reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
madziarena zdrowia dla mlodej a wicze ze ciało szlifujesz ciało, ja na przemian albo rower albo cwiczenia bo co za duzo to niezdrowo, przedwczoraj pol gorzowa zjezdzilam rowerem pod te gory:baffled:
agnis czas leci leci, pewnie ze zadowolona mama to i wszystkim lepiej sie zyje;-) powrot do zywych;-):-D
owca a ty dzisiaj wolne:-D ezoja tak z rana na spacer..., troche zimno u mnie -2:baffled:

reklama
dzięki
taaa szłam na pocztę jeszcze. Zimno zimno, smarki dzieciakom leciały jak były na dworze.
Teraz siedzą i się kłócą o kredę do tablicy ale neiważne że mają jej całe opakowanie akurat tę jedną chcą oboje ggrr...
Marcela nie puściłam do przedszkola dziś, coś kaszle mi sucho. Już od 2 dni aplikuję obojgu swojej roboty syropy.
Słyszałyście o właściwościach soku z brzozy?? Kurde nie mam jak wyjść by pościągać. Nie mam w domu nic dużego ostrego a dłubać i ranić drzewa nożem nie mam ochoty. No szkoda.

Ciacho no mam wolne , ja w piatki to chodze co 2 tygodnie :tak:

ezoja ja nie pomoge z brzoza :no:
moje malo choruja wiec ja nic nie wiem...:rofl2:

Zamowilam naklejke do pokoju dzis przyszla , bedziemy wieczorkiem kleic :-D
a do tego zepsulam rolete w kuchni , nie wiem podnosilam i cos szczelilo i nie idzie podniesc :angry:
i znowu moj bedzie mial okazje marudzic :-D

Teraz i ja spadam ide z psem :happy2:

ezoja z tym sokiem z brzozy to nie tak łatwo, on ci nie nacieknie z wciągu 15 min:no:, pojemnik zostawia sie na dłuzej, moja babcia dawno temu sciagała sok i z tego co pamiętam pojemnik wisiał cały dzień,
sok z brzozy mozna kupic w sklepach zielarskich i ze zdrową żywnościa:tak: ja dzisiaj jade wlasnie po sokz aronii tez ma dużo wit.C itp. bardzo zdrowy sok:tak:
owca a z czym naklejke? my chcielismy dzieciakom na całą ściane walnąć kosmos ale cena ponad 300zl:baffled:

ale cieplo na dworze , zgrzalam sie normalnie :-):-)

ciacho ja taka mala naklejke takie kwiaty jakby hehe, jak przykleje zrobie fotke :tak:
ona ma na dlugosc 190 cm :tak:

Wybralam dla mlodej 2 szkoly , w czerwcu zapisy :tak:
zobaczymy gdzie sie dostanie tylko kurde daleko
do jednej trzeba jechac 50 minut tramwajem w jedna strone :rofl2:
A jedna mam prywatna katolicka :tak:

owca ale u was i mloda jeszcze podlega obowiązkowi szkolnemu? wiec gdzies musza przyjąć
a jaka wysokość? my chcielismy taka 1,5 na 2 m i ponad 300zl:baffled: i to tez nie jest na całą ściane tylko ciut na biurkami prawie po sufit
u nas tez cieplo:-) smigam pozniej z moim M na rowery:-)

tak ciacho podlega , mozna zglosic do 3 szkol naraz i wtedy po 2 tyg daja ci odpowiedz gdzie sie dostala :tak:
w tej prywatnej placi sie 120 euro na rok wiec cena spoko :tak: bo sa i takie gdzie 500 e sie placi :szok:
a wiesz ta szkola chyba by fajna byla bo tu duzo turkow ,cyganow , muzulmanow itd..wiec w tej katolickiej raczej taki mix by nie chodzil :no:
mojej znajomej 2 corki polki chodza do tej szkoly i chwala sobie :tak:

milego wypadu rowerowego :-):-)

hejka

madziarena- i tak podziwiam, że ty jeszcze masz czas na bieganie. ja wieczorem wymiękam i codziennie mam wejść na orbi i nie wchodzę bo odlatuję spać. I zdrówka dla Ami, ja nie nawidzę u dzieci biegunki, moje też jak już mają to ciężko przechodzą.

Ciasteczko- mój już długo ma tam abonamenty i z racji tego że firmowe to mają lepsze pakiety i tańsze. Więc nam się opłaca, w tamtym roki dostał konsolę.

Agnis- no to fajnie, że wracasz do normalności, mi jakoś ciężko się gdzieś wybrać. Ja do fryzjera to szykuję się z 3 mce, a giry to ja robiłam chyba przed ślubem.

Owca- powodzenia ze szkołą i trzymam kciuki. Ja tam do mix nic nie mam, dzieciaki muszą się gdzieś uczyć tolerancji, ale rozumiem, że pewnie dzieciaki są różne i różnie się zachowują. Ja miałam koleżankę i kolegę Bułgarów i spoko byli. On nawet coś tam śpiewał, rapował.

Ostatnia edycja:
Witam pierwsza :-)
mlody obudzil mnie dzis przed 7 bo mu sie nudzilo :angry:
kurcze sobota to do 8 pospac nie da wrr...
Ale juz za to piore posciele , kurze starlam i jeszcze odkurze :tak:
potem biore ich na rowery i idziemy do lasu bo cieplutko sie robi :-)

Kroma ja do mix tez nic nie mam , bo teraz mloda ma mieszana klase i dzieci sa fajne :tak:
ale niektore to istne szatany i wogole...ale to jak kazda narodowosc..:tak:

Ciacho o taka naklejka :-p
ja tylko chcialam cos na lozkiem bo lyso mi bylo i brakowalo czegos a teraz mi sie podoba :-)

Załączniki

• 20.jpg
    20.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 22.jpg
    22.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 38
reklama
dzien dobry
kroma ja mam jakies 12 lat abonament ale ze nie na firme to i telefony maja doopne, jednym slowem bardziej oplaca sie brac umowe bez telefonu:tak:
owca fajna łądnie sie komponuje :-) ja myslalam ze taka wiesz duza bedzie :-D
ja tez juz popralam, zakupy zrobione, obiad sie gotuje a pozniej jakis spacer albo rowery bo jest 10 stop:-)

Do góry