A ja musze się pochwalić że Cypuś dziś się obrócił pierwszy raz z brzuszka na plecki, oj cieszyłam sie jak głupia

befatka jeśli gorączka nie spada to po 4 godzinach możesz podac paracetamol w czopku jeśli np dałaś nurofen na gorączkę to też możesz podać po 4 godzinach paracetamol w syropie a jeśli masz np. tylko nurofen lub tylko paracetamol to co 6 godzin. w ogóle jeśli dziecko ma wysoką temp. taką koło 39 to lepiej od razu podac czopek bo zbija szybciej gorączkę. robić zimne okłady na czoło i nie przegrzewać dziecka. a jak sie czuję teraz malutka?? acha ni dawaj dużo picia. i jeśli ma poniżej 38 to nie dawaj żadnych środków na zbicie niech organizm sam walczy. gorączką wbrew wszystkim strachom to dobry objaw.
Acha ja tam lubię samolubne kobietki

befatka jeśli gorączka nie spada to po 4 godzinach możesz podac paracetamol w czopku jeśli np dałaś nurofen na gorączkę to też możesz podać po 4 godzinach paracetamol w syropie a jeśli masz np. tylko nurofen lub tylko paracetamol to co 6 godzin. w ogóle jeśli dziecko ma wysoką temp. taką koło 39 to lepiej od razu podac czopek bo zbija szybciej gorączkę. robić zimne okłady na czoło i nie przegrzewać dziecka. a jak sie czuję teraz malutka?? acha ni dawaj dużo picia. i jeśli ma poniżej 38 to nie dawaj żadnych środków na zbicie niech organizm sam walczy. gorączką wbrew wszystkim strachom to dobry objaw.
Acha ja tam lubię samolubne kobietki

Befatko witaj w klubie
Nie wiem dziś rano Zuzka czuła się super a wszystko zaczęło się jak wróciliśmy z tesco z zakupów po 14tej zobaczyłam że jest rozpalona i jak ją dotknęłam
zmierzyliśmy temperaturę i 38,9 pod paszką, dałam paracetamol i niby przeszło potem chłodną kąpiel i teraz śpi ale od rana praktycznie nie jadła tylko pije dużo soku, nie wiem chyba nic jej nie będzie jak nic nie je, warzne że chce pić a zobaczymy rano i wogóle jaka noc będzie:-(Niech ta temperatura na dworze spadnie bo szlak mnie trafia już