baffled:
megi sto lat dla zuzi;-)i jak tam juz po zakupach?
ja jutro z rana ide na miasto do lumpa i takie tam od razu oplaty zrobie bo w tygodiu nie bedzie mi sie chcialo latac jak do pracy...
pr to ci chlopina:-D

A wy gdzie babeczki??
my jeszcze w Pl..:tak: mielismy jechac w poludnie miedzy 12-13 ale sie nie wyrobimy haha
bylismy jeszcze w interku,biedronce troche wedlin,miesiwa kupilam..i za troche trzeba sie pakowac :tak:
jeszcze skocze kebabka nam kupie na obiad ;-)
zanim wyruszymy to chyba bedzie 15-16 a chcialam byc juz w domu o tej porze trudno zajedziemy na wieczor znow i te wypakowywanie auta to najgorsze pozniej :tak:

No nic to tyle bo sama nie bede ze spba gadac haha
odezwe sie z domku :-):-):-)

Hej.

Owca jak to gdzie? Weekend się zaczął to i nikogo nie ma, może troszkę więcej lasek jest na tajnym.

Ja od dłuższego czasu po raz pierwszy dziś męża będę miała w domu, bo to listopad i mało imprez jest i chyba na razie na nocki nie będzie chodził, bynajmniej dziś ma wolne :)

Mnie dzisiaj brzuch boli jak cholera :( niech te dni mijają bo już mam dość.

Hej hej sobotnio :-)
Małż z małym mi pospali się, to mogę sobie poczytać. Ale widzę, że nawet nie ma czego :-p
U nas bez zmian, ot leniwa sobota. Po obiedzie do mojego taty jedziemy, to coś dla odmiany będzie ;-)

reklama
hej laseczki
rzeczywiscie nie ma zbytnio co czytac ale ja nawet czasu nie mam zeby tutaj zajrzec czesciej:sorry2:
kupilam sobie dzisiaj super czapke z pomponem ze sztucznego futerka:-D:-D larvunia rozowa kupilam;-):-D ale taki niezbyt oczojebisty roz:-D

Do góry