reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owieczko i u Ciebie truskawki :-)

Apropo turnieju. Napisałam do trenera smsa czy nie da sie zmienic decyzji. Powiedzial ze ostatecznie Kacper moze jechac ale on nie gwarantuje ze on zagra a jesli nawet to max w 1 meczu..a to 90 km w jedną strone do Kostrzyna nad Odrą...w dupie mam taki interes..za paliwo zabulę, dzieciak raz zagra...ech...nawet Kacper dojrzal do decyzji i powiedział NIE JEDZIEMY :-)

reklama
Dobry dzien .
Sloneczko za oknem .
Zaraz jade do roboty ale tylko 2 godzinki .

Agnis to dobrze ze maly " dojrzal " :tak::tak:

Ps. wkurzaja mnie te reklamy tutaj wrr..ciagle gdzies cos wyskakuje :angry:

Hej ho.

Mnie tez wkurzają te reklamy.... :angry:

Owca a gdzie pracujesz ze na 2 godziny jedziesz? :-)

Lece posprzatac i zrobic obiad. Dzis rybka w apnierce z ziemniakami i surowką z pekinskiej :-)

Milego dnia dziewczyny.

Ja dziś po południu mam przebiezke po Castoramie i Obi bo remont na dniach i trza sie na coś zdecydować, jakie plytki, drzwi itd.

Hjk

Mnie meczy ciagle.alergia i nic nie pomaga.

Moje maja.jakis.nie.konczacy sie katar. W sumie.zdrowe tylko gile tkwia w nosie.

Agnis szkoda ze trener nie wybral. Ale masz madrego chlopaka ze dojrzal do decyzji, ze nie chce jechac.

Agata dobrze dziewczyny pisza. Z ta pania cos nie tak. Jakby chciala to by sie dogadala z 2 latkiem nawet jesli malo mowi. To ja sie dogaduje z moim nie mowiacym Antkiem a ma 10 mcy. A Arek tez za malo w tamtym roku gadal. A teraz pyskuje jak najety.

Ja za to mam problem z Arkiem. Bo strasznie sie buntuje. Ale to juz jakis mega bunt 4 latka. Jak wpadnie w histerie to tak z dobra godzine wyje, krztusi sie, rzuca, az siny sie robi. A zeby go uspokoic to trzeba ubrac stroj ochronny, bo bije, drapie, odpycha,wyzywa. A najgorzej jest jak idziemy na spacer. Codziennie wraca bez butow i nie patrzy ze kamienie. Oszalec idzie z nim. Ja nie zawsze moge mu popuscis. Szczegolnie jak cos narozrabia i musi siedziec w kacie. Wtedy sie zaczyna atak histeri. A ucieka z domu. Musze drzwi zamykac. Bo ganiam go po podwurku. Jeszcze dziwie sie ze sasiedzie nie przyszli.

Ostatnia edycja:
dzien dobry
owca pisalas ze rok temu 5 czerwca mialas truskawy i w tym roku tez:-p:-D
agnis pewnie taki interes to doopa bo ani sie nie nagra ani nic to sie bedzie dzialu u was a ja nie mam w kuchni drzwi
atagata spokojnie bez nerwow powiedz ze rozmawialas ze specjalista i powiedzial ze nic mu nie jest bo w koncu pytalas sie lekarza:tak:
kromat to niezly Arek wspolczuje ci , a co do alergii kupilam starszej nowe tabletki i chodzila jak przymulona przez 3 dni do tego stop. ze na lekcjach prawie usypiala i poprostu nie kontaktowala co do niej ktos mowil , wystapily efekty uboczne nie umieszczone w ulotce:eek:
a co do reklam to forum musi sie z czegos utrzymywac wiec są reklamy, mi tez przeszkadzaja ale coz albo to albo nie bedzie gdzie pisac

Ciacho jaką Ty masz pamięć :-)

A my drzwi nie tylko do kuchni. Ja musze mieć ze względu troche na psa. Trza go gdzies zamykac jak ktoś przychodzi. W łazience nie zamkne bo sie boi wejść :-D Poza tym wymieniać chcemy WSZYSTKIE drzwi :-) no oprócz wejściowych bo te mamy nowe :tak:

Kroma - bunt 4 latka..skad ja to znam...poczekaj na bunt 8 latka ...ja tez sie dziwie ze u mnie jeszcze opieki społecznej nie było. bo młody tak drze jape nieraz bez powodu jakbym go kablem jakimś lała... a jak nieraz w nerwach mu dam klapsa to histeryzuje jakbym go skatowała :crazy: czasem to juz mi brak argumentów do wlasnego dziecka. Ale po tym wielkim wyryczeniu się, przychodzi mowi ze zle zrobil i przeprasza :tak:Pare razy juz sie tez "wyprowadzał" ale zmienił zdanie szybciutko. U nas dodatkowo maluch na swiecie..to pierwszy miesiac byl mało ciekawy. Teraz jest lepiej :tak:

Tu fajnie babka pisze o tym buncie 4 latka -----> Bunt czterolatka, czym się charakteryzuje? I jak zrozumieć zachowanie dziecka w tym okresie? | porady wychowawcze SposobyNaDzieci.pl

agnis ale jak to sie mówi "dobra ale krótką ":-D:-D
ja mam drzyw wymienione z oscieżnicamy rok temu robilam remont łazienki,wc i przedpokoju 1,5 miesiaca zeszlo:-D ale za to jakos wyglada, najłądniejszy przedpkoj:-D
życzę miłego, lece biszkopt wyciagnac na jutro mam tort do zrobienia i jakies ciasto na weekend zaraz zrobie dla nas hehe

Dzień dobry kobietki:) No teraz z pewnością z Wami zostanę bo nie muszę łączyć wielu funkcji życia w społeczeństwie, pracy poza domem, opieką nad dziećmi - i nie ma co ukrywać opieki nad drugą połówką:) Zorganizowałam więcej czasu tylko dla siebie, stałam się bardziej asertywna (mój nawet mówi że stałam się bossy wobec niego:) ale wszyscy na tym lepiej wychodzą. Ja się nie urabiam po pachy w domu i w pracy (pracuję troszku w domu), synek w żłobku, mąż w pracy, córa w szkole.
Ale ładnie za oknem:)

atagata i to sie nazywa zorganizowanie:tak: powiadasz ze jesteś bossy :-D czasem trzeba;-)
za oknem naprawdę ładnie:-) ja w spodenkach i sandałach pomykałam :-D ciasto się robi:-) torcik truskawkowy dla nas:tak:

reklama
Do góry