reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien dobry !!
ja kawke popijam a potem ubieramy choinke i posprzatam co trzeba i wsio :tak:
u nas dzis chlapa pada deszcz i snieg sie topi robi sie slizgo...
choc dzis zapowiadaja 11 stopni ciepla :szok::szok: masakra jakas toz to wiosna :-D

Kroma to sobie poodpoczywasz z dzieciaczkami :-)

U nas nocka super, nie wstawałam do małego ani razu:-) obudził się o 6.40 i młoda też...
Dziś pieczenie mnie czeka no to posiedzę przy garach...pa pa;-)

Ale tu pusciutko !!
wszystkie pewnie w kuchni przy garach siedza ;-)
ja skonczylam na dzis , zrobilam krokiety 20 sztuk troche czasu mi zajelo to ale mam juz z glowy :tak:
wieczorem tylko warzywa na salatke ugotuje i jutro sie bedzie kroic :tak:
O 16 ide z dzieciakami do mega zoo sklep ma dzis urodziny i jakies atrakcje dla dzieci beda to idziemy zobaczyc ;-)

uhh dopiero usiadłam.

Rano zrobiłam sałatkę warzywną, dobra wyszła ;) choć to było nielada wyzwanie z jęczącym dzieckiem. Później pieczenie ciast, tzn. mama robiła makowiec i keks. Makowiec z nowego przepisu, wynalazłam w necie, wyszedł super. Tak jak Ciacho mówiła ciaśniej owinęłyśmy papierem i wyszły cieniutkie, zgrabne. Super dzięki wielkie Ania
Miałam dziś ubrać choinkę, ale przełożę na jutro jak mały pójdzie spać, bo z nim to nic się nie da zrobić, ciągle psoci.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak:

reklama
Do góry