reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej.

Ja juz w pracy, jakas taka niewyspana i nie dozycia dzisiaj jestem :confused2: moze to przez ta wczorajsza imprezke....

Owca ten tort co Ciasteczko robila to dla mnie a wlasciwie dla mojego M :) konczyl 30 lat wiec nalezalo mu sie, tylko mowil ze za male cycki ma hehe a tak ogolnie to bardzo smaczny torcik byl :tak:

Super ten tort, ciacho ma talenta:tak:
Dzień dobry tak w ogóle:-)
Nocka ok raz wstalam tylko dać smoczka młodemu a tak spał ładnie. Pobudka o 6 wszyscy:sorry:

Cześć laski.

W domu byłam jakoś chwilkę przed 14 ... Póki co jeżdżę rano szynobusem no chyba że puszczą zastępczy autobus za szynobus ale to tak jakby szynobusem a z powrotem wracam busem, tańszy niż zwykły pks :tak:
Dziś można powiedzieć mieliśmy takie zajęcia integracyjne aby się troszkę lepiej poznać (to są tzw warsztaty z Panią psycholog przez 15 dni) później kurs komputerowy (8dni) no a sam kurs wizażu itp to później, jak będziemy kończyć kurs komputerowy to wtedy dadzą rozkład na kurs wizażu na razie mamy plan zajęć na warsztaty i kurs komputerowy :tak: Dużo mam do opowiadania, ale to chyba przejdę z tym na tajny ... buźki

DZIĘKI WAM ZA KCIUKI, POMOGŁY!!!! :tak::-)

reklama
Do góry