reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej hej

A my dziś 2 razy byliśmy z młodym na spacerze, ale jęczy mi w wózku, najchętniej by chodził, ale w butach mu to jeszcze za bardzo nie wychodzi. W domu w skarpetkach śmiga..

Owieczka, załatwiłam że pojedzie mój brat z dziewczyną po niego. Jeśli będą jechać z GW to pojedziemy razem. A jeśli będą w Poznaniu, bo coś wspominali, że mają jechać to po drodze go zabiorą.. Oby faktycznie nie było żadnych opóźnień. Daj nam słonko i najlepiej niech świeci przez cały tydzień :) :**

mycha no to super, pewnie cieszysz sie ze wsrod ludzi:-)

Ciacho a żebyś wiedziała że jestem happy ;-) kurcze tak inaczej jest między ludźmi, zawsze to coś innego niż 4 ściany w domu i towarzystwo tylko dzieci a potem Męża i czasami kogoś jak się na spacer wyjdzie :-p Oczywiście wiadomo, że kocham swoje dzieci, męża ale wyrwać się z domu na te kilka godzin i przebywanie między ludźmi to zawsze jakoś tak inaczej :tak: i te zajęcia z Panią psycholog są super, poznajemy się z dziewczynami z dnia na dzień coraz bardziej jak wykonujemy tam różne zadania itp. ... Nie sądziłam, że tak fajnie może być :no::-)

Mycha to fajowo :tak::tak: a co tam robicie dokladnie ?? macie teraz teorie tak?..
i gdzie ten kurs sie odbywa w urzedzie pracy??

Ja uciekam juz po serialach do wyrka :tak:

Mycha to fajowo :tak::tak: a co tam robicie dokladnie ?? macie teraz teorie tak?..
i gdzie ten kurs sie odbywa w urzedzie pracy??

Ja uciekam juz po serialach do wyrka :tak:

Owiecka ;p tak, teraz mamy warsztaty z Panią psycholog, no to w sumie jest teoria ale w taki fajny sposób się uczymy (ale z warsztatów egzaminu nie będziemy mieć) .. Tak ogólnie wczoraj takie różne zadania robiliśmy, np. że mieliśmy namalować herb podzielić na 6 części i Pani psycholog podała zagadnienia np co lubisz robić i podać co najmniej 3 rzeczy i nie mieliśmy tego napisać tylko przedstawić to za pomocą obrazku :-p w drugiej co chciałabym się nauczyć, w trzeciej co lubię a czego nie lubię w ludziach kolejne to gdybym mogła być zwierzęciem to jakim i gdybym mogła być przedmiotem to też jakim i dlaczego i takie jeszcze inne ... Po prostu takie różne wymyśla konkursy czy zadania, a przy większości zadań to są takie że po prostu się poznajemy. Dziś np mieliśmy o komunikacji między ludzkiej że werbalna, mowa ciała i takie tam i trochę rozmawiałyśmy a potem film włączyła też fajnie było bo ciekawych rzeczy się dowiedziałam o gestach ludzi co oznaczają itp ... Wiesz tak bez końca mogła bym opowiadać i z tą Panią mamy do przyszłej środy potem czwartek i piątek wolne a potem od poniedziałku z doradcą zawodowym i Panią psycholog też a od 12 grudnia kurs komputerowy a wizażu prawdopodobnie w styczniu będzie po świętach itd. ... :tak:

A zajęcia mamy z ZDZ chyba wiesz gdzie to .... :rofl2:

Ale żem się rozpisała .... :-ppewnie zanudzam co niektóre ... :-p ;-)

Ostatnia edycja:
No witam
ciacho masz racje pogoda nie rozpieszcza a wczoraj już ładnie było, teraz znów mgła i ten ponury widok:/
My na 13 z dzieciakami do lekarza, Zuzia szczepienie a mały z tym kaszlem. Nie kumam dlaczego mu nic nie pomaga, od kilku tygodni wciąż go męczy a jak byliśmy 6 listopada to nic nie było poważnego tylko zaczerwienione gardło:/ leki które kazała dawać się pokończyły a lepiej wcale nie jest:no: smara się też:baffled: ale gorączki nie ma i nie miał w ogóle, apetyt jest też.

reklama
Witam się i ja.
Szaro buro i ponuro, a pod oknem znów mi coś rozkopują, asfaltują, arrr.
My wczoraj byliśmy na szczepieniu, Gabryś zdrowy, rośnie radośnie i ogólnie wszystko OK u nas :-)

Do góry