reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Też tego nie lubię, ale co poradzić - trzeba.

Czy może ktoś zamówić jakieś słonko do Gorzowa i okolić? Miałam dziś sprzątać, a niiiiiiiiiic mi się nie chce. Idę sobie jakąś kawę zrobić, może mnie ruszy :-p

Witam się i Ja dzisiaj.

Niestety też muszę ponarzekać na pogodę, wcale Nas nie rozpieszcza. Rano jadę mglisto, szaro prawie że ciemno bo pochmurno też, wracam przed 14 i tak samo nic się nie zmienia oprócz pory dnia ... :no:

Ciacho Ja też nie lubię na szczepienia chodzić, sama mdlałam jak byłam mała czy nawet starsza jak chodziłam na szczepienie a teraz przyszło Mi z dziećmi chodzić, nie mogę patrzeć jak podają tą szczepionkę zawsze głowę w drugą stronę biorę ale niestety uszu zatkać się nie da żeby płaczu dziecka nie słyszeć choć ostatnim razem Jasiek bardzo dzielny był, nie zdążył się nawet rozkręcić a Pani już skończyła kłuć więc w sumie prawie wcale nie płakał :no: :-)

Megi Kochana współczuję choroby maluszka! Oby jak najszybciej wyzdrowiał!!!!!! :tak: :tak: :tak: Nic pocieszającego teraz nie napiszę, ale jak już raz zapalenie oskrzeli było to teraz będzie się dość często powtarzać i czasami wyleczy się dziecko na tydzień i potem od nowa może być zapalenie oskrzeli tak jak w Waszym przypadku. Wiem co piszę ponieważ Wojtek jak był mniejszy taki właśnie jak teraz Jaś czy Pawełek to też załapał zapalenie oskrzeli i wtedy już co m-c chodziliśmy do lekarza, niestety co bym nie robiła, nawet jak zapobiegawczo zaczęłam podawać jakiś syrop czy coś jak już widziałam, że katar czy kaszel się pojawiał to i tak nic nie pomagało bo zazwyczaj łapał te cholerne zapalenie oskrzeli - niestety. Podobnie w tamtym roku było u Mojej siostry jak chłopaki i to obaj w październiku załapali zapalenie oskrzeli tak się ciągnęło do tego roku do co najmniej wakacji, non stop była u lekarza i też antybiotyki, inhalacje ta sama procedura co u Was .... :sorry:

Mi jakoś dziś zajęcia minęły, też fajnie było na sam koniec się pośmiałyśmy :-p wesoło na maxa było i tak jutro już 4 dzień będzie ... leci czas ... :tak: :-) ale to fajnie ...

Tylko spać Mi się troszkę chce, nie mogę się wyspać mimo że nocki przesypiam prawie zawsze w całości ... Ale ogólnie to jest GIT! :tak: ;-) :-) Nie żałuję, że poszłam na ten kurs (choć kursu jeszcze nie mieliśmy ale te warsztaty na maxa Mi się podobają, fajnie mieć takie zajęcia z psychologiem) ... :tak: :happy:

No widzisz mycha cóż poradzić.
Zuzia u lekarza ok, dzielna nawet nie zapiszczała przy szczepieniu:tak: Pawełek zapalenie oskrzeli, antybiotyk, inne leki i inhalacje 3 razy dziennie:-(

Kompa przez tydzień nie miałam, to i nie pisałam. A teraz jak jest to małż mi go okupuje większość dnia i tak dopiero wieczorami mam czas, a czasem jednak fajnie byłoby się wyspać :p No a rano Gabryś mnie zajmuje, obiad robić i jakoś nie mam czasu zajrzeć. Ale czytam! :)

A na szczepienia i lekarza rodzinnego mam w GLS na Piłsudskiego. Dr Kućko. Ja go bardzo lubię, konkretny facet i dość zapobiegliwy - co mu coś nie podpasuje to daje skierowanie na dodatkowe badania. No i potrafi się przyznać, że nie jest specjalistą od wszystkiego i są od niego mądrzejsi i do nich kieruje - dla mnie to mega zaleta. Tylko póki co Gabryś mi nie choruje *puk puk w niemalowane* więc nie wiem jak się pod tym względem sprawdza :p No i fajna babka od szczepień tam jest :)
A badania wszelkie morfologia czy siusiu są bardzo fajnie - szybko i można przez internet sprawdzać wyniki.

reklama
Do góry