reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej mamuski:-)
ja dopiero wstalam:-):-):-)
woda na kawke juz na gazie,
Jezyk a mialam te pampersy z biedronki fifi czy cos takiego???
Katgen ja mieszkalam od urodzenia na wiosce i mam serdecznie dosyc:-)ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat,prawda jest taka ze jak ma sie auto to nie ma zadnego problemu zeby mieszkac na wiosce,zwlaszcza ze tobie katgen tobie nie przeszkadza,
a tam mieszka moja kolezanka:tak:

reklama
:szok:o rany jakie bledy:wściekła/y:
chyba na spiocha pisalam,ale cos mnie glowa boli,jakas obolala jestem i czekam na ciocie:baffled:.
zaraz pranie wstawie i dzis caly dzien w domku,nie mamy wozka:szok:zostal w aucie:baffled:

Katgen nie doluj sie kochana:-D
my poprostu juz cos wiemy na ten temat,ale ty sama sie musisz przekonac.
bede wtyg w biedronce to kupie.
Dawidek tak mocno trzyma glowke ze czasem musze go powstrzymywac,nawet jak prawie na lezaco lezy to tez podnosi,jestem zdziwiona ze tak szybko.
chce sie zabrac troche za robote ale czy mi wyjdzie to niewiem:-D
Befatka smaruje mascia jakas na ranki na te odparzenia pediatra mi tak zalecila i juz jest lepiej,sudokrem dziwnym sposobem u nas sie nie sprawdzil:szok:

Moja Krolewna nawet po huggiesach odparzona...wiec juz nie kombinuje. a chusteczki jakos nie widzę w sumie róznicy na jej pupce;)
A my chyba zaraz jak wstanie i zje idziemy na spacerek.
Jezyku moze jakoś uda mi sie w tym tyg wpaść na kawuche.
Bo dziś nie, jutro nie wiem....musze powiedziec Kamilowi zeby mi jutro moze auto zostawil to byśmy przed południem wpadły z Izoldą;)

Marzenka TORMENTIOL kup. bardzo polecam.
a co do wsi. ja uwazam ze moze to lepiej....i tak jak jestesmy tutaj to i tak nigdzie nie wychodzimy praktycznie ani do barów ani restauracji kina nie ma i basen tez jeszcze w drodze. a oboje mamy prawko i auto wiec mysle ze nie bedzie problemu. A z czasem mysle ze i tak bedziemy wymieniac mieszkanie na wieksze, wiec moze wtedy w miescie coś się uda kupić.

Ostatnia edycja:
Katgen wlasnie ta masc mam:-)
Beti witaj kochana
No u mnie huggisy sprawdzily sie,zadnych odparzen ani nic nawet jak dlugo mial pampersa na sobie,
Beti jak tam weekend minal?
a u nas maja druga biedronke otwierac i t w dodatku blisko mnie:-)jesli to prawda to bede miala blisko i nie bede musiala przez cale miasto naginac:-):-)wtedy to juz calkiem osiedlowy sklep padnie hehehe

Marzenka baardzo fajnie:-) byliśmy w kinie w niedziele:-)no i zaczęliśmy nowe staranka:-):-):-) mam nadzieje, że mężo się postara i zasieje tam co nie co:-):-):-)
czytałam , że Davidek już mocno głowe podnosi:-):-) nawiedzę was w którąś sobote jak będziecie w domku:-):-)

Przyszli rodzice, jak tam mała? lepiej już? pisz nam tu troche:-)

reklama
Do góry