reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no my mamy tutaj na miejscu dwie :tak:
mi sie podobaja tam takie drobne rzeczy do kuchni , lazienki itp..ale bylam z m a on to maruda jest i jeszcze dzieciaki tez byly wiec to takie chodzenie bylo:wściekła/y: , jeszcze sobota to ludzi masa ...i tak szybko polazilam
pojade kiedys sama na spokojnie albo z mama a chlopa to trzeba w domu zostawic zeby nie marudzil nad uchem :-D

reklama
czesc laski:-)
madziarena gratuluje;-)
moj dzis znow wyjezdza ale tylko na tydzien mam nadzieje ze szybko zleci:tak:
kupilismy dawidkowi nowy rower na urodzinki ale smigal wczoraj;-)kola juz 16tki:tak:
ja nie mam neta dlatego nie zagladam tzn mam ale nie na swoim lapku.teraz siedze na mojego ale ja niechce na niego siedziec bo mam takie raczki ze zaraz cos mu tu popsuje i cierpliwe czekam na nowy kabel bo zamowilam ,jak mi nie bedzie dzialal tez to kupno nowego lapka mnie czeka:baffled:
milej niedzieli wam zycze:tak:

hejka

Madziarena- zdolna z ciebie babka i gratuluję :)

Ja zaraz wybywam kościół i obiad u teściowej.

Witam
My też po obiadku wybywamy, dzieci do sali zabaw zabieramy Pawełek już pobawi się bo ostatnio to był jak tylko siedział a nie chodził jeszcze:) potem do tesco....
Zrobiłam, dokończyłam dziś sałatkę warzywną bo nam się zachciało;)
Poza tym po staremu, pozdrawiam a tobie madziarena gratuluję:tak: zdolna kobitko;-)

reklama
Witam
u mnie nielzy mrozik za oknem hehe ale slonce tez sie lekko przebija :tak:
ma byc 6 stopni dzisiaj hurra :-)
ja juz musze uciekac lece do szkoly hehe...:tak:

Do góry