reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello !!
a ja bylam na spacerku z psem i teraz kawkuje :tak:
my tez bylismy w sklepie ale w sumie tylko po soki dla dzieciakow
jedzenie prawie mamy zjedzone zostal bigos i salatka m ja dzis dokonczy i bedzie z glowy :tak:
krokiety i troche bigosu zamrozilam to beda na nowy rok !!

Ja mam taka jakby wiezyczke upatrzona chce ta zakupic
jest fajna bo mozna ja zawiesic na scianie tak jak tv
i to mi pasuje bo nie ma za bardzo w pokoju gdzie by ja postawic hehe
wiec zawisnie ;-)
tylko nie wiem ktory kolor kupic :eek:
zjedzcie w aukcji na dol tam jest wiecej zdjec ;-)

NEU Hifi Musikanlage rosa CD MP3 Player Stereoanlage Musikcenter USB SD pink Uhr 5706751019210 | eBay
Musikcenter mit CD-MP3-Player, MP3-fähigen USB/SD Slot AUX-Eingang. schwarz.Uhr. 4260275623977 | eBay

reklama
ja bym sie spytala tylko o kolor ;-) ale w sumie mogalby ci powiedziec ze nie chciala takiego prezentu a tak wiesz na 100% ze sie ucieszy:tak:

Hej

madzia - fajna ta mini wieża , najbardziej podoba mi się możliwość zawieszenia. Ja brałabym czarną, uniwersalna i kolor jej się nie znudzi szybko, a jakbyłaby biała to ja właśnie białą bym wzieła. Z różowej i filotowej to róż bym wybrała, ładniejsza, jednak to jej ma się podobać.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam a co to takie pustki ?
spicie jeszcze ?

ja juz po kawie , dzis przymrozilo znowu u nas...
zaraz zabieram sie w kroki i jade do miasta na wyprzedaze popatrzec moze cos upoluje ;-);-)
m w domu to niech siedzi z dzieciakami :tak:

Mycha co ty sie nie odzywasz ?..wylaz z krzaczorow hehe i pisz tutaj z nami jak zawsze :-):-)

Do góry