reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Podziwiam za te robote :tak::tak:
ja jeszcze nigdy nie robilam pierogow i raczej nie bede robic :no:
za duzo zachodu a wogole nie umiem ciasta zrobic :-p

Wole " dostac " gotowe od tesciowej :-D lub kupic biedronkowe :-D

owca a gdzie ty w de masz biedronke:-D:-pja kiedys tez nie robilam ale drogie sa pierogi a zwlaszcza z truskawkami 20zl za kg
agnis wspolczuje taka robota do doopy

a smieszne:-p;-) to fajnie ze kupilas oby byly dobre:tak:
u nas juz tez jakies slonce przebija sie jest cieplej a od jutra ma byc w ogole cieplo:-) oby bo ja marzne wywalilo mi opryszcze na pol wargi:dry:
a pokaze jakie sobie sprawilas

dzien doberek
w końcu cieplo oje:-D niecj juz tak bedzie cieplo do pazdziernika:tak:
ezoja a ty po co do sulęcina? ja juz od samego rana jezdze, i kupilam 3 kg truskawek mniam,

Czesc:-) JAkos dziś nie moglam tu dotrzec..:szok: a zaraz menzu wroci i tez nie popisze. A i jeszcze gora prasowania :baffled:

Milego dnia i zdrowka dla wszystkich :tak:

Hej , ja juz po swojej robocie
spacer z psem tez zaliczylam a teraz kawka :tak::tak:
obiadu dzis nie robie w nosie mam pomysly mi sie skonczyly :-D
dzieciaka tylko usmaze takie rybne delfiny :-D..a m to i tak przewaznie stoluje sie gdzies na miescie :-p

Jutro moje dzieciaki maja wolne bo nauczyciele maja jakas rade czy cos...
i poniedzialek i wtorek znowu wolne hihi :-D

Ciacho az 3 kg truskawek ?? tak do jedzenia czy mrozisz ??
ja tez kupilam a dzis musze na dzialke skoczyc bo napewno tez juz sa :tak:
U nas tez jest takie cosik za miastem ze idziesz na pole placisz tam jakies 10 euro
i rwiesz truskawek ile chcesz :tak::tak: fajna sprawa :tak:

a o buty pytalas to takie zwykle sportowe troche japonki :happy2:

Agnis co tam dzis porabiasz ze dojsc nie moglas ??
a co menzu tak szybko wraca z pracy ?..

reklama
agnis nieraz czas przeciega przez palce zawlaszcza jak sie male dziecko
owca a sportowe to ja lubie ale mam juz sportowe wiec musialam kupic jakies normalne:-D
a truskawki do pojedzenia, na jakies ciacho, i jak cos zostanie to zamroze, a maja bardzo malo kalorii mozna jesc do upadlego:-D

Do góry