reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jezyk -Babcie juz działaja dzwonilismy dzis do swoich USC.
Dałas mi nadzieje kochana bo na kilku forach gdzies tam czytałam ze laski po 6-7 tyg czekały.
Anes z dowodem procedura taka sama potrzebny pesel a na paszport czeka sie o 2tyg.Mozna tez przyspieszyc dopłacając 22 Ł
.Buhaha a najlepsze jest to ze na stronie konsulatu jest info(od kilku dni\)
NFORMUJEMY, ŻE AWARII ULEGŁA CENTRALA TELEFONICZNA - W DNIU DZISIEJSZYM MOŻLIWY JEST JEDYNIE KONTAKT MAILOWY!
i mój musiał drałowac do centrum zeby sie co kolwiek dowiedziec.
A pod adresem mailowym jest

Z uwagi na dużą liczbę zapytań e-mailowych nie możemy zagwarantować, że odpowiedzi na Państwa pytania zostaną przekazane niezwłocznie.

px.gif
px.gif
Beti-wspaniałe masz dzis towarzystwo:-) Pewnie jest wesoło:-):-)
Natala -dbaj o siebie kochana i o ,,naszgo''dzidziolka:-D
Larvunia masz racje jak nie urok .............
Co tam Larvunia ludzisków nie ma?

reklama
Larvunia-ludzie są przed wypłatami-nie martw się:tak:

Bafeatka-ja dbam o naszego dzidzusia i już się nie mogę doczekać nastepnego usg-ale to dopiero za conajmniej dwa tygodnie:-(

Witam się :) Właśnie wróciłam z pracy, zjadłam mały obiadek i zabieram się za segregowanie ciuszków w moich szfkach bo tego sporo jest :/ a przez egzaminy zaniedbałam wszystko, a w międzyczasie obejrzę sobie film "Jagodowa miłość" bo leci na Canale +... Mężusia dzisiaj nie ma - służba :/ także samotne popołudnie i wieczór mnie czeka.
Kupiłam wczoraj jeansy w H&M :) a co tam ...w ciąży też trzeba ładnie wyglądać, a przydadzą się na koljną a jak nie mi to mojej siostrze ;) dzisiaj przyszły też ogrodniczki H&M mama kupiła na allegro - 40 zl :) nie używane, są świetne, troszkę duże ale przecież to dopiero początek więc później miejsce na brzuszek sie wypłni. Wizyta u gina 8 lipca :) Buziaki

Madziarena-ja mam wizytę dwa dni po Tobie;-)Ja dostałam jeansy od szwagierki bo są na nią za duże a dla mnie będą super za jakiś miesiąc;-)
Ładnie się zrobiło więc jak mi wyschną pazurki to na dwór spadam.
Madziarena i jak z pasemkami?? robisz??:confused:

Hej laseczki
tak ,,lukłam'' na mape to Wy macie blisko do Lubniewic nawet.W sensie blizej niz do Gorzówka.Moi tesciowie maja tam Camping wiec pewnie u nich tez pokoczuje kilka dni wiec bedzie wiecej okazji do spotkan jesli dojade hihihi.

Larvunia jeszcze sobie odbijesz po 1szym jak laski dostaną wypłaty hehehe

Ostatnia edycja:
Hej
ja wrocilam jakis czas do domku,fajnie spedzilismy dzionek:-D:-D
dawidek nie daje chwile nawet odpoczac zaraz to mi na glowe wejdzie,juz mnie glowa boli od tego wszytskiego no ale coz taki okres w zyciu dawidka,
'teraz tatus kapie wiec ja chwile spokoju mam,
troche was podczytalam....
Larvunia ty to masz dobrze ze u siebie jestes i wiesz ze ludzi a ja jak nie mialam ludzi to psichika mi siadala bo szefowa mi tak ryla czache,bo niby to zawsze moja wina,wiec taki plus:-)
Madziarena fajnie ze milo spedzasz czas ze swoim:tak:pozniej to troszke lipa bedzie,ja sobie wczoraj zdalam sprawe z tego ze jak Dawidek pojawil sie wnaszym zyciu to my ani razu nie wyszlismy na jakies piwko czy nawet na glupi soczek,no wstyd sie przyznac ale jakos sie o tym nie myslalo,ale mam nadzieje ze teraz sie to zmieni,juz mojemu to uswiadomilam:-D:-D
Madzia milego pobytu,nie doczytalam gdzie wyjechalas ale jednak to wczasy:-D
Katgen oj duzo roboty czeka was ztym mieszkaniem,ale tak jak chces zbylo by najlepiej:happy2:
ok mykam

Wiesz Marzena ... ja i Marcin to typy takich wędrowniczków, więc my raczej na tyłku w weekend w domu nie usiedzimy nigdy, zawsze musimy gdzieś wybyć i wątpię, żeby tak się stało jak maleństwo będzie na świecie, raczej nasili to nasze wyjazdy (tak podejrzewam). U mnie w rodzinie już tak jest, że jak jest dziecko to nie przeszkadza to w spędzaniu czasu. Wiadomo, że od razu nigdzie nie pojedziemy - no ale to będzie zima :p a plany wakacyjne na rok 2010 niezmienne = tydzień nad polskim morzem ;)
Natalka ... chciałam robic pasemka ale fryzjerka powiedziała mi, że wyjdą mi żólte albo złote i sie troszkę obawiam bo ni chcę być ruda :/ ... chciałam ściąć ale M mi niie pozwoli
moi rodzice jak mieli sklep to tez tak było - raz byli klienci a raz nie, normalnie można było czasami trzasnac drzwiami i zamykać to w cholerę ... ehs ... wzloty i upadki.
A ja dzisiaj poprasowałam ciuszki, miałam sprzątać szafki ale nie wyszło ... ehs ... powoli psychicznie odpoczywam od tej szkoły ... teraz czekam na ruchy dzidziulka :) mam nadzieję, że już niedugo ;) buziaki

a ja juz leze i odpoczywam:-)
moj mi masazyk zrobil i plecki juz nie bola:tak:
Madziarena to fajnie sie dobraliscie:-Dz nas to lenie sie zrobily i najchetniej to i niedziele bysmy w domku siedzieli :-D:-Dmalo czasu mamy dla siebie:angry:zawsze cos jest do roboty.
Dawidek juz spi,rany skad on bierze tyle sily:szok:od wczoraj juz zaczal glowke ladnie trzymac jak siedzi i dosc dlugo trzyma:-Dchoc niewiem czy to czasem nie za wczesnie:-)
a my znow walczymy z odparzeniami przez cholerne chusteczki z HUUGIS nie polecam....:-(szorstkie i twardawe wiec babydream i nivea baby sa najlepsze....psipasiolka ma z dady i widze ze sa podobne do babydream trzeba wyprobowac.
:-)

reklama
Madziarena nam tez dziec raczej nie przeszkadza w wyjazdach i wyjsciach bardziej ogranicza to praca J.

Marzenka jak jestes w domu to moze nie uzywaj chusteczek tylko ciepłą wode i wate lub waciki.Moja miała odparzenia 2 razy tylko.I to przez chusteczki własnie.A teraz uzywamy chusteczek tylko przy kupie w terenie.Tzn zrobisz jak chcesz ale po co ma dzidziol cierpiec.

Do góry