reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
My wczoraj kuchnie odmalowalismy, posprzątałam domek a dzis może gdzieś wybędziemy - tylko gdzie :pP
Owca super dostawca faktycznie :) i jak tam radyjko na żywo?
Marzenka kupiłam te wranglery :p ciekawa jestem jak z rozmiarem będzie i kiedy dojdą do mnie :) 100 latek dla mamy !! A Ty kiedy masz wolne ? ja do 1 stycznia w domu i juz szaleje z nudów, a własnie jak tam @jest ?
Future superaśnie, ze w koncu mozesz sie wyspac, a Hesia ma widocznie taki okres ze sie budzi spokojnie jeszcze troche i bedzie spala jak kamien ;)
Oj jak ja bym sie do Focusa wybrała... ale nikt nie chce ze mna jechac a malej nie chce brać ...

reklama
Witajcie.
Nie nadrobię Was bo czasu brak, cały czas coś,jeszcze 27 miałam zajęcia z kursu a następne dopiero 7 stycznia. Zniknęłam sama nawet nie wiem kiedy :/ ale Wojtek Nam się pochorował, w drugi Dzień Świąt jechaliśmy do szpitala,obawiałam się że mogą zostawić w szpitalu ale na szczęście obeszło się bez tego. Z niedzieli na poniedziałek w nocy zaczęło się coś dziać, całą noc z Nim spałam tzn nie spałam bo co chwilę płakał, stękał,marudził i tak do rana a rano miał temp ale nie jakąś straszną bo 37 i 8 ale we wtorek już 38 i 8 i więcej w środę rano znowu 37 i 7 a koło południa już prawie 39 więc pojechaliśmy na Izbę, podobno jakiś wirus niby 3 dniówka ale to nie 3 dniówka bo jeszcze wczoraj temp miał ponad 38, ale dziś już ok gorączki nie ma, kłócą się z Jasiem więc wraca do zdrowia i tak nie marudzi jak marudził przez całe święta.

Oprócz tego święta sami spędziliśmy, raz 2 razy byliśmy na kawie u Moich rodziców, u Męża rodziców niestety nie,rodzice raz u nas byli a tak to znajomi nas odwiedzili 27 bo rocznicę z M mieliśmy to winka sobie wypiliśmy i zleciało.

U Jasia zapowiada się ospa bo Mojej siostry dzieci mają a ona Naszych chłopaków pilnowała jak na kursy jeździłam więc czekam aż Jaśka zacznie wysypywać niestety .... :wściekła/y: ale o tym też dużo by pisać, ale to na tajnym pod wieczór opowiem

Witam obiadowo !!
placki ziemniaczane wlasnie smaze :tak:
wieza wisi , jest ok wiadomo nie jest jakas wypasiona i nie jest az tak glosna hehe ale mloda zadowolona jej sie podoba wiec oki :-) a tak sie prezentuje foto nizej:tak:

Madziarena jaki kolorek malowaliscie ??
Mycha zdrowka dla dzieci , kurcze wszedzie naokolo choruja te dzieciaki...a jak na kursie zadowolona jestes nadal?

milego popoludnia my potem w goscine :-)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 57
  • 002.jpg
    002.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 47
Witam i ja już po obiadku...mąż wybył z dziećmi na plac zabaw ja postanowiłam zostać i w samotności się odprężyć:tak:
mych no wreszcie! nie znikaj już, nu nu!!
No i nici z sylwestra z mychą i jej rodzinką tak jak pisała wyżej...nie będziemy ryzykować bo moje dzieci ospy nie miały i nie chcę by zachorowały:no: więc raczej sami:-(
owca fajna wieżyczka:tak:
pozdrowionka

witam
dopiero do domu wrocilismy od samego rana nas nie bylo, goscilismy sie:-D
po drodze na S3 taki wypadek byl wsumie po drugiej stronie jednoauto bylo zmasakrowane, bo dachowalo a drugie na lawecie przodu nie mialo, jezdza jak barany a slisko bylo rano, karetki, policja, lawety
mycha szkoda dzieciakow ale dowiesz sie niedlugo czy zlapal ospe, dziadostwo 2 tyg sie wylega:dry:
future a mozna sie z deka oblowic na wyprzedazach:-D z tym ze ja to musze isc bez dzieciakow bo ciagle brzecza i marudza, zakupy ciuchowe dla mnie to bez ogonow:-D
owca ladna wierze ale najwazniejsze ze mloda zadowolona
a rescie halo laski

czesc dziewczyny
ja jak zwykle nie nadrobie wszych postow
jak mąz jest w domu to czas jakos inaczej leci wiecznie gdzies jezdzimy,cos zalatwiamy itd
co do zakupow to i ja wczoraj zaszalałam w nova park kupilam kilka bluzek i pasek w MOHITO oczywiscie na przecenie
future ja tez uwielbiam jezdzic do IKEI mozna powiedziec ze pol mieszkania z tamtąd mam; szkło,dywany i inne p*******y
dziewczyny a jak spedzacie sylwestra?
ja ide do kolezanki a moj maz zostanie z dziecmi choc mam nadzieje ze sie jednak skusi isc ze mna skoro moja mama z chęcią zostanie z maluchami
oto moje maluchy
przygotowuja sie do przywitania nowego rokuZobacz załącznik 526537P1070734.jpgP1070607.jpg

Ostatnia edycja:
dzien dobry
nono fryz jak sie patrzy:-D
mati sorry ale ja bym nie poszla do kolezanki bez meza, nawet jakby on nie mial nic przeciwko
taki wieczor powinno sie spedzac z ukochana osoba ale to jest moje zdanie;-):-D
ja nie mam planow bo u nas to jak zwykle na wariackich papierach i z panowania nieraz doopa

reklama
Hej
My też nie mamy planów na sylwestra - może do siostry pójdziemy - Mati również tak jak Ciacho nie poszłabym bez męża - ja uważam,że tą jedną noc imprezową warto spędzić z dziećmi - nie wyobrażam sobie sylwestra bez małej :) ale to moje zdanie
Uciekam zaraz do kościoła dziś msza za dziadka no i pół rodzinki się do mamy zjedzie :/

Do góry