Befatka1982
Entuzjast(k)a
Jezyk -Babcie juz działaja dzwonilismy dzis do swoich USC.
Dałas mi nadzieje kochana bo na kilku forach gdzies tam czytałam ze laski po 6-7 tyg czekały.
Anes z dowodem procedura taka sama potrzebny pesel a na paszport czeka sie o 2tyg.Mozna tez przyspieszyc dopłacając 22 Ł
.Buhaha a najlepsze jest to ze na stronie konsulatu jest info(od kilku dni\)NFORMUJEMY, ŻE AWARII ULEGŁA CENTRALA TELEFONICZNA - W DNIU DZISIEJSZYM MOŻLIWY JEST JEDYNIE KONTAKT MAILOWY!
i mój musiał drałowac do centrum zeby sie co kolwiek dowiedziec.
A pod adresem mailowym jest
Z uwagi na dużą liczbę zapytań e-mailowych nie możemy zagwarantować, że odpowiedzi na Państwa pytania zostaną przekazane niezwłocznie.
Beti-wspaniałe masz dzis towarzystwo:-) Pewnie jest wesoło:-):-)
Natala -dbaj o siebie kochana i o ,,naszgo''dzidziolka
Larvunia masz racje jak nie urok .............
Co tam Larvunia ludzisków nie ma?
Dałas mi nadzieje kochana bo na kilku forach gdzies tam czytałam ze laski po 6-7 tyg czekały.
Anes z dowodem procedura taka sama potrzebny pesel a na paszport czeka sie o 2tyg.Mozna tez przyspieszyc dopłacając 22 Ł
.Buhaha a najlepsze jest to ze na stronie konsulatu jest info(od kilku dni\)NFORMUJEMY, ŻE AWARII ULEGŁA CENTRALA TELEFONICZNA - W DNIU DZISIEJSZYM MOŻLIWY JEST JEDYNIE KONTAKT MAILOWY!
i mój musiał drałowac do centrum zeby sie co kolwiek dowiedziec.
A pod adresem mailowym jest
Z uwagi na dużą liczbę zapytań e-mailowych nie możemy zagwarantować, że odpowiedzi na Państwa pytania zostaną przekazane niezwłocznie.
Natala -dbaj o siebie kochana i o ,,naszgo''dzidziolka

Larvunia masz racje jak nie urok .............
Co tam Larvunia ludzisków nie ma?

zawsze cos jest do roboty.
od wczoraj juz zaczal glowke ladnie trzymac jak siedzi i dosc dlugo trzyma