reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
mycha na mnie możesz zawsze liczyć, nie odmówiłabym pomocy komuś a tobie tym bardziej...no chyba że już sama bym nie mogła z jakiegoś powodu:tak:;*
Już mam dzieciaki pokąpane jeszcze poczekam do 19.30 bo mały musi antybiotyk a potem kładę go, mało dziś spał w dzień.

Mycha- zdrówka, pewnie jakaś jelitówka.
Future- mnie też łeb boli. Jakaś pogoda mglista, czuję się jak w UK.
Yolka- ja też nie mam zapału do robienia, bo podejrzewam, że jakbym się przyłożyła to by mi wyszło co nie co, a tak na łatwiznę idę.
Owca- ja mam wadę wymowy, ale przekręcam wyrazy i źle akcentuję. Jakoś mi to nie przeszkadza, a innym nie mam pojęcia. Młoda się albo oduczy albo to zaakceptuje.

a ja wlasnie skonczylam tort na starszej, jak ktos ma ochote zobaczyc to na blogu jest
marzenka widze ze powera masz:-D ja dzisiaj kiepsko spalam normalnie co chwile sie budzilam:confused2:

Cześć
U mnie po staremu, zakupy przed chwilą zrobiłam, murzynka później upiekę bo mój woła, on uwielbia...jakoś sobota może zleci
Miłego dnia:-)

To i ja wpadne sie przywitam :-)
tez bylam juz na zakupach znowu....
dzis robie na obiad pieczen rzymska z jajkiem jeszcze nie robilam wiec nie wiem jak mi to wyjdzie, a mam juz dosc zwyklych mielonych kotletow to bedzie cos innego :tak:
a na kolacje upichce slimaczki z ciasta francuskiego z serem i szynka uwielbiam :-):-)

Ciacho a kiedy ma urodziny twoja cora ? torcik fajny ci wyszedl taki inny :tak:
Marzenka fajnie ze masz juz neta...:tak:
Megi widze standardowa sobota hehe :-p

Ide do kuchni bay bay :tak:

reklama
Cześć.
M w pracy a Ja z dziećmi w domku, właśnie byłam rozpalić w piecu bo się zimno zrobiło. Mokro dzisiaj, deszcz trochę padał blee nienawidzę takiej pogody ... :no:
Dzisiaj na obiad chyba jakąś zupkę zrobię bo wczoraj Mojemu zachciało się schabów i ziemniaków więc dziś chyba jakąś jarzynową zrobię bo już dawno nie było ....

A tak poza tym to Jaśko śpi, Wojciech jakąś bajkę ogląda bo akurat leci taka długa (tak jakby film animowany), karę ma na komputer to i się zadowolił taką bajką :-p

No a tak to po staremu, Ciacho tort śliczny i pewnie pyszny :tak: masz zdolności, chyba muszę częściej piec takie torciki itp żeby nabrać wprawy :tak: bo uwielbiam piec i ciasta i torty :tak: i ciasteczka :) chyba też założę bloga :cool2:

Do góry