reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho no to niezle pewnie mloda wymarzla, ja tym bym sie poddala jak by miala tyle stac na zimnym :tak::tak:
to pewnie mloda ladnie spiewa skoro chce startowac w programie :-)
zrobilas juz torcika ??

u mnie pachnie ladnie wlasnie muffiny sie upiekly i stygna haha :tak:

czy wy tez macie caly czas ta wnerwiajaca reklame latajaca na BB o prezentach :angry::angry: wkurza mnie ona na maksa

reklama
nie powiem ci jak spiewa bo nigdy nie chciala zaspiewac ale dziewczyny mowily ze ma ladny glos:-)
zreszta juz niewazne wraca do domu dala se spokoj bo by wrocila chyba jutro nadranem z tego tak to wolno idzie:confused2: od 8 rano do teraz stala na nogach, nie bylo nawet kawalka podlogi wolnej:angry:
a torcik jeszcze nie zrobiony bo na jutro ma byc:-D

Megi
[*]

A co do choroby Wojtka to pewnie co niektóra poczytała co to jest ..
Na to niestety leków nie ma, jakoś tam samo ma minąć no chyba że gorączka się pojawi a jak już wystąpi to około 40 stopni i do 2 tyg. może się utrzymywać mam nadzieję, że Nas to ominie ...

Jutro już niedziela i od poniedziałku zacznie się wstawanie i jeżdżenie, małego stresa mam bo nie wiem jacy ludzie na ten kurs będą chodzić w ogóle, najgorsze pierwsze dni później już chyba źle nie będzie - mam nadzieję!!! :tak:

Megi
[*] a wujek byl chory czy tak nagle zmarl???

Ciacho to jakas paranoja z lekka ze tyle godzin i dupa...szkoda...mloda napewno wnerwiona wrocila co ??
choc wcale jej sie nie dziwie..:no:

Mycha mysl pozytywnie bedzie fajnie na kursie, poznasz nowych ludzi :tak: a ty czym bedziesz jezdzila autobusem??

Ja zaraz ide synka ostrzyc i kapanko :tak:

witam
my juz nie spimy od 6 ja pije kawke a maly uklada puzzle:tak:ostatnio bardzo dobrze sobie radzi....wczoraj wlasnie kupilismy nowe ;-)mysle ze w to mozna inwestowac;-):tak:
megi tule:-(
ja chyba zaraz ukrece drozdzowe pozniej jogging i tak zleci ;-)
do milego

Hej.

Megi
[*] a wujek byl chory czy tak nagle zmarl???

Ciacho to jakas paranoja z lekka ze tyle godzin i dupa...szkoda...mloda napewno wnerwiona wrocila co ??
choc wcale jej sie nie dziwie..:no:

Mycha mysl pozytywnie bedzie fajnie na kursie, poznasz nowych ludzi :tak: a ty czym bedziesz jezdzila autobusem??

Ja zaraz ide synka ostrzyc i kapanko :tak:

Owca chcę jeździć rano szynobusem a wracać busem (lider tańszy od zwykłego pksu), jeśli będą jeździć tak jak patrzyłam na necie itp a ja kurs będę miała w takich godzinach jak mówili no to tak będę jeździć, chyba że dogadam się z kimś kto jeździ do M-cza ale to tylko rano ... Zobaczymy w trakcie jak będę jeździć ... :)

U Nas po staremu, Wojtek bajkę ogląda, sałatkę będziemy robić a Jaśko broi - już można powiedzieć, że chodzi. Tzn. coraz więcej chodzi na dwóch aniżeli na czterech i duże dystanse już pokonuje :tak: ale jeszcze siada na tyłek ;-) i wtedy już nie wstaje na dwie tylko na czterech zapierdziela, ale mimo to coraz więcej próbuje i nawet mu to wychodzi chodzić normalnie :tak:

Wojtek póki co lekką wysypkę ma, tylko martwi Mnie bo na nogach ma coś takiego jakby go coś ugryzło i mocno mu spuchło no i swędzi go bo drapie, posmarowałam taką maścią co uśmierza swędzenie i dałam wapno do wypicia bo mocno na kolanie i udzie mu wyszło tak strasznie spuchnęło :-( na klatce piersiowej też 2 takie miejsca ma ale nie spuchnęło tak mocno jak na nogach i jedno na paluszku od nogi. Zobaczymy czy coś się trochę zmniejszy czy nie jak nie to zaś na izbę pojedziemy bo Ja teraz mam mętlik w głowie i nie wiem czy to coś go ugryzło czy to od tej mononukleozy .... :no::no:

reklama
owca wujek chorował na wrzody, coś tam między innymi wyszło jakieś choroby w szpitalu po badaniach, zmarł przez popękanie wrzodów, lekarz tylko ostrzegał i kazał modlić się by nie pękły no i jednak stało się:( Nie jedziemy na pogrzeb bo dzieciaki chorują, poza tym mąż ma służbę we wtorek no i też koszt by był. Dam cioci na mszę za wuja od nas.
mycha fajnie że Jaśko zaczyna chodzić, aż wam troszkę zazdroszczę bo mój mały to leniuch i nie chce się puścić nawet stać nie chce sam:/ Co do Wojtka to oby mu nie wyszło więcej tego na ciele, obserwujcie i jak coś działajcie zanim go całego dopadnie...tulkam was. Na kursie na pewno będzie fajnie, oswoisz się kilka dni i będzie ok;)

Do góry