reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
Jasiek juz dobrze
Cala noc z soboty na niedziele walczylamz goraczka rano wstal 37 zjadl bulke i popil woda zwymiotowal za godzine juz 36,6 i szalal i wszystko chcial jesc jakas 1 dniowka chyba albo cos mu stanelo na zoladku:eek:

reklama
Pr no wlasnie może tylko coś na żołądku.
my na tym weselu jak bylimsy, to helena co chwilę coś jadła, aż się bałam, ze będzie mi wymiotować, bo i kurczaka jadla, i ziemniaczki, popychała schabowym i gołąbki, i ciastem zagryzała, i owocami. no ale moze dlatego że było zimno to tak jadła. nie wiem, ale jadła na potęgę. pożniej posżła spac i po drzemce wstała, chciała mleczko i nic więcej nie jadła i poszła spac. ;)

No to ja też tak po krótce...
Byłam rano w laboratorium z małym na morfologii z rozmazem, dzielny nic nie zapiszczał nawet:-) Jutro odbieram wynik. Przed 14stą była pielęgn.środowiskowa nałożyła kilka baniek na plecki, też dzielnie usiedział i nie płakał. Mam złote dziecko. Zuzia bardziej by panikowała hehe:-) Zaraz poprosiłam by ich oboje zmierzyła bo nawet nie wiem ile wzrostu maja...Pawełek 84cm a Zuzia 113cm tyle mierzą:tak: czyli pani powiedziała że dobrze jest:tak: może będą po tatusiu a nie mamusi i dobrze.
Dzisiaj sama z młodymi, m na służbie. Nadal smaramy się wszyscy, żeby prędko przeszło a Pawełkowi może po tych bańkach polepszy się:sorry: W środę alergolog.

cos sie chyba na deszcz zbiera:eek: a juz tak ladnie bylo
moje mloda jutro a wycieczke jedzie, bedzie chwila spokoju:-D

hejka

Ja zaraz do lekarza bo mam wieczorem gina.

Ciasteczko- a gdzie jadą dziewczyny i sobie odpoczniesz w domu.
Megi- to dzielny Pawełek i ładnie ci z Zuzią już mierzą. Zuzia to wysoka dziewczyna się robi.
Pr- to dobrze, że Jaśkowi lepiej bo mój wymiotował 4 dni a miałam nadzieję, że będzie krócej. Zdrówka dla niego.
Owca- u nas tak lało prawie cały tydzień, że człowiek prawie depresji dostał.

kroma przejezyczylam sie, mloda jedzie na klasowa wycieczke a starsz wo szkole co nie zmienia faktu ze to 12 mam luz:-D

hej
kroma daj znac jak po wizycie;-)czekamy;-)
mialam zrobic wolne dawidowi w przedszkolu ale ze taka pogoda to niech idzie bo zwariuje z nim w domu;-)a ja se spokojnie posprzatam:-)
ciacho to przynajmniej na chwile bedziesz miala spokoj;-)

reklama
Do góry