reklama
Wrocilam uff...zajelo 30 minut u weta zanim wyciagnela , kobita sama sie bala bylo widac 
ja nie moglam utrzymac psa a ona co sie zblizyla do paszczy to ten zeby pokazywal
musiala zawolac lekarza hehe i tamta przyszla i myk pyk i wyjela hehe
ale az sie tam zgrzalam , juz kupilam obroze na kleszcze

Teraz obiadek sie zaczal robic , zaraz mielone bede smazyc
po drodze bylam w szkole musialam zapisac sie na liste na zebranie do pani
sa 2 dni i wybierasz sobie jaki dzien chcesz i jaka godzine od 15 - 18
to takie 15 minut z pania , ale trzeba dziecko zabrac tez ze soba
ciacho to prawdziwa sadystka jestes hehe ;-) ja tak nie potrafie boje sie
ezoja to korzystaj z chlopa i lez w wyrku a on niech rzadzi
A gdzie reszta kobitek ??

ja nie moglam utrzymac psa a ona co sie zblizyla do paszczy to ten zeby pokazywal

musiala zawolac lekarza hehe i tamta przyszla i myk pyk i wyjela hehe

ale az sie tam zgrzalam , juz kupilam obroze na kleszcze

Teraz obiadek sie zaczal robic , zaraz mielone bede smazyc
po drodze bylam w szkole musialam zapisac sie na liste na zebranie do pani

sa 2 dni i wybierasz sobie jaki dzien chcesz i jaka godzine od 15 - 18

to takie 15 minut z pania , ale trzeba dziecko zabrac tez ze soba

ciacho to prawdziwa sadystka jestes hehe ;-) ja tak nie potrafie boje sie

ezoja to korzystaj z chlopa i lez w wyrku a on niech rzadzi

A gdzie reszta kobitek ??
C
ciasteczko
Gość
ezoja wspolczuje ale czasem i doroslego dopadnie zaraz jakas, to twoj szanowny teraz moze sie wykazac;-)
owca ja to moge wyrywac kleszcze, mojej pazury obcinam, uszy czyszcze a co do zebran u was wsumie lepiej jak mozna sie zapisac bo u nas jak robia zebrania to nie kazdemu pasuje i czesto polowy nie ma
a ja wlasnie kupilam przez neta wielgachna kołdrę 220x220 przynajmniej moj M nie bedzie teraz brzeczal ze mu koldre zabralam
i do tego kupilam 3 komplety poscieli, od razu zrobie segregacje starej bo mam az dwie pułki tego i niektore powinny iśc won
owca ja to moge wyrywac kleszcze, mojej pazury obcinam, uszy czyszcze a co do zebran u was wsumie lepiej jak mozna sie zapisac bo u nas jak robia zebrania to nie kazdemu pasuje i czesto polowy nie ma
a ja wlasnie kupilam przez neta wielgachna kołdrę 220x220 przynajmniej moj M nie bedzie teraz brzeczal ze mu koldre zabralam

ciacho a tak z ciekawosci ile taka duza koldra u was kosztuje ??
kurcze pod taka wielka to cala czworka sie zmiesci

bo my spimy pod malutka 135 cm
i tak sciagamy z siebie nawzajem haha 
ale jakbym wymienila na wieksza to znowu nie mam poscieli duzych i tak w kolko ...
hurra jutro moj m ma wolne i jedziemy na sklepy hehe nowe centrum handlowe otworzyli 2 dni temu wiec jade pokukac co i jak

kurcze pod taka wielka to cala czworka sie zmiesci

bo my spimy pod malutka 135 cm

ale jakbym wymienila na wieksza to znowu nie mam poscieli duzych i tak w kolko ...
hurra jutro moj m ma wolne i jedziemy na sklepy hehe nowe centrum handlowe otworzyli 2 dni temu wiec jade pokukac co i jak

marzenka21
Fanka BB :)
hejo
ciacho z jakiej firmy zamowilas posciele?fajna taka duza koldra
my mamy 180x200 i akurat jest
wlasnie tez musze zamowic posciel na zmiane bo mam 2 z kory ale juz jak szmaty sie zrobily a w wakacje kupilam z elway satynowa bawelniana i jest super 
ja dzis jablecznik upieklam rano ale niewiem co mi sie stalo zupelnie zapomnialam o cukrze w ciescie kruchym
ale to nic nie jest zle..
wlasnie smaze nalesniki na krokiety i bylismy juz na cmentarzu jakos dzis zmeczona jestem bardziej..ogarne kuchnie i poloze sie moze pospimy zanim maz wroci...
ciacho z jakiej firmy zamowilas posciele?fajna taka duza koldra
ja dzis jablecznik upieklam rano ale niewiem co mi sie stalo zupelnie zapomnialam o cukrze w ciescie kruchym

wlasnie smaze nalesniki na krokiety i bylismy juz na cmentarzu jakos dzis zmeczona jestem bardziej..ogarne kuchnie i poloze sie moze pospimy zanim maz wroci...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć
A my wszyscy w domku. Na groby mam do rodzinki 200km więc zapale wszystkim jak na święta pojedziemy, zresztą mąż jutro na słuzbę idzie, potem wolne do 11go
Potem słuzby co 24 do końca miesiąca za co na poligon nie jedzie.
Jutro moja panna ma urodzinki, będę jej piekła torta którego spróbujemy w niedzielę jak m wróci ze służby rano.
Dziś nam dzionek już leci, mężulek córci zrobił domek dla lalek własnoręcznie ze starej szafki z piwnicy, muszę jej tylko jakoś wnętrze urządzić i zdobyć materiały
Nic kończę kawkę i wpuszczę młodą bo mnie o gierki prosi...
Miłego weekendu
A my wszyscy w domku. Na groby mam do rodzinki 200km więc zapale wszystkim jak na święta pojedziemy, zresztą mąż jutro na słuzbę idzie, potem wolne do 11go
Jutro moja panna ma urodzinki, będę jej piekła torta którego spróbujemy w niedzielę jak m wróci ze służby rano.
Dziś nam dzionek już leci, mężulek córci zrobił domek dla lalek własnoręcznie ze starej szafki z piwnicy, muszę jej tylko jakoś wnętrze urządzić i zdobyć materiały

Miłego weekendu
C
ciasteczko
Gość
owca zartujesz sobie z ta czwórka
my teraz mamy taka 160 i jest mala więc kupilam duza i tez nie mialam do tego poscieli wiec od razu kupilam a ta koldra i posciel do niej zostanie dla gosci
ja za kołdre dalam 70zl wie to nie jest duzo z tym ze ja nie musze miec mega cieplej i jakiejs grubej bo ja nawet teraz spie przy rozszczelnionym oknie bo mi goraco

marzenka no wlasnie kupilam z elway posciel tzn.2 komplety bo ten 3 to zupelnie cos innego wzielam
da sie zjesc takie ciasto jak jakbla sa slodkie zawsze pudrem mozna posypac
megi o to z twojego to super tata, zuzka pewnie zadolowna z domku:-)

ja za kołdre dalam 70zl wie to nie jest duzo z tym ze ja nie musze miec mega cieplej i jakiejs grubej bo ja nawet teraz spie przy rozszczelnionym oknie bo mi goraco

marzenka no wlasnie kupilam z elway posciel tzn.2 komplety bo ten 3 to zupelnie cos innego wzielam
da sie zjesc takie ciasto jak jakbla sa slodkie zawsze pudrem mozna posypac

megi o to z twojego to super tata, zuzka pewnie zadolowna z domku:-)
megi, ale zazdroszczę Ci teraz faceta, mój ma dwie lewe ręce do takich spraw! Domek dla lalek fantastyczna sprawa!
oho zjadłam jedną suchą bułkę, czekam na efekty ;-)
Z męża pożytek?? hehehe nie bądzcie śmieszne, śpi razem ze mną jak ja zamykam oczy to i on... Synek opiekuje się siostrą co chwile jej kanapki robi z nutella wszystko w czekoladzie tam ale nie mam sił sprzątać. Pogonię mojego jak łaskawie wstanie, bo śpi. Ale Młody bardzo kochany jest, pochwalę się nim. Spię i jest ok w domu, zajmuje się nią, bawi się, siku odporwadzi do wc, tylko ona nie podetrze się ale i tak sukces. Ręce jej też mył przed chwilą od nutelli. (Już X raz mówię teściowej by nie kupowała jej dzieciakom to i tak kupi , zła jestem o to, niby powinnam się cieszyć, ale wolałabym by banana kupiła gggrrr...)
Idę się dalej kłaść... miłego wieczoru.
oho zjadłam jedną suchą bułkę, czekam na efekty ;-)
Z męża pożytek?? hehehe nie bądzcie śmieszne, śpi razem ze mną jak ja zamykam oczy to i on... Synek opiekuje się siostrą co chwile jej kanapki robi z nutella wszystko w czekoladzie tam ale nie mam sił sprzątać. Pogonię mojego jak łaskawie wstanie, bo śpi. Ale Młody bardzo kochany jest, pochwalę się nim. Spię i jest ok w domu, zajmuje się nią, bawi się, siku odporwadzi do wc, tylko ona nie podetrze się ale i tak sukces. Ręce jej też mył przed chwilą od nutelli. (Już X raz mówię teściowej by nie kupowała jej dzieciakom to i tak kupi , zła jestem o to, niby powinnam się cieszyć, ale wolałabym by banana kupiła gggrrr...)
Idę się dalej kłaść... miłego wieczoru.
Bylam z psem , umylam sobie wloski i teraz herbatke zrobilam 
ciacho to dobra cena za taka duza koldre
bo jak patrzalam u mnie ostatnio to tak 40 euro za 135 cm takze bez porownania...
musze na necie popatrzec
ezoja to sie usmialam z twojego
chlop ma wolne to tez chce odpoczac hehe 
za to synek kochany jest i pieknie sie siostra opiekuje fajnie :-)
a daj dziecia troche tej nutelli niech pojedza nie badz zla na tesciowa raz nie zawsze ;-);-)
Megi to sie chwali twojego m
pokaz domek no i torta tez jak zrobisz 
Marzenka ty to jestes widze dobrze zorganizowana , dzieci , spacerek , zakupy i jeszcze zawszee na wekendzik jakies ciasto machniesz
szacun dla ciebie ;-);-)

ciacho to dobra cena za taka duza koldre

musze na necie popatrzec

ezoja to sie usmialam z twojego

za to synek kochany jest i pieknie sie siostra opiekuje fajnie :-)
a daj dziecia troche tej nutelli niech pojedza nie badz zla na tesciowa raz nie zawsze ;-);-)
Megi to sie chwali twojego m

Marzenka ty to jestes widze dobrze zorganizowana , dzieci , spacerek , zakupy i jeszcze zawszee na wekendzik jakies ciasto machniesz

reklama
C
ciasteczko
Gość
ezoja to twoj z nudow spi czy jak?
owca no niedroga
owca no niedroga
Podziel się: