reklama
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
u nas burzy nie bylo
a na dworze super cieplo juz jakies 22 stop
niuska no to gratki
owca zapakuje cie w bagaznik i jedziemy;-)
my sobie w tym roku szybciej wakacje robimy, trzeba wykorzystac wolnego mojego M
u nas burzy nie bylo

a na dworze super cieplo juz jakies 22 stop
niuska no to gratki
owca zapakuje cie w bagaznik i jedziemy;-)

my sobie w tym roku szybciej wakacje robimy, trzeba wykorzystac wolnego mojego M

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
niuska gratulacje
Byłam z Zuzią u lekarza, kaszle tylko no ale juz ma oskrzela cholerka:/ Dostała inhalacje i Pulneo bo obyło się bez antybiotyku
Duszno jest aż się nic nie chce.
Byłam z Zuzią u lekarza, kaszle tylko no ale juz ma oskrzela cholerka:/ Dostała inhalacje i Pulneo bo obyło się bez antybiotyku

Duszno jest aż się nic nie chce.
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Hej. Ja wczoraj byłam z Moimi znowu u lekarza bo taki kaszel dostali brzydki jeden i drugi że bałam się że za chwilę będą oskrzela, u nas jeszcze obyło się bez pulneo ale jeśli u Wojtka do piątku będzie się utrzymywał ten kaszel to mamy receptę na Pulneo i mamy wykupić i podawać, na 20 mamy wezwanie na bilans 4 latka, na bilansie przy okazji go zbada jeśli w ogóle pozwolą Nam przyjść z kaszlem itp., no zobaczymy co i jak. No i znowu siedzę na L4 bo Mój załapał się na fuchę na razie na około 2tyg a co później to się okaże a chorych dzieci nikt Mi wziąć nie chciał. Ogólnie to mam już dosyć Mojego "kochanego" stażu, żałuję że poszłam tam gdzie poszłam, no ale cóż jeszcze 2 i pół m-ca muszę wytrzymać. U Nas weekend minął ok, w sobotę pojechaliśmy do Moich teściów i w niedzielę wróciliśmy, M w sobotę trochę przy aucie porobił, grilla też mieliśmy nie narzekam, nawet fajnie było. W domu gdybyśmy zostali to nie wiem jakby się to skończyło, tacie znowu coś odwala ......
kroma
Fanka BB :)
hejka
Niuskaa- gratuluję i teraz tylko kciuki za to, żebyś pracę dostała jako asystentka :-)
Madziarena- ja wiem, że ty dwa dni temu miałaś 5 rocznicę i wszystkiego najlepszego z tej okazji.
Megi moja Olka ma to samo, raczej leki te same i ciągle ma stan podgorączkowy. Więc możemy sobie rękę podać ze wściekłości oczywiście. Ciepło a dzieciaki ciągle chore. A już nie mówię, że kasa idzie na te leki. Zdrówka dla Zuzi.
Mycha- moja miała też taki kaszel i była na Neosinie a skończyło się na Pulneo. Ja liczę tylko, że nie będzie antybiotyku. Już jej nie puszczam do przedszkola do września. Bo w lipcu mają wolne i w sierpniu, a ta za nim wyleczy się z tego kaszlu to już będzie koniec czerwca. Zdrówka dla dzieciaków. I fajnie że M ma fuchę.
Niuskaa- gratuluję i teraz tylko kciuki za to, żebyś pracę dostała jako asystentka :-)
Madziarena- ja wiem, że ty dwa dni temu miałaś 5 rocznicę i wszystkiego najlepszego z tej okazji.
Megi moja Olka ma to samo, raczej leki te same i ciągle ma stan podgorączkowy. Więc możemy sobie rękę podać ze wściekłości oczywiście. Ciepło a dzieciaki ciągle chore. A już nie mówię, że kasa idzie na te leki. Zdrówka dla Zuzi.
Mycha- moja miała też taki kaszel i była na Neosinie a skończyło się na Pulneo. Ja liczę tylko, że nie będzie antybiotyku. Już jej nie puszczam do przedszkola do września. Bo w lipcu mają wolne i w sierpniu, a ta za nim wyleczy się z tego kaszlu to już będzie koniec czerwca. Zdrówka dla dzieciaków. I fajnie że M ma fuchę.
Ostatnia edycja:
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Kroma, Megi a no zobaczymy jak to się skończy, na razie daje im syropy i obserwuje. Mimo kaszlu, smarów to nic im nie jest bo mają siłę się tłuc i wygłupiać. Niuska gratulacje
marzenka21
mycha ja tez ide na bilans w srode nastepna;-)u nas nie przysylaja nic.
zdrowka dla dzieciaczkow..szkoda ze w taka pogode musza sie meczyc.mojemu przeszlo..wystarczylo ze kilka dni na rowerze nie pojezdzil.
zdrowka dla dzieciaczkow..szkoda ze w taka pogode musza sie meczyc.mojemu przeszlo..wystarczylo ze kilka dni na rowerze nie pojezdzil.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Hej
po imprezie i festynie fajnie tylko ze po kolei chyba nas jelitowka dopadla... Grrr
GDZIE NA TAJNYM SA POGADUCHY CZY ja SLEPA JESTEM? jestem slepa;p
Aneteczka- u nas sie nie skadaliusmy ale kadzy mial przyniesc nowa nagrode na losy i my kg kielbasy i tez za wszytstko trzeba bylo potem placic... losy po 5 zl kielbasa po 2 ciasto po 3 malowanie 1 zl tarmpolina 1 zl niby pieniadze zbieraja na przedszkole. Ale bez przesady lepeij by bylo ze kazdy cos przyniesie i jest wspolny festyn, a nie...
po imprezie i festynie fajnie tylko ze po kolei chyba nas jelitowka dopadla... Grrr
GDZIE NA TAJNYM SA POGADUCHY CZY ja SLEPA JESTEM? jestem slepa;p
Aneteczka- u nas sie nie skadaliusmy ale kadzy mial przyniesc nowa nagrode na losy i my kg kielbasy i tez za wszytstko trzeba bylo potem placic... losy po 5 zl kielbasa po 2 ciasto po 3 malowanie 1 zl tarmpolina 1 zl niby pieniadze zbieraja na przedszkole. Ale bez przesady lepeij by bylo ze kazdy cos przyniesie i jest wspolny festyn, a nie...
Ostatnia edycja:
reklama
marzenka21
hejo
spijam juz kawke mlodego zaprowadze do przedszkola i lece od razu do miasta zaplacic rachunek i na poczte bo dokumenty z pracy mi przyszly.
owca a no robimy tylko nic nie widac poki co..na weekend mam nadzieje ze bedzie pogoda to moj bedzie przekopywal...
u nas cos jest w poniedzialek w przedszkolu ale ja nic wiecej niewiem czy sie skladamy nikt nic nie mowil.
spijam juz kawke mlodego zaprowadze do przedszkola i lece od razu do miasta zaplacic rachunek i na poczte bo dokumenty z pracy mi przyszly.
owca a no robimy tylko nic nie widac poki co..na weekend mam nadzieje ze bedzie pogoda to moj bedzie przekopywal...
u nas cos jest w poniedzialek w przedszkolu ale ja nic wiecej niewiem czy sie skladamy nikt nic nie mowil.
Podziel się: