reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami :-)jesli wies to tylko domek nigdy blok.Jak mieszkałam z rodzicami w domku to zawsze mówiłam a w blokach tak fajnie....Jak skonczyłam szkołe poszłam na stancje i tak sie tułałam po blokowiskach kilka lat i bloki mi sie szybko odwidziały.katgen ja też tak kiedyś myślałam, ale jak pomieszkałam już prawie 3 lata na wsi to mam inne podejście, chociaż niby nasza wieś nie jest taka zła bo wszędzie dojazd i wszędzie blisko to jednak mówię nie, chyba że byłby to dom a nie mieszkanie w bloku
Teraz miszkay w domku jest super najbardziej cieszy mnie ogród bo mam gdzie paiskownice i basen dziecku rozłozyc.Mała biega boso po trawie nie musze sie martwic o psie kupska.
Ale to tylko moje zdanie.
Katgen mam nadzieje ze bedziesz zadowolona ze swoich salonów:-):-):-)
Marzenka u nas sudocrem sie nie sprawdzał.
Czesc Beti.Przyszlirodzice,Larvunia miłej pracy miłej pracy
Madziarena mi tez dziec nie przyszkadza wbrew pozorom z dziecmi tez da sie cos zdziałac.Zwłaszcza jak znajomi tez zabieraja dzieci na wypad no i jet coraz wiecej miejs przyjaznych dzieciom.
Dobra uciekam bo Filip jęczy

Młego dnia wszystkim
marzenka21
Fanka BB :)
Beti kochana to zapraszam:-)
my ktoras sobote do castoramy pojedzimey chyb ale to sie jeszcza zgadamy,
no teraz to az starch dawidka samego na tym lezaku zostawic.
To ci fajnie dzionek minal i trzymam ksikasy za fasolke,
ja to pamietam jak mi gin powiedziala w jakie dni mamy sie kochac i wtedy wyszlo,oj namietna noc byla zostanie na dlugie lata w pamieci:-):-)i oby u ciebie tak bylo kochaniutka:-)
kino!!!o boze kiedy my wkinie bylismy
chyba nigdy
zawsze wdomku ogladalismy filmy jest sie gdzie wygodnie wylozyc.
kochane kwiatek mi schnie
niewiem co mam zrobic bo przenioslam w inne miejsce tam gdzie niema przeciagu a nie wlosnecznym miejscu a dalej liscie mi schna.i kurde szkoda mi go bo to fajne drzewko.macie jakies sposoby?
my ktoras sobote do castoramy pojedzimey chyb ale to sie jeszcza zgadamy,
no teraz to az starch dawidka samego na tym lezaku zostawic.
To ci fajnie dzionek minal i trzymam ksikasy za fasolke,
ja to pamietam jak mi gin powiedziala w jakie dni mamy sie kochac i wtedy wyszlo,oj namietna noc byla zostanie na dlugie lata w pamieci:-):-)i oby u ciebie tak bylo kochaniutka:-)
kino!!!o boze kiedy my wkinie bylismy

chyba nigdy
zawsze wdomku ogladalismy filmy jest sie gdzie wygodnie wylozyc.kochane kwiatek mi schnie
niewiem co mam zrobic bo przenioslam w inne miejsce tam gdzie niema przeciagu a nie wlosnecznym miejscu a dalej liscie mi schna.i kurde szkoda mi go bo to fajne drzewko.macie jakies sposoby?megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzień dobry z rańca;-)
Ja na chusteczki jakie kolwiek nie miałam nie narzekałam nigdy jedynie na pampersy te foliowane to była uczulona i jej pupcie wysypywało więc odrzucilam i znikło no i jej np ten sudocrem to najbardziej pomagał
Kasiu po żel zgłoszę się do Ciebie jutro lub pojutrze ok?
Madziarena mój ma jutro służbę więc ja będę sama 24 h/ znowu
ale bywa i tak
Dziś po południu idziemy z moim prać nasz dywan, będzie katorga
ale taki brudny że trzeba na maxa wyszorować bo ta moja piękna to nie jedną plamę na nim zrobiła
mam nadzieję że do soboty wyschnie
Ja na chusteczki jakie kolwiek nie miałam nie narzekałam nigdy jedynie na pampersy te foliowane to była uczulona i jej pupcie wysypywało więc odrzucilam i znikło no i jej np ten sudocrem to najbardziej pomagał

Kasiu po żel zgłoszę się do Ciebie jutro lub pojutrze ok?

Madziarena mój ma jutro służbę więc ja będę sama 24 h/ znowu
ale bywa i tak
Dziś po południu idziemy z moim prać nasz dywan, będzie katorga
ale taki brudny że trzeba na maxa wyszorować bo ta moja piękna to nie jedną plamę na nim zrobiła
mam nadzieję że do soboty wyschnie
katgen kochana my nie chcemy Cię absolutnie zdołować, po prostu każda z nas jest inna. my też mamy oboje prawko ale jak mąż jest w pracy to nie rusze się z domu bo nie ma auta:-(
A Ty już mieszkałaś na takiej wsi i w bloku??
Czekam na Ciebie w tym tygodniu tu mój tel. 667203228 daj znać wcześniej jakjbym nie zaglądała na BB. to się nagadamy, już nie mogę się doczekać:-):-):-)
A Ty już mieszkałaś na takiej wsi i w bloku??
Czekam na Ciebie w tym tygodniu tu mój tel. 667203228 daj znać wcześniej jakjbym nie zaglądała na BB. to się nagadamy, już nie mogę się doczekać:-):-):-)
no kurde, Kęszyca może i wioska, ale jest las, cisza i spokój, będzie mogła Izę puścić bez obaw, że coś ją tam przejedzie, auto mają, w każdej chwili jak zabraknie jej hałasu to wsiada w samochód i jedzie do miasta, daleko nie ma, a latem jeziorko parę kroków od domu, no i te powietrze tam, dla dziecka rewelacja, a przecież też nie podpisała cyrografu na całe życie, jak jej się znudzi to w każdej chwili może sprzedać i przeprowadzić się gdzie indziej:-):-) zresztą jak Iza będzie miała brata Franka to pomyślą o większym i może wcale niekoniecznie tam:-):-):-)
marzenka21
witaj befatko:-)
no widzisz a tak chwala ten sudokrem:-(
no jedyna zrecz co mnie wkurza w bloku to sasiedzi,zawsze trafi sie jakas wcibska baba.
dobra uciekam poki co bo dawidek sie budzi.
no widzisz a tak chwala ten sudokrem:-(
no jedyna zrecz co mnie wkurza w bloku to sasiedzi,zawsze trafi sie jakas wcibska baba.
dobra uciekam poki co bo dawidek sie budzi.
marzenka21
widze ze nawal sluzb sie robi,
hehe moj ma w nastepna srode
hehe moj ma w nastepna srode

reklama
Podziel się: