marzenka21
Fanka BB :)
my mykamy na spacerk bo dawid zaczyna mi juz marudzic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robilam w Hipokratesie i placilam 200 zl razem z nagraniem.Robil mi Rybski i jestem zadowolona bo wszytsko mi tlumaczyl cale serduszko obejrzal czy ie ma jakiejs wady... tak wiec polecam :-)
ja spac cos nie mogeboli mnie brzuch ale nie sa to skurcze tylko zwykly bol o i co 5 minut do wc biegam
nocke mam chyba z glowy
![]()
i ja to samo;-) wiec tez polecam bo koles naprawde mily i dokladnie wszystko zbadal i uspokoil.no i zalozyl sie o swoj samochod ze chlopak bedzie.to sie smialam z mama ze pewnie jezdzi maluchem bo pewnie teraz kredyt splaca za ten sprzet w gabinecieJa robilam w Hipokratesie i placilam 200 zl razem z nagraniem.Robil mi Rybski i jestem zadowolona bo wszytsko mi tlumaczyl cale serduszko obejrzal czy ie ma jakiejs wady... tak wiec polecam :-)