reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha no pewnie wszystko wyjdzie w praniu z dojazdem
u was tez widze ze ciagle cos ze zdrowkiem chlopakow
my juz wrocilismy do domku.dawid zajada drozdzowe w nagrode ma za to ze tak ladnie przejechal rowerem 7km ;-)a ja bieglam;-)teraz juz blogie lenistwo do wieczorka:-D

reklama
mycha wspolczuje, duzo zdrowka zycze i oby to nie byla ta choroba
marzenka oj kochana ze ci sie chcialo 7km biegnac ale moze dlatego ze ja nie moge biegac to sie za to nie biore:-D

Witam u nas caly czas od rana pada taka mzawka w sumie siapi
my juz zjedlismy obiad i kolo 15 jedziemy do znajomych :tak::tak:

Marzenka podziwiam 7 km to kawalek drogi..ale ty jestes wytrwala kobita haha
ja nie lubie biegac bo wkurzaja mnie podskakujace cycki :-D:-D

Ciacho zarypisty tort zrobilas...a ktoz to z naszego forum takie cacko sobie zamowil ??? :baffled:

Mycha zdrowka dla synka..w razie wu lepiej jedzcie sprawdzic na izbe co to moze byc :tak:

My juz w domostwie po gosciach :tak:
teraz pizamki i master chef :tak:

Mycha ja obejrzalam tylko poprostu nic nie napisalam ;-);-) Powodzenia jutro !! :-)

Milego wieczorku dobranoc :-)

My juz w domostwie po gosciach :tak:
teraz pizamki i master chef :tak:

Mycha ja obejrzalam tylko poprostu nic nie napisalam ;-);-) Powodzenia jutro !! :-)

Milego wieczorku dobranoc :-)

Owca
nie dziękuję :) co by nie zapeszyć czy coś .. Jak wrócę to zdam relacje co i jak o ile się czegoś konkretnego tam dowiem ... :sorry:

Miłego wieczorq ;-)

reklama
Do góry