reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
U nas słonecznie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
Ładny dzień się zapowiada. Oskar spał dziś od 21 do 5,20
OvoEGDAt0IlHOw4cKEDQ8mDAgAOw==

Zaraz Kacperek idzie do szkoły a m do pracy
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Dziewczyny wczoraj byłam kolejny dzien na "marszowaniu" no bez kijkow, jeszcze sie nie dorobilam. Momentami biegalam. Czuje sie o wiele lepiej serio, mam motywacje do dalszego dbania o siebie :tak:

Zaraz biore sie za ogar domu, jak codzien zresztą...:dry: Nic miłego dnia :-)

reklama
Witam z kawa :tak:
coz to dzisiaj za dzwina pogoda jakas jesienna :angry:
popadalo z rana dosc mocno , a teraz slonce sie przebija ale chlodno jest 14 st :tak:
Dzis nudy chyba beda , mlodego do kolegi na 14 zaprowadze , odkurze jakis obiad zrobie i wsio..
moze do sklepu sie przejde po cos na jakas surowke :baffled:
Wczoraj kupilismy basen juuhu :-D bedzie kapanko teraz trzeba go rozlozyc i zeby troche woda sie nagrzala :tak:

Agnis to fajnie ze tak ci sie maszeruje dobrze , wazne ze masz z kims bo samemu to tak by nudno bylo :tak:
choc muze w uszy i heja mozna isc ;-)

agnis taki ruch i od razu czlowiekowi lepiej endorfinek wiecej i czlowiek szczesliwy
owca u mnie tez pogoda jakas taka, niby zimno nie jest bo 17 stop ale pokropilo cos i zanosi sie na dalszy deszcz:baffled: gdzie to lato za 2 miesiace jesien:dry:
to w taka pogode wam sie woda nie nagrzeje:-D

Ciacho ale ma byc od jutra cieplo a wrecz goraco po 30 st na wekend . Przyszly moje klapki nawet wygodne pasuja ale te pol numeru moglyby byc wieksze. Dziwne te numeracje sa. Ale jest oki.

uwierze jak poczuje te 30 stop:-D dzisiaj nie jest zimno ale powiem szczerze dziwna pogoda
ale wzielas 39 rozmiar wiec powinny byc na ciebie jeszcze przyduże bardzo dziwne:baffled: chociaz adidas ma mniejsza rozmiarowke niz podaje,
ja mam stope 24,4 wiec kryte buty sa zazwyczaj 38 sa za male ale sandaly juz niekoniecznie

No ja mam 24 cm a te klapki maja 24,5 cm. Ale dobre sa. Moj pies dziwnie sie zachowuje. Od kilku dni jak ma cos ugryzc jedzenie czy zabawke to wydaje straszny pisk . Dzis chcial szczeknac i tez strasznie zapiszczal dziwne to. Lezy i nie bawi sie. Nie wiem czy to cos z jego paszcza nie tak czy wina jakiegos zeba moze. Mialy moze wasze psy tez cos takiego ?? Wlasnie pranie wywiesilam wieje troche to moze wyschnie .

Poobserwuje jeszcze. Do weta to ja dziekuje bo skasuja mnie znow jak za zboze haha . Ide w koncu do sklepu bo nie dojde.

Kacper nie jedzie na najbliższy turniej w sobote ..trener go nie wybrał (dziś dzwonił) ...załamie się...:-( wybrał bramkarzy "rezerwowych" a nie "podstawowych"...a mówił ze to rudny turniej... kicha... :-(smutno mi...a małemu bedzie jeszcze smutniej :-(

reklama
Do góry