reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A ja musze się pochwalić że Cypuś dziś się obrócił pierwszy raz z brzuszka na plecki, oj cieszyłam sie jak głupia:-D:-D

befatka jeśli gorączka nie spada to po 4 godzinach możesz podac paracetamol w czopku jeśli np dałaś nurofen na gorączkę to też możesz podać po 4 godzinach paracetamol w syropie a jeśli masz np. tylko nurofen lub tylko paracetamol to co 6 godzin. w ogóle jeśli dziecko ma wysoką temp. taką koło 39 to lepiej od razu podac czopek bo zbija szybciej gorączkę. robić zimne okłady na czoło i nie przegrzewać dziecka. a jak sie czuję teraz malutka?? acha ni dawaj dużo picia. i jeśli ma poniżej 38 to nie dawaj żadnych środków na zbicie niech organizm sam walczy. gorączką wbrew wszystkim strachom to dobry objaw.
Acha ja tam lubię samolubne kobietki:-p

reklama
Hej dziewczyny. Wiecie co widzę że nie tylko ja walczyłam z gorączką:confused: Befatko witaj w klubie:sorry2: Nie wiem dziś rano Zuzka czuła się super a wszystko zaczęło się jak wróciliśmy z tesco z zakupów po 14tej zobaczyłam że jest rozpalona i jak ją dotknęłam:szok: to myślałam że ma w sobie z 40 stopni:no: zmierzyliśmy temperaturę i 38,9 pod paszką, dałam paracetamol i niby przeszło potem chłodną kąpiel i teraz śpi ale od rana praktycznie nie jadła tylko pije dużo soku, nie wiem chyba nic jej nie będzie jak nic nie je, warzne że chce pić a zobaczymy rano i wogóle jaka noc będzie:-(Niech ta temperatura na dworze spadnie bo szlak mnie trafia już:wściekła/y:

Naprawdę się zmartwiłam mam nadzieję że to nie udar??? nawet nie wiem jakie są objawy udaru :(

Ostatnia edycja:
Aga gratuluję ząbka Cypusiowi i wcale nie dziwi mnie że już go dostal bo moja miała też 4 i pól miesiąca jak jej pierwszy na dole wybił. Zobaczę jak jutro będzie się Zuzia czuła:tak:

Laski wpadlam zyczyc milego wekendu
zajrze dopiero w poniedzialek z domu jutro jade do tesciowej a tam nie ma neta
u nas oki,goraco i burzowo
trzymajcie sie papa
smile.gif

ja tylko na chwilkę dziś

Jeżyk Befatka dziękuje za pamięć
u gina oki, jest jajko:-) 8mm, w niedziele idę na monitoring znowu zobaczyć czy pękło:-) torbieli brak:-) zobaczymy co dalej w niedziele:-):-)

Jeżyk gratuluje zębusia
:-):-):-)

buziaki dla wszystkich i uciekam do jutra:-)

reklama
Do góry