reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzieki dziewczyny za opinie ale powiem wam tak
ja calymi dniami siedze w domu z dziecmi i poprostu mam mega ochote gdzies wyjsc do znajomych moj maz cale swieta pil i imprezowal oczywiscie z nami w gronie rodzinnym a ja ani grama no bo dzieci male wiadomo a jak ja chcem teraz wyjsc z nim do znajomych to on na to ze on nie bedzie szedl bo mu sie juz nie chce, tylko nie patrzy na to ze mi sie tez cos nalezy a nie tylko siedzenie w domu
on z dziecmi nigdy nie zostal dluzej niz 2 godz ale to kolejny dlugi temat

reklama
My po spacerku 40 minutowym , bo wieje miejscami niemilosiernie hehe
dokanczam teraz golabki , robia sie jeszcze tylko sosik ide zrobic :tak:
i chodze do bareczku i moj likierek podpijam haha chyba dlugo nie postoji :no::-D..

Mati skoro mezus nie chce to nie , niech posiedzi z dziecmi a ty idz i baw sie dobrze ...:tak:
raz nie zawsze :-)

Madziarena udanych ploteczek :happy2:

Jaka ładna dziś pogoda była, młodemu biegowy wyciągłam i śmigał. Musieliśmy tylko podnieść kierownicę i siodełko, bo od lata sporo go wyciągneło.Nie zmęczyło go, bo dalej goni po mieszkaniu, z M się smiejemy, że bierznie trzeba by mu kupić:-)

Muszę malego wykąpać i film z m sobie zapuścimy, szkoda że winka nie mamy:-p

witam wiczornie
mati ach faceci i ich myslenie...skoro tak sie wszystko ma to idz smialo i wybaw sie za wszystkie czasy:-):tak:
aneteczka oj pogoda ladna byla nie ma co, owca rzuc golabkiem
a ja to bym gdzies wyjechala w cieple kraje, mam dosyc ponurej pogody 1-2 dni slonca to za malo:sorry:

hej
my juz w domku
hehe no bylismy u madziarenki w odwiedzinki:-D
dziec juz spi jak dobrze bo dzis bardzo niegrzeczny byl
hehe aneteczka moj wczoraj wzial dawida na rower i chyba sie troche zapomnial i wjechal na pasy sam moj nie zdarzyl go dogonic ale cale szczescie ze babka sie zatrzymala...
ja jutro ide do pracy na 14 i do 18 tylko wiec jak przyjde zrobie pizze dawno nie robilam..niewiem czy cos pic bedziemy bo my chorzy leki bierzemy wiec chyba lipa..
moze kumpela wpadnie dawno sie nie widzialysmy od razu pazurki bym jej zrobila:tak:
mati w sumie niech pobedzie troche z dzieciakami,,tylko ze one to raczej beda spac co nie
nalezy ci sie wyjscie skoro dawno nigdzie nie wychodzilas..
owca jak likier zrobilas?ja pilam kokosowy pyszny oczywiscie kupny:-D
boze jak mnie te zatoki mecza masakra:shocked2:
dla mnie sylwek jak kazdy inny dzien nie widze nic szczegolnego tak naprawde...

OWCA ja czesto robie ten likier z kawy, no i z kukułek :)
Marzenka- a było bardzo miło Was gościć zapraszamy częściej :)
Sylwester ... hm ... przyjdzie i pójdzie ... jedzenia nic nie szykuje może właśnie jakąś pizzunie ... chociaz nie wiem jeszcze czy bedziemy w domu czy do siostry pojdziemy, sie okaze. dobranoc kobietki :*

dzien dobry
ostatni dzien roku i od jutra o rok starsze :-D:-D
zycze Wam super Sylwestra nawet w domowym zaciszu

Załączniki

• Sylwester_37.jpg
    Sylwester_37.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 29
hejo
ja od rana dzwonie do przychodni i jak zwykle sie dodzwonic nie moge wiec zaraz sie ubieramy i idziemy moze nas przyjmie jeszcze
ciacho ja po pracy zrobie pizze i coz robic wiecej poloze sie do wyra zeby sie wykurowac.
no to nara:-D

reklama
Do góry