reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...
ale slonecznie dzis , fajna pogoda chyba wiosna pomalu sie zbliza :-):-)
ja po pracy , teraz akwe sobie zrobilam i zaraz za obiad trzeba sie brac bo jak narazie tylko mielone z lodowki wyjelam :confused:
chce zrobic pulpety w sosie pomidorowym :tak:

Agnis to dobrze ze tesciowa nie dojedzie czy zle ? dobre masz stosunki z nia ?
dobrze ze nie musicie zmieniac okularkow , zawsze kasa w kieszeni
a jaki wozek zamawiasz ??..
co do tego posta to sprobuj moze wejsc w edycje i powinno pisac usun post
mi sie kiedys udawalo :tak::tak:

reklama
No to musi ciasteczko wkroczyc zeby ten post usunac :-D

ladny ten wozeczek :tak: podoba mi sie ten szary kolorek carbon :-)

Kawa wypita spadam do garow :happy2:

agnis usunelam ci:-) wystarczy zrobic zaawansowana edycje i mozesz sama to zrobic;-)
a wozek fajny:-) w takim grafitowym kolorze
owca a ja wlasnie bde pila kawe, wczoraj po kawie mnie glowa rozbolala az musialam tabsa wziac

Dzięki ciacho :-)

A co do wózka ciesze się ze już mamy typ bo to był dylemat. No i chcemy koniecznie szaro niebieski :-) latwy jest w wypinaniu i składaniu a cena za 3w1 ok 1200 zł wiec nie jest źle :tak:

ja z ery gdzie wozki 1tys zl to byla cena kosmos:-D a po 1,5 roku i tak przeszlam na spacerowke parasolkę ale mialam taka z wieloma funkcjami lekki wypas:-D kolorek naprawde super

hejka

Ja na mieście kursowałam i u koleżanki byłam. Zszokowała mnie rozwodzi się.

Ciasteczko- teraz najtaniej wózek to 600 zł. Ja kupiłam bo mi żal było dawać więcej na te wiejskie drogi i po lesie wolałam mieć wielkie koła i nie skrętne i mi się już buda rozwaliła, i s tyłu oparcie. Zła jestem bo jeszcze bym z mc pojeździła póki zimno. A tak muszę na spacerówkę zamienić bo mi wstyd jeździć takim wrakiem. Jeszcze do lasu i po wiosce to mogę pojechać ale do miasta to już nie bardzo. A taki sma miałam dla Olki i Arek śmigał i cały oddałam dla 3 dziecka.

Owca- to sporo kasy, więc pewnie odda tylko zwleka jak najdłużej może.

kroma ja wiem ale napisalam ze za moich czasow 1tys to byl wypas ale to bylo 15 i 10 lat temu wiec calkiem inne czasy:-p:-D
a wozka szkoda bo jednak wielke kola sa dobre
a ja sie czaje na chemie do renowacji skory, troche kasy zal ale nie bede nowego naroznika kupowac tylko dlatego ze miejscami wytarl sie kolor

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko- ty dla mnie ciągle młoda jesteś. Więc jak napisałaś za moich czasów to ja się utożsamiłam jak za moich kiedy ja rodziłam 5 lat temu. A ty masz córkę 15 letnią :-). No może jakbym zaszalała z 15 lat temu to bym teraz też miała taką pannę jak ty. No ale powiem ci, że wózki to i tak drogie są ciągle.

reklama
To prawda, ciagle są drogie. Ja 8 lat temu wozek dla młodego kupowałam taki zwykly za 600 zl :baffled: i to już była masakra jak dla mnie:baffled:

Ciacho - a wiesz ze te naleśniki jednak zrobiłam bo tak mnie ciąglo do nich heheh

A dziś urodzila pierwsza "marcówka" , miała termin na 28 lutego (nie wiem jaki pierwszy wogole bo przecież zapisala się na marcówkach) :-D

Do góry