reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka
Ja też jestem. Mały drzemkę sobie walnął to mam spokój. Dziś pogrzeb wujka ale nie jechaliśmy bo za daleko a i tak mały chory. Inhalacje poszły w ruch, antybiotyk dziś druga dawka, zobaczymy czy postępy będą...chciałabym by w końcu wyzdrowiał mój synek:-( W niedzielę chcą do nas przyjechać znajomi z naszych rodzinnych stron z kujawsko pomorskiego z dzidzią swoją zobaczymy czy przyjadą. Musiałabym w sobotę placka jakiegoś ukręcić. Kupe czasu nie widziałam się z tą moją koleżanką, bawiłyśmy się razem od młodych lat (w gumę się skakało, w siatke grało itp) mieszkałyśmy w tej samej klatce w bloku:) kontakt się urwał jak każde poszło w swe strony i założyło rodzinę...Fajnie byłoby się spotkać.
aniołek a czemu jedziesz z Kubusiem do okulisty bo chyba nie doczytałam??

aniolek, a nie bylas jeszcze, skoro pytasz??

te stare wredne baby przepychające się. włażące bez kolejki, i kłócące się. niktóe siedzą 3 gdziny wczesniej już. o matko katastrofa. czasem jak dziecko płacze to wyjdzie pielegniarka i zawola wczesniej. ale rzadko.
a wogole jak tylko przyjdziesz to wejdz zakropic oczy, bo bedziesz stala, zakrop[ią oczy a pozniej jeszcze 30 minut trzeba czekac. wiec lepiej wejdz najpierw. bo tam można na łeb dostac.

Hej
u nas ciepelko znow az 14 st na sloncu :-):-)
zaraz ide po mloda, potem musze do sklepu,pozniej chce psa troche wymoczyc bo dupsko ma brudne :angry:
a na 17 zebranie w szkole takze dzis mam zajety dzionek :tak:

Aniolek a ty z tym uciekajacym oczkiem poszlas ??daj znac...
Megi to fajnie ze kolezanka chce cie odwiedzic :-) a na nocleg zostana ? bo tak z daleko przyjada :baffled:
Yola kilka dni i @ pojdzie nie wsciekaj sie ;-);-)

Uciekam milego dnia :tak:

reklama
Do góry