reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca nie tylko u ciebie, u nas jak zaczelo wieczorem tak do teraz i 10 stop.:baffled: tylku tutaj mozna miec wczoraj 25 dzisiaj 10:dry:
nigdzie dzisiaj nie wyjde

reklama
Ciacho u mnie pada od wczoraj rano praktycznie. Ja niestety w drodze do roboty. Ale ostatni dzien i dopiero we wtorek. Zrobilam wczoraj ciasto a dzis zostalo tylko 6 kawalkow z calej prostokatnej blachy hehe zarloki.

owca u mnie masakra tak deszcz nawala :baffled: wczoraj o 16 jak lunelo to jakby ktos wiaderkiem lał :dry:
to fajnie ze bedziesz miec tyle wolne a to ciasto robilam wieki temu, dobre jest:tak:

agnis u mnie tak samo z pogoda bleee
a ja dzisiaj bede robic ciasteczka bo dzieciaki sobie zażyczyły więc przy takiej pogodzie to dlaczego nie:-D

Kurcze kiedy to przestanie padac :angry:
wlasnie wrocilam ze sklepu bylam paczke odebrac bo online zamawialam kilka ciuchow :tak:
zaraz jeszcze z psem bym musiala wyjsc a normalnie tak mi sie nie chce po tym deszcz chodzic :angry:
Potem jak m wroci to na zakupy smigniemy bo jutro pozamykane to trzeba jakies zarelko kupic
bo w lodowce jakies echo znowu panuje :-D:tak:

Ciasteczko i co upieklas ?? ciasteczka , muffinki ??:confused:

owca ciasteczka mialam upiec ale za malo mam produktow a nie mam jak wyjsc bo ciagle leje:dry:
agnis to bedziecie miec wyzerke:-D

Szybki spacer w kolo bloku zaliczylam z psem . Na kolacje robie paste z tunczyka. Znowu wyzerka haha . Agnis ciasto wyszlo ?? Ciacho parasol w reke i heja do sklepu.

reklama
owca do takie zwyklego sklepu mam rzut beretem ale za drogo tam, a parasol nic nie da bede mokra do kolan z butami łacznie:baffled: jutro obie kupie

Do góry