megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hello:-) Zuzia narazie nie wymiotowała od rana, nawet trochę zjadła ale i tak psika i smarka się więc końca choroby nie widać w/g mnie raczej jej początek ale dzięki dziewuszki za życzenie zdrowia dla mojej niuni;-)mam nadzieję że to nic groźnego ach te wirusy teraz to jesienią się zacznie a u mnie tam w rodzinnej miejscowości panuje u dzieci angina
Nudzi mi się jak mojego nie ma, dobrze że chociaż braszka jest to jest do kogo się odezwać ale tylko do jutra bo mój go jutro już odwozi bo tam u siebie dostał propozycje pracy
A co do lekarzy ginków to ja chodziłam do murzynka bambo i powiem wam szczerze do dziś jestem zadowolona mimo że już nie chodzę bo przyjmuje u nas w kujawsko pomorskim. Chodząc do niego zawsze śmiać mi się chciało z jego polskiego akcentu :-) no i on także się nie pomylił co do płci i strzelił w dziesiątkę wogóle na kilka lekarzy ginekologów to on miał najwięcej pacjentek, zawsze
)

A co do lekarzy ginków to ja chodziłam do murzynka bambo i powiem wam szczerze do dziś jestem zadowolona mimo że już nie chodzę bo przyjmuje u nas w kujawsko pomorskim. Chodząc do niego zawsze śmiać mi się chciało z jego polskiego akcentu :-) no i on także się nie pomylił co do płci i strzelił w dziesiątkę wogóle na kilka lekarzy ginekologów to on miał najwięcej pacjentek, zawsze
Ostatnia edycja: