reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hello:-) Zuzia narazie nie wymiotowała od rana, nawet trochę zjadła ale i tak psika i smarka się więc końca choroby nie widać w/g mnie raczej jej początek ale dzięki dziewuszki za życzenie zdrowia dla mojej niuni;-)mam nadzieję że to nic groźnego ach te wirusy teraz to jesienią się zacznie a u mnie tam w rodzinnej miejscowości panuje u dzieci angina:eek: Nudzi mi się jak mojego nie ma, dobrze że chociaż braszka jest to jest do kogo się odezwać ale tylko do jutra bo mój go jutro już odwozi bo tam u siebie dostał propozycje pracy:tak:

A co do lekarzy ginków to ja chodziłam do murzynka bambo i powiem wam szczerze do dziś jestem zadowolona mimo że już nie chodzę bo przyjmuje u nas w kujawsko pomorskim. Chodząc do niego zawsze śmiać mi się chciało z jego polskiego akcentu :-) no i on także się nie pomylił co do płci i strzelił w dziesiątkę wogóle na kilka lekarzy ginekologów to on miał najwięcej pacjentek, zawsze :))

Ostatnia edycja:
reklama
my juz w domku jestesmy:-)
megi masz to samo co ja bo mi tez bez mojego sie nudzi:-)no wlasnie jeszcze go nie ma i raczej wroci poznym popludniem:wściekła/y:
a teraz zajadam dawida chrupki kukurydziane bo jakos sie przekonac do nich nie moze:wściekła/y:ja juz tez zmeczona tymi spacerami,i tak zle i tak niedobrze:wściekła/y:jak niewychodzimy przez caly dzien z domu to nie ma co robic i narzekam a jak na spacerach caly dzien jestesmy to tez zle bo zmeczona wiecznie:wściekła/y::wściekła/y:
larvunia ehh te nerwy:wściekła/y::wściekła/y:jakos se trzeba z tym radzic:-)
megi zdrowka dka corci:-)
beti madzia kurde gdybym wiedziala ze moj bedzie jechac chyba sam do pracy to bym przyjechala a tak lipa,bo patrze z okna a tu auta nie ma:wściekła/y::szok::szok::szok:
wiec teraz czekam na inna okazje:-)
i wtedy tez kasia przyjedzie z izolda:-)

hejka babeczki !!
my juz w domu wyspacerowani teraz szymek siedzi we wannie i hania tez idzie sie kapac
ja pojadlam salatki troszke...:-):-)

ja tam bez swojego m sie nie nudze hehe..chyba ze wieczorami jak dzieci spia...:tak::tak:

a tak jest ok bynajmniej odpoczywam troszke od niego...wiem wiem wredota jestem:-D:-D

dobra zmykam zajrze wieczorem teraz mam robotke pa!!:-):-)

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

mialam kwiatki podlac i dupa:wściekła/y:siedze przed tym kompem:-D:-D:-D
dawid juz moglby sie obudzic:-Dbo teskno za nim a spi 1,5godz:-)
a na kolacje robie nalesniki:-)
mykam bo moj juz wraca:-)

A kuku:happy: Wpadłam mówić wam już dobranoc za niedługo mój serial więc nie zajrzę, dopiero jutro:tak:
Marzenka dzięki mam nadzieję że Zuzi szybko minie najgorsza że mnie też łapie zaczęłam kichać i posmarkuję już:crazy:
Idę jeszcze wypić herbatkę malinową i na seans Pa! Pa!

ja tez juz mowie wam dobranoc:-)
wiecie co ale osttanio to bylam zla jak poszlan na spacer bo szlam do bankomatu i wychodzilam zza zakretu i jechal jakis chlopak na rowerze ale szybko:szok:i jeszcze troche a uderzyl by w wozek tzn w dawidka ale w ostatnim momencie skrecil no myslalam ze wscieklizny dostane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakby nie mial ulicy bo w koncu od tego tez jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a wy to byscie mogly mi tu zdac relacje to tam sie dzieje w naszych filmach:-D
milych snow

Wpadlam powiedziec dobranoc
dzieci spia od 20 ja obejrzalam seriale i prawie zem zasnela na m jak m hehe :-):-)

do jutra :-):-):-):-)

Wlasnie dostalam sms od naszej niuski :-):-)

napisala ze jest na porodowce na obserwacji bo wod jej troche polecialo :tak::tak:

wiec zobaczymy czy juz urodzi

kazala trzymac mocno kciuki :-):-):-)

narazie tyle jak cos bede wiedziec dam znac :tak::tak:

reklama
dzien dobry:-)
trzymamy kciuki za niuske:-)mam nadzieje ze juz zawita z maluszkiem:-)
my dzis wczesnie wychodzimy bo po 9 bo na szczepienie a potem od razu spacer:-)no i zakupki:tak:

Do góry