reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam...
ja wlasnie usiadlam na spokojnie bo bylam zrobic zakupy wekendowe i w miedzy czasie zrobilam salatke z lososiem
pierwszy raz mam nadzieje ze bedzie dobra :tak::tak: a jutro bede robic muffinki hehe :-)

Marzenka wspolczuje ci ze tak ciagle sama musisz siedziec no ale tak to jest jak ma sie meza wojaka ;-);-)
podrzuc kopytko :-D:-D pojadlo by sie...

Aniolek fajnie ze twoj przyjedzie szkoda ze nie na swieta ale choc dobre i to ze teraz bedzie :tak::tak: zawsze sie troszke soba nacieszycie..

Ciacho a ty widze wpadlas w wir szycia :tak:co bedziesz dobrego na wekendzik piekla ??

reklama
witam
owca jaka to salatka z lososiem?ja strasznie polubialam lososia nigdy nie jadlam a teraz jak u nas w sklepie jest to biore;-)
ciacho widzialam ten jablecznik...no zastanowimy sie;-)
mi dawid sie obudzil juz po 5 no masakra....i co chwile mama wstajemy ktora godzina:cool:

Dzien dobry !!
ja juz troche w domku posprzatalam sobie, bylam na dworze z psem i teraz czas na kawe :tak:
na obiad zrobie dzis zapiekanke ryzowa z miesem :tak:
zimno troszke mrozik jest...ale slonce jak daje az okno musialam lekko zaslonic bo daje po oczach.

Marzenka to ci szybko maly wstal ale on chyba tez szybko wieczorem zasypia :tak:
a salatka dobra wyszla tez robilam taka pierwszy raz tylko nie solic zbyt duzo bo losos slony troszke ...

http://www.smaczny.pl/przepis,salatka_z_lososia

owca wczoraj mi poszedl spac o 19-30 tylko widzisz ostatnio spal mi od 18-15 do 6-10 i wychodzi na to ze im pozniej idzie spac tym szybciej wstaje;-)zreszta zawsze u niego tak bylo
ja tez juz ogarnelam domek za chwile zrobie swoje cwiczenia i ide lepetyne myc...a pozniej do babci dawida zaprowadzic bo dzis druga zmiana
owca ale zes mi narobila chetki na lososia;-)

dzien dobry ranne ptaszki:-D
ja jeszcze daleko w lesie ze sprzataniem ale bardzo pozno poszlam spac to wstalam kolo 9:-D
ale juz kuchanie posprzatana, wlosy tez ufarbowalam, walnelam sobie oko co by wygladac:-D
a starsz cora poszla przesluchanie do mast be the music, ale porazka bo od 1,5godziny stoja na dworze:confused2: jak nie wejda za godzien to wraca do domu

Witam
U nas dzieciaki w nocy kaszlały, Zuzia mniej ale Paweł bardziej, nie dało mu to spać. Dostałam skierowanie na szczepienie z Zuzią na srodę to i chyba Pawła pójdziemy przebadać ZNÓW:/ nie wiem co on ma z tym kaszlem. Pranie się kręci, później obiadek, dziś sobota to jajca sadzone zrobię, pyrki jakaś surówka...już nie mam pomysłów. Pozdrawiam i zdrówka dla chorych dzieciaczków.
owca- słońce???żartujesz u nas mglisto i brzydko ale nie pada:/

My wrocilismy do domku bylismy na dzialce troche pograbic bo lisci pelno
zgrabione to i ladniej wyglada :tak::tak:
Pieknie dzis na dworze slonecznie i cieplo 9 st :tak:

Zdrowka dla dzieciakow :tak:

Ciacho i jak corka zalapala sie na casting ? co ona chciala tam robic spiewac ?:nerd:

Obiadek sie juz robi w piekarniku zapiekanka makaronowa pychotka :-p:-p

reklama
owca tak dostala sie tam sie wszyscy dostaja bo to eliminacje dopiero i ponoc wyniki za kilka miesiecy
tylko organizatorzy pojechali po bandzie, zimno 3 stop a ludzie na dworze czekali zeby dostac numerek, i moja weszla o okolo 13 ale chyba jeszcze nie spiewala a ktore jes godzina:eek:
moja stala od 8 do 13 na dworze :angry: latem ok ale o tej porze roku...

Do góry