reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko- co pogoda to inna. Ja widziałam teraz w tv to na razie ma być minus w nocy a plus w dzień, czyli jak teraz. A na naszej regionalnej pokazywali, że ma iść ocieplenie i odwilż i na święta ma być tak około 10 stopni i nic nie wspominali o opadach. Chyba sami się zaskoczyli i nie wiedzą co będzie w pogodzie. Nic się nie sprawdza. A ja mam już dosyć. Od listopada do kwietnia zimno, to już więcej niż pół roku będzie. Śmieję się, że szwagier w Maju ma ślub i będziemy szli w szalikach do kościoła. Oby tylko po tej zimie nie przyszły upały.

reklama
hej
no wlasnie niewiadomo jak bedzie z ta pogoda ale wcale bym sie nie zdziwila jakby w kwietniu od razu bylo cieplo:-D:-D
megi jak ciebie juz drapie to czosnek i herbatka z cytrynka jak najwiecej:tak:
aniolek dla mlodego to witamina c no i woda morska do noska:happy2:

imprezka sie udala bardzo fajnie sie chlopcy bawili....tylko amelka byla biedna bo niechcial sie z nia nikt bawic bo wiadomo chlopcy maja swoje sprawy a ona tez nie chciala do nich dolaczyc no bo dziewczynka i skonczylo sie tak ze wyszla po godzinie ze lzami w oczach....a jeszcze rok temu nikt nie patrzyl na to kto jest jakiej plci.....no szkoda ale takie sa dzieci nic nie poradzimy....osttanio wogule dawid z nia nie chce miec nic do czynienia a tak jeszcze niedawno sie kochali dzwonili do siebie a teraz:baffled:zobaczymy na poczatku kwietnia ma urodziny to zobaczymy jak beda sie bawic u niej....
tort bardzo dobry bita smietana pyszna;-)
jak przegram zdjecia to wrzuce pozniej ;-)
my dzis do miasta idziemy spacerkiem musze kupic calego kuraka bo jutro chce upiec na obiad:tak:czy ktos ma sprawdzony przepis?

witam sobotnio !!
ja dzis wstalam przed 8 i juz sobie troche w domu ogarnelam i pranie wstawilam :tak:
za oknem swieci slonce ale jest zimny mrozny wiatr brr...
Dzis na obiadek zrobie mielone bo dawno nie mielismy , ziemniaki i surowke z pory pierwszy raz bede ja robic mam nadzieje ze dobra bedzie :-)...w koncu cos porzadnego zjemy bo w tygodniu to przewaznie jemy jakies gotowce co by na szybko zrobic hehe...i juz mi sie chce ziemniaka zjesc :-D

Marzenka to fajnie ze urodzinki sie udaly :-) szkoda dziewczynki ale moze przejdzie malemu i znow beda jak dawniej sie bawic :tak: czekam na foto relacje hehe :-) co do kurczaka to znam przepis na kuraka pieczonego w calosci na butelce :tak:
wychodzi pyszny :tak:

Future to zycze wam ladnej pogody na chrzciny hehe ale nie wiadomo jak to bedzie :baffled:
robicie w domu czy w lokalu gdzies ?..choc wy macie duzy dom to spokojnie ludzi pomiescicie zapewne :tak:
tylko najgorsze to przygotowywanie posilkow :tak:

My dzis jedziemy do znajomych popoludniu to czas zleci :tak:

Ostatnia edycja:
Bryy dzis o 5 bylo na Manhatatnie - 14 brrrr a ja do pracy zapierniczac musialam ehhh...
Jak tak dalej pojdzie to jajka nam w koszykach zamrazna:)
pisałam wam ze na kopenhaskiej jestem wytrwałam tadam no prawie dzis ostatni dzien oby do wieczora :)

PR a to w soboty tez pracujesz ?...
gratuluje wytrwalosci !! dzielna babka z ciebie :-)
i widze ze dalej nie palisz to super na zdrowie ci to wyjdzie :tak:

zrobilam surowke ale troche za duzo pieprzu dalam hehe najwyzej ryjki nam wypali troche :-D:-D

marzenko jeny zapomniałam złożyć życzonka Dawidkowi, rzadko zaglądam tu znowu....100 latek dla niego i dużo radości z życia:)
aniołek byliśmy tylko z oczkami, dała mu kropelki a osłuchowo był czysto kazała dawać ewentualnie wit c i Lipomal a nazajutrz zaczął smarać się i kaszleć tak więc chyba pojedziemy dziś na IP do szpitala niech go jakiś obejrzy bo nie wiem co teraz mu podawać a do przyszłego piątku musze postawić go na nogi. Wczoraj wieczorem gorączkę miał i taki mizerny:( Dziś tez widać że chory. Oczka jeszcze trochę łzawią mu no i z rana posklejane oczka miał jeszcze:/

Owca- odrabiamy co mielismy wolne w styczniu na szczescie juz ostatnia sobota... potem jade do domku dzieci u mamy musze okna pomyc i firanki powiesic i troche posprztac...
A no nie pale :)
A od poniedzialku planuje Dukana :p

owca robimy w domu, zamierzaliśmy na werandzie, bo wystarczy mały plus i słonko i tak cieplutko jest, no ale nie wiem czy się uda. tydzien temu mowili coś innego. już miało byc cieplo...no cóz. oni sami nie wiedzą.
dziś wieje i niby -6 ale piżdzi jak nie wiem. zimno jak cholera.

ja zaraz lece do kolezanki bo wlasnie przyjechała do siąsiadów z córeczką. czekam tylko aż Hesia się obudzi ;)

reklama
No i zaliczyliśmy izbę przyjęć. Okazało się że przez 2 dni taki postęp choroby u Pawełka że prawie zapalenie oskrzeli, już szmaerki słychać a kaszel ma w sumie od wczoraj rana:/ Dostał antybiotyk Klacid i Flegaminę i osłonowo Lacidofil. Antybiotyk ma podziałać także na jego oczka. Zuzia tez kaszel ale nic nie słychać na oskrzelach całe szczęście no i też syrop ma i opklepywanie obojga.

Do góry