reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
ja dzisiaj sobie pospalam, odespałam swieta:-D
owca u was za pewne wyprzedaze to wyprzedaże bo u nas przecenia ci troche i mysla ze szal chociaz w czoraj w nova park to ludzi bylo mnogo az sie zdziwilam

reklama
Hejka :)
Ja nie śpię już od po 7 :confused2:nie wyspałam się, choć wstawałam tylko 1 raz.
Ciacho dzięki za rady odnośnie sernika, my zawsze zostawiamy w piekarniku, nigdy od razu nie wyjmujemy, ale może faktycznie później jeszcze przy otwartych drzwiczkach niech tam siedzi. Następnym razem spróbujemy tak.
Owieczka u nas też przymroziło. Fajną wybrałaś wieżę dla córci, na pewno będzie zachwycona. Powodzenia na polowaniu:-D

Nikt nie dodaje zdjęć ostatnio.. to ja zaraz coś wrzucę żeby nudno nie było ;-)

ja daję zdjęcia na nk i facebooka więc większość tam ogląda więc nie ma sensu wgrywać tych samych do galerii...
Ja 3 noc z kolei nie wstawałam w ogóle Paweł spał bez niczego....:)
owca fajnie tak macie, też bym na wyprzedaże poleciała w miasto żeby tylko jeszcze kasa była a przed wypłatą wiecie same jak jest...chyba że ktoś ma kasiore w bankomatach:-D

cisza jak makiem zasial:-D
owca wrocilas juz? poszalalas?

Jestem :-p zeszlo mi 3 godz
w jednej galeri siedzialam godzine hehe
kupilam kilka rzeczy min.sobie bluzke,pizame , skarpety hehe , dzieciaka tez bluzki
tesciowej tez pizame bo byly fajne za 3 euracze :tak:
dla emka koszulke i jeszcze kilka szmatek ;-)

ludzi to jak mrowek nie wiem skad oni tyle kasy maja ze ciagle ich wszedzie pelno i z takimi torbami laza :tak:
Ide z psiakiem ;-)

owca bo jak mozna wyhaczyć cos za grosze bo 3 euro to grosze za pizame to i ludzi pelno
zazdroszcze ci, w anglii to tez sa przeceny :tak:
a ja sobie tez dzisiaj kupilam suszarke po przecenie bo mi sie stara rozdupczyla:-D

A bylam jeszcze raz w miescie hehe
ale tylko szybko do jednego sklepu i spowrotem :tak:
zakupilam jeszcze 2 pizamy haha bo gadalam z mama i tez chciala zebym jej kupila
to pojechalam raz jeszcze ;-) i sobie tez jeszcze dokupilam niebieska bawelniana z balwankami haha
a mamie taka polarkowa ciepla i wszystkie za 3 euro :tak:
ludzie kupuja jak wariaty , mega kolejki do kasy a w sklepie balagan wszystko porozwalane :szok:
nie lubie takiego tloku...zdazylam na ostatnia chwile bo juz zostaly te polarkowe 2 sztuki ;-)

ciacho mowisz suszarke kupilas, moja tez dlugo sluzy bo juz chyba z 5 lat ja mam i dziala :tak:

megi to zaczynasz sie wysypiac ;-) pawel coraz wiekszy to moze juz mleczko odrzuci w nocy i bedzie tak ladnie spal caly czas :tak:
a gdzie reszta ?? nikt nic nie pisze ciszaaaa...:baffled:

owca za taka kase to zal nie wziac, sama bym sobie kupila a tu doopa przecenia ci z 49zl na 35 i wielka mi wyprzedaz:dry::baffled: zakichany kraj
a ta co mi padla tzn. suszy ale obudowa sama z siebie sie rozeszla:baffled:, dlugo nie posluzyla chcial czlowiek zaoszczedzic i taniej kupic i kupil wielkie G. a teraz kupilam za taka sama cene i to philipsa:-D
masz racje reszty nie ma, co jest grane?

ja mam jakas zwykla suszarke nawet nie wiem jaka firma ale dziala...zawsze mam stracha jak susze ze nagle mi strzeli w rekach hehe :-D:-D
tu ciuchy sa tanie w porownaniu do zarobkow tutejszych :tak:..dlatego tak kupuja a jak jeszcze przecenia to tylko brac :-D
zeby jeszcze miejsce w domu w szafach bylo haha :-D

dziewczynki maja nas w nosie hehe ale takie zajete ;-);-) wieksze dzieci rowna sie wiecej luzu :tak:

aha i wieza kupiona kolor fioletowy hehe..wolalam inny ale to nie dla mnie wiec sie zgodzilam na ten.

reklama
i tu jest pies pogrzebany, u nas za drogie wszystko do naszych zarobkow :baffled: nastepnym razem pojade z moim M na wyprzedaze do niemiec zreszta robi sie to samo co w latach 90-tych oplaca sie jechac za granice po zakupy-ot dziwny ten nasz kraj:dry:
fiolet tez nie taki zly wazne ze mlodej sie podoba:tak:

Do góry