reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...

ja tez kawke pije i o 8 wychodzimy
dzis jade do pracy
na dworze cieplutko ale pochmurno , slonca brak :tak:
wczoraj na dzialce dalam rade tylko godzine posiedziec bylo za duszno
ale cala miseczke truskawek przynioslam...:tak::tak:

milego dnia...:-):-)

zostawiam wirtualnie moje truskawy ;-);-)

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
heja

Dzień za dniem..
Fajnie wczoraj na przedszkolu z młodą byłam, pobawiła sie z dziećmi dziś też idziemy jak tyko dzieciaki wypełzną na plac zabaw :-DMam pozwolenie pani dyr. na przychodzenie z córcią. Wczoraj przyczepiła się jakaś 3 latka do mnie i nawijała mi makaron na uszy.. jejaaaaa ile ona gadała i co chwilę "a proszę pani dlaczego ona ma takie buciki?" "prosze Pani a dlaczego ona usiadła?" ...itp a na końcu było najlepsze... "proszę pani a kiedy po panią przyjdzie mama?" - padłam ze śmiechu :-D :-D:-D Fajne są takie maluchy.

dzień dobry ;)
u mnie kolejny dzien zrywania czereśni zaliczony, opędzlowaliśmy jedno drzewo, wyszło chyba z 7-10 wiader i nic nie widać, żeby bylo zrywane ... a jeszcze jedno drzewo nieruszone stoi :/
dziś znów upalnie będzie ! uciekam pracować bo potem jak duszno to juz nie mam sił.

Hej po pracy
a wy gdzie??

ale upal masakra...35 st :tak::tak: ja chce ochlodzenie :-D

eZOJa usmialam sie tez :-D:-D dobre widocznie mlodziutko wygladasz :-D

madziarena ach pojadlabym sobie takich czeresni :tak::tak:
moje drzewko dopiero posadzone w tym roku to musze troche poczekac...
a wy macie chyba jakies wczesne co?..

Zupke warzywna wstawilam a potem jeszcze logopeda :tak:
jutro tez mamy festyn w szkole tak mi sie isc nie chce w takim upale i tam siedziec
ale mloda nie odpusci :no:...u nas zadnej kasy , kazdy ma cos przyniesc slodycze , napoje, ciacha itd...:-p

Owca a gdzie tam wczesne - normalne - ale jest wysyp straszny :) u mamy na drzewie mnóstwo u teściowej (pod moim oknem) to samo :))
co robimy - ja w pracy się paruje ... masakra jakas ale kocham lato to nie narzekam :))

hej
goraco ze zdechnac idzie, dobrze ze wiaterek wieje ale wsumie ja to mam wiatrak wlaczony w domu:-D
poza tym mam mega wkur... na szkole starszej, jednak nie ma sprawiedliwosci w szkole a najmniej w ocenach:confused2:

Hallo
Ale skwar, byliśmy o 9.30 w mieście i odechciało mi się chodzenia przyszliśmy mokrzy, Pawcio usnął w wózku to zaraz go przebierałam bo koszulkę miał mokrą od potu. Wczoraj nalaliśmy mu do baseniku wody pluskał się na balkonie:) Czekamy aż auto odbierzemy od mechanika i będziemy nad wodę jeździć.
Dziś zrobiłam sernik na zimno z galaretką i truskawkami. U nas już dziś po 4,50:tak: M czeka tylko aż stężeje i doczekać się nie może:-D

megi oj na sloncu ciezo wytrzymac w cienu jest przyjemnie:tak: mi sie robi tez ciasto z galaretek, truskawek o jogurtu naturalnego, na takie gorąco idealne:-)

reklama
Do góry