reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

ja też mam lenia ale ktoś musi posprzątać, ugotować i się dzieciakami zająć. M chory jeszcze.

reklama
Hej......

Zdrowka dla umierajacych chlopow hihi :-D:-D

Ooo Gutek juz 5 miesiecy skonczyl wow...:tak:

Ciacho no to fajnie ze pomalu remoncik sie posuwa do przodu , juz nie moge sie fotek doczekac ;-)

U mnie bez zmian , ciagle brak czasu :tak:
ale jutro wolne i jade do Ikei , chce kupic sobie jakies fajne duuuze kieliszki do winka :tak:

future troche wspolczuje ale jak to sie mowi "z chorym facetem gorzej niz z dzieckiem";-):-D
owca oj pokarze ale jak juz bedzie po, bo przedpokoj to juz tak naprawde kosmetyka a jutro bede umawiac
sie na pomierzenie szafy oje oje, jestem mega zadwolona z moich otoczakow na scianach:-)

heloł.
wróciłam z dworu, leb nam urwało. ale przynajmniej jeden spi ;) na werandzie bosko, normalnie lato. kocham wiosne i lato, ale już zaczynam miec objawy. albo cos kwitnie, albo ten wiatr cos nawiał bo juz mam oczy spuchnięte i powoli oddechu braknie. no zobaczymy jak dlugo wytrzymam. a na werandzie mamy z 20 stopni. hesia lata w bluzeczce. a Gutek spi teraz i musialam go rozebrac, bo normalnie sauna.

Hello ! Byłamw szkole odebrać wyniki egzaminu : wita Was Pani od BHP :p - teoria 98%, 95% praktyka 98% :) meeegggaaa ;)
Smigam pisac mężowi pracę na studia bye :)

witam
madziarena gratulacje:-) my po wizycie u rodzinki, pogoda cudna normalnie 8stop. tralala:-D kocham wiosne i lato:-)

Witam :-):-)

ja wypompowana dzis jestem
caly dzien na nogach , ale przynajmniej czas mija ;-)
bylismy w tej ikei , kupilam sobie fajne kieliszki duze do winiacza ;-) i kilka drobnych rzeczy do kuchni :tak:
potem bylismy na dzialce z psem , fajnie slonko swieci i tez jakos 8 st jest super !!
w koncu wyczekane ciepelko nadchodzi :-):-)

Madziarena gratulacje kochana !!:-)

reklama
owca zazdrosze wam tej ikei, ja musialabym do poznania jechac bo tam najblizsza jest ale mozna fajnie rzeczy kupic:tak:

Do góry