reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
kroma wez nic nie mow. moj chory, od poniedzialku na zwioleniu, a ja jakos 2 razy wiecej roboty z nim. ech.
Hej......
Zdrowka dla umierajacych chlopow hihi

Ooo Gutek juz 5 miesiecy skonczyl wow...
Ciacho no to fajnie ze pomalu remoncik sie posuwa do przodu , juz nie moge sie fotek doczekac ;-)
U mnie bez zmian , ciagle brak czasu
ale jutro wolne i jade do Ikei , chce kupic sobie jakies fajne duuuze kieliszki do winka
Zdrowka dla umierajacych chlopow hihi

Ooo Gutek juz 5 miesiecy skonczyl wow...

Ciacho no to fajnie ze pomalu remoncik sie posuwa do przodu , juz nie moge sie fotek doczekac ;-)
U mnie bez zmian , ciagle brak czasu

ale jutro wolne i jade do Ikei , chce kupic sobie jakies fajne duuuze kieliszki do winka

C
ciasteczko
Gość
future troche wspolczuje ale jak to sie mowi "z chorym facetem gorzej niz z dzieckiem";-)
owca oj pokarze ale jak juz bedzie po, bo przedpokoj to juz tak naprawde kosmetyka a jutro bede umawiac
sie na pomierzenie szafy oje oje, jestem mega zadwolona z moich otoczakow na scianach:-)

owca oj pokarze ale jak juz bedzie po, bo przedpokoj to juz tak naprawde kosmetyka a jutro bede umawiac
sie na pomierzenie szafy oje oje, jestem mega zadwolona z moich otoczakow na scianach:-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł.
wróciłam z dworu, leb nam urwało. ale przynajmniej jeden spi
na werandzie bosko, normalnie lato. kocham wiosne i lato, ale już zaczynam miec objawy. albo cos kwitnie, albo ten wiatr cos nawiał bo juz mam oczy spuchnięte i powoli oddechu braknie. no zobaczymy jak dlugo wytrzymam. a na werandzie mamy z 20 stopni. hesia lata w bluzeczce. a Gutek spi teraz i musialam go rozebrac, bo normalnie sauna.
wróciłam z dworu, leb nam urwało. ale przynajmniej jeden spi
madziarena
Mamusia Amelki
Hello ! Byłamw szkole odebrać wyniki egzaminu : wita Was Pani od BHP
- teoria 98%, 95% praktyka 98%
meeegggaaa
Smigam pisac mężowi pracę na studia bye
Smigam pisac mężowi pracę na studia bye
C
ciasteczko
Gość
witam
madziarena gratulacje:-) my po wizycie u rodzinki, pogoda cudna normalnie 8stop. tralala
kocham wiosne i lato:-)
madziarena gratulacje:-) my po wizycie u rodzinki, pogoda cudna normalnie 8stop. tralala

Witam :-):-)
ja wypompowana dzis jestem
caly dzien na nogach , ale przynajmniej czas mija ;-)
bylismy w tej ikei , kupilam sobie fajne kieliszki duze do winiacza ;-) i kilka drobnych rzeczy do kuchni
potem bylismy na dzialce z psem , fajnie slonko swieci i tez jakos 8 st jest super !!
w koncu wyczekane ciepelko nadchodzi :-):-)
Madziarena gratulacje kochana !!:-)
ja wypompowana dzis jestem
caly dzien na nogach , ale przynajmniej czas mija ;-)
bylismy w tej ikei , kupilam sobie fajne kieliszki duze do winiacza ;-) i kilka drobnych rzeczy do kuchni

potem bylismy na dzialce z psem , fajnie slonko swieci i tez jakos 8 st jest super !!
w koncu wyczekane ciepelko nadchodzi :-):-)
Madziarena gratulacje kochana !!:-)
reklama
C
ciasteczko
Gość
owca zazdrosze wam tej ikei, ja musialabym do poznania jechac bo tam najblizsza jest ale mozna fajnie rzeczy kupic

Podziel się: