reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenko a to macie juz oficjalnie ta dzialke tak?
to super !! a robota wierze ze jest pamietam u nas jaka byla zaniedbana a teraz hoho :-)
kolosalna roznica ale tez ile my juz tam kasy wlozylismy:szok:
na same drzewka, krzewy , trawe itd..
no ale teraz mam ladnie :-):-)
u was mozna palic na dzialce?? bo u nas jest zakaz palenia smieci itd..:tak:
Robilas salatke z selera ? a ty dajesz ananasa do niej?

eZOJa ja mialam warzywa rok temu taki maly ogrodeczek i jakos marnie mi to roslo...:baffled:
nie wiem czy ziemia nie taka czy co...dlatego teraz sie nie bawie w to...
dla nas to kupie na biezaco warzywka i wystarczy :tak:

Ja w pizamce juz popijam piwko z sokiem :-)

reklama
hello
owca oficjalnie nie bo moj nie ma kiedy podjechac tam bo w srody czwartki maja otwarte a mojego przewaznie nie ma.....ale gosciu powiedzial ze mozemy sobie na niej juz robic wiec robimy....obok nas maja znajomi dzialke oni sie dobrze znaja wiec jest ok jakby co...mysle ze teraz w tygodniu moj zalatwi a jak nie on to ja bede musiala....bo ugadalismy sie ze jak sie zrobi cieplo to wtedy zalatwimy sprawy formalne.....
no u nas duuuuuuuuuuzo roboty jest.....my mamy drzewka tam orzech jest jablon gruszka ladna choinka jest wiec tego nie bedziemy ruszac....przyda sie....napewno nie bedziemy duzo kasy w nia ladowac...caly sprzet mkzemy pozyczac od tych znajomych wiec tez dobrze....no i ogrodzenie jakie trzeba bedzie ale mowie to z czasem jak narazie....o zakazie na dzialce nic niewiem
tak robilam ta salatke mojemu nie posmakowala wiec sama ja jem,dalam ananasa

hejka

Ja wczoraj akurat z M byłam sama, po zakupy, ale zawsze z dala od dzieci. Wyrwaliśmy się na dwie godziny, jeszcze Nova odwiedziłam, ale ludzi było dużo i w końcu pizzę zjedliśmy z dzieciakami w domu.

Marzenka- fajnie, że macie tam drzewka, ja mam śliwę jedynie i może w tym roku da owoce. Drugą posadziłam i chcę jeszcze jabłoń. A warzywa to my mamy wszystkie co roku i w tym dodatkowo jeszcze borówy i maliny sadził teściu.

Ale dziś ciepło się czuje, w końcu słońce. I bociek znalazł gniazdo u nas.

kroma żeby nie twoja ciąża to bociek być może by coś zwiastował hehe:)) macie na szczęście boćka:)
Witam w piękny niedzielny dzień. Zjemy obiadek jak m wstanie bo po służbie drzemkę uciął i wybywamy na spacerek, Zuzia przypomni sobie jak się na rowerku jeździ:)
Miłego dnia:-)

hej
kroma to dzieciaki maja frajde ze bociek jest:tak:
wczoraj szybko dzien zlecial przed obiadkiem poszlam z mlodym do parku.....pozniej po obiadku do mamy na lody bo juz otwarte;-)wieczorem dawid 2 razy wymiotowal:szok:pierwszy raz w zyciu.... jeszcze na dywan masakra pozniej juz dalam mu miske i dal rade.niewiem co mu jest....noc ok spi jeszcze ale dzis go nie daje do przedszkola..zostawie go na obserwacji
megi moj mlody nie chce jezdzic na nowym rowerze..znow sie zniechecil......trzeba od nowa....nie czuje sie bezpiecznie na nim bo wiekszy troszke....

hej laska:-)
no mlody w nocy tez zwymiotowal:baffled:
powiedzcie co ja mam mu dzis dawac do jedzenia?narazie zjadl troche platkow z mlekiem.....moze rosol ugotuje?cholera wie...nigdy mi nie wymiotowal
ezoja ja mysle ze bedzie;-)

Witam i ja !!
bylam na dworze to fajnie cieplo juz przyjemnie i slonce wychodzi...wiec bedzie pewnie ponad 20 :tak::tak:
Super !!
wczoraj bylo 21 a nie bylo slonca :tak:
My zaraz o 8 wychodzimy do przedsz. i mloda jedzie rowerem do szkoly a ja na tramwaj hehe...:-p
nie chce mi sie jechac i 4 godz. siedziec a za oknem slonko :confused:

Marzenka zdrowka dla mlodego !! moze takie przejsciowe cos...u mnie nieraz mlody tez tak ma...:tak:
zrob mu zwykla czarna lub mietowa herabate moze wypije , mi zawsze dawali sucha bulke albo chleb suchy jak wymiotowalam...

Madziarena cos sie nie odzywa ostatnio, chyba zalatana jest :baffled:

Uciekam milego slonecznego dnia :-)

hej
u nas cieplutko :) mała poszła do przedszkola - dziś szczęśliwa, bo prawie cały dzień będą na dworze się bawić :)
Marzenka nie dawaj mu mleka jak wymiotuje. Może załapał jakiś wirus. Obserwuj go ;) a może coś mu stanęło na żołądku.
Nie odzywałam się, bo w weekend rzadko kiedy siedze przy kompie - nie mam czasu :) wczoraj cały dzien zalatany sobota tez az szkoda, ze ten weekend taki krótki.
Szukam jakiejś kiecki na komunie :/ nic nie mogę znaleźć.
Fajna sprawa te działeczki - ja mam dużo ziemi też, ale nie sieje - teściowa sieje :p mama też na swojej działce więc zawsze skorzystam ;) ja bardziej rekreacyjnie, mała ma placyk zabaw - zjeżdalnia, hustawka piaskownica. Dzis zamykam brame i wypuszczam ja niech sie bawi :)

reklama
hej
Marzenka- jak piszcza dziewczyny nie podaj mleka. Na 90% to jelitowka bo teraz panuje i wszyscy do okola maja bynajmniej u nas.....Mozesz mu ugotowac ryz. Moze ryz z jablkiem tylko troche jablka.. i najlpeij herbata i bulki moze kisiel..
Ja nie bedzie chcial jesc to najwazniejsze zby duzo pil zdrowka.
A nie pamietam czy pisalam rodzinna skierowala jeszcze nas do laryngologa moja mama pojdzie z nim w czwartek bo ani ja ani P nie mamy jak sie urwac z pracy;/
Wczoraj caly dzien spedzilismy na wsi u babci :) pierwszy grill zaliczony :)
Dzieci sie wybiegaly a Jasiu to biedny nie mial sily z samochodu wysiasc tak go nozki bolaly

Do góry