reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen ja też tak kiedyś myślałam, ale jak pomieszkałam już prawie 3 lata na wsi to mam inne podejście, chociaż niby nasza wieś nie jest taka zła bo wszędzie dojazd i wszędzie blisko to jednak mówię nie, chyba że byłby to dom a nie mieszkanie w bloku
Podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami :-)jesli wies to tylko domek nigdy blok.Jak mieszkałam z rodzicami w domku to zawsze mówiłam a w blokach tak fajnie....Jak skonczyłam szkołe poszłam na stancje i tak sie tułałam po blokowiskach kilka lat i bloki mi sie szybko odwidziały.
Teraz miszkay w domku jest super najbardziej cieszy mnie ogród bo mam gdzie paiskownice i basen dziecku rozłozyc.Mała biega boso po trawie nie musze sie martwic o psie kupska.
Ale to tylko moje zdanie.
Katgen mam nadzieje ze bedziesz zadowolona ze swoich salonów:-):-):-)
Marzenka u nas sudocrem sie nie sprawdzał.
Czesc Beti.Przyszlirodzice,Larvunia miłej pracy miłej pracy
Madziarena mi tez dziec nie przyszkadza wbrew pozorom z dziecmi tez da sie cos zdziałac.Zwłaszcza jak znajomi tez zabieraja dzieci na wypad no i jet coraz wiecej miejs przyjaznych dzieciom.
Dobra uciekam bo Filip jęczy:sorry2::no:
Młego dnia wszystkim

Beti kochana to zapraszam:-)
my ktoras sobote do castoramy pojedzimey chyb ale to sie jeszcza zgadamy,
no teraz to az starch dawidka samego na tym lezaku zostawic.
To ci fajnie dzionek minal i trzymam ksikasy za fasolke,
ja to pamietam jak mi gin powiedziala w jakie dni mamy sie kochac i wtedy wyszlo,oj namietna noc byla zostanie na dlugie lata w pamieci:-):-)i oby u ciebie tak bylo kochaniutka:-)
kino!!!o boze kiedy my wkinie bylismy:szok::szok:chyba nigdy:szok:zawsze wdomku ogladalismy filmy jest sie gdzie wygodnie wylozyc.
kochane kwiatek mi schnie :szok:niewiem co mam zrobic bo przenioslam w inne miejsce tam gdzie niema przeciagu a nie wlosnecznym miejscu a dalej liscie mi schna.i kurde szkoda mi go bo to fajne drzewko.macie jakies sposoby?

Dzień dobry z rańca;-)

Ja na chusteczki jakie kolwiek nie miałam nie narzekałam nigdy jedynie na pampersy te foliowane to była uczulona i jej pupcie wysypywało więc odrzucilam i znikło no i jej np ten sudocrem to najbardziej pomagał:tak:

Kasiu po żel zgłoszę się do Ciebie jutro lub pojutrze ok?:happy2:

Madziarena mój ma jutro służbę więc ja będę sama 24 h/ znowu:wściekła/y:ale bywa i tak:sorry2:

Dziś po południu idziemy z moim prać nasz dywan, będzie katorga:szok: ale taki brudny że trzeba na maxa wyszorować bo ta moja piękna to nie jedną plamę na nim zrobiła:angry: mam nadzieję że do soboty wyschnie:confused:

katgen kochana my nie chcemy Cię absolutnie zdołować, po prostu każda z nas jest inna. my też mamy oboje prawko ale jak mąż jest w pracy to nie rusze się z domu bo nie ma auta:-(
A Ty już mieszkałaś na takiej wsi i w bloku??
Czekam na Ciebie w tym tygodniu tu mój tel. 667203228 daj znać wcześniej jakjbym nie zaglądała na BB. to się nagadamy, już nie mogę się doczekać:-):-):-)

no kurde, Kęszyca może i wioska, ale jest las, cisza i spokój, będzie mogła Izę puścić bez obaw, że coś ją tam przejedzie, auto mają, w każdej chwili jak zabraknie jej hałasu to wsiada w samochód i jedzie do miasta, daleko nie ma, a latem jeziorko parę kroków od domu, no i te powietrze tam, dla dziecka rewelacja, a przecież też nie podpisała cyrografu na całe życie, jak jej się znudzi to w każdej chwili może sprzedać i przeprowadzić się gdzie indziej:-):-) zresztą jak Iza będzie miała brata Franka to pomyślą o większym i może wcale niekoniecznie tam:-):-):-)

witaj befatko:-)
no widzisz a tak chwala ten sudokrem:-(
no jedyna zrecz co mnie wkurza w bloku to sasiedzi,zawsze trafi sie jakas wcibska baba.
dobra uciekam poki co bo dawidek sie budzi.

reklama
beti mnie nie przekonasz;-) też myslałąm cisza spokój, super a zimą doopa nuda jak cholera brak ludzi , bllee

marzenka sąsiedzi:tak::tak::tak:;-)

katgen w czwartek to mi lepiej pasuje po południu a resztę dni to obojętne:-):-)

Do góry