reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no drogie, drogie bo sa po kilka tysiecy ale i tacy amatorzy tez sie znajdują ale co kto lubi
poprostu mamy duza roznice wiekowa miedzy dzieciakami w 99' byly inne czasy to juz nawet byl inny wiek:-D

reklama
hejka

ciasteczko- nie rób z siebie takiej staruchy, ty młoda jesteś jeszcze, to my tak staro rodzimy teraz. Ja ostatnio myślałam, że mogłam w wieku 21 lat urodzić(kiedyś myślałam, że może wpadłam z M moim, ale miałam coś nie tak z hormonami od brania tabletek anty. )to już bym miała 11 latkę albo latka w domu :).

A nasze państwo to już porąbało dosłownie, pozmieniali znowu ustawę o vat i bądż mądry i ucz się wszystkiego od nowa i że ja mam na to czas teraz, oszaleć idzie,

dzien dobry
pustki tutaj łomatko:baffled:
kroma nie chodzilo mi o moj wiek ja sie staro nie czuje:-D, ale chodzilo oto ze jak ja rodzilam to byly zupelnie inne realia, wielu rzeczy nie bylo dla dzieciakow ktore teraz sa, 15 lat to szmat czasu
czyli ciagle musisz sie doskonalic
agnis a ja tez lubie nalesniki:-)

kroma Ty się tak nie dziw na państwo. My teraz dostaliśmy podatek od nieruchomości do zapłacenia. Moi rodzice, z ziemią z budynkami gospodarczymi z domem mieszkalny płacą grosze bo jakies 160zł na rok, a mi naliczyli inne stawki (za tą naszą stodołę) bo to jest wciąż nie mieszkalny że ja mam 700zł do zapłacenia. wiesz to nie jest jakoś tam ekstra duzo, bo za czynsze miesięcznie tyle wychodzi, ale fakt jest fakt. Moi rodzice jak mieli tą stodołę u siebie, to płacili mniej za całośćniż jak to wydzielone i ja mam płacić.

a co do rozwodów to szkoda gadać.

a wózki możńa kupić trochę taniej przez internet. warto pójsc do sklepu obejrzeć a potem wybrać sobie.

future a krome chyba chodzilo raczej o odliczanie vatu a nie podatek od nieruchomosci;-) a swoja droga w kazdej gminie sa inne stawki, i zalezy ile ma działk i co na niej stoi, moi rodzice placa 500zl podatek za dom i działke, ja za garaz a raczej grunt zabudowany 18m kwadratowych placilam rok temu 130zl, wiec jakby miala zaplacic podatek według mojej stawki zawielkosc ich dzialki to wyszloby grubo ponad tysiaka, ja za hektar ziemi mam prawie 180zl :baffled: coż chce sie miec trzeba placic

ciasteczko- no teraz to dla dzieciaków jest wszystkiego za dużo aż głowa boli. Ale odpicowałaś serduszka. Aż ślinka cieknie,

Future- ciasteczko ma rację mi chodziło o vat. Oszaleć idzie ciągle coś zmieniają, a było tak fajnie.
Gdyby jeszcze w moim zawodzie można było kasy zarobić a tu lipa wszędzie płacą prawie minimum a jak ciągle coś zmieniają w prawie i trzeba ciągle się doszkalać i jedno szkolenie kosztuje 800 zł to chyba pójdę sprzątać ulice.

Dzien doberek !!

w konciu piateczek :-):-) bo jakos tak wstawac mi sie nie chce z rana
i ten tydzien mi sie ciagnie ...no nic zaraz zbieram sie do pracy :tak:

Pozniej ide do szkoly , poszukac torby ze sportu bo mlody wczoraj przyszedl bez i sie wkurzylam
bo i torba fajna , i buty i spodnie ech dzieciaki :angry:
nie mam zamiaru kupowac nowych rzeczy...on to taka mala ciamajda zapominalska :-p
powiedzialam ze ma isc i szukac do szatni i po szkole , a on jak zwykle ale ja nie wiem gdzie ona moze byc itd..

Ciacho ekstra te serduszka zrobilas :happy2::happy2:

Uciekam milego dnia :happy2:

dzien dobry
owca heh to masz malego zapominalskiego ;-)
dzieki a serducha naprawdę w smaku bomba nie chwaląc się;-):-D:-D
udanych walentynek, mąż mnie dzisiaj zabiera do kina:-)
d0eeed6a699592af3d7bc234e8d25f01.jpg

uuuu ciacho a no co idziecie ??

moj m to pewnie nawet nie wie ze dzis walentynki haha :-D:-p
ale i tak nie obchodzimy ich..kiedys to byly czasy kwiatki , spacerki a teraz spacer z psem jedynie haha :-D
jak tu obudzic w sobie milosc :-D co zrobic zebym poczula jeszcze motylki w brzuchu jak kiedys
na widok mojego m :baffled:..teraz to juz taka szara rzeczywistosc i troche taka monotonia :tak:
tez tak macie ??..czy tylko ja taki dziwolog ?

Spadam zaraz do szkoly , ide w poszukiwaniu tej torby :angry:
chyba ze sie znalazla , oby :tak:

A tak wogole to fajna pogoda sloneczko swieci i 12 st :tak:
coraz blizej wiosna , coraz blizej wiosna :-D

reklama
Do góry