reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej dziewczynki,

Ja robilam w Hipokratesie i placilam 200 zl razem z nagraniem.Robil mi Rybski i jestem zadowolona bo wszytsko mi tlumaczyl cale serduszko obejrzal czy ie ma jakiejs wady... tak wiec polecam :-)

ja spac cos nie moge :wściekła/y: boli mnie brzuch ale nie sa to skurcze tylko zwykly bol o i co 5 minut do wc biegam :wściekła/y: nocke mam chyba z glowy :wściekła/y:

U mnie właśnie tak zaczął się poród.

niuskaa hehehe, no przytulaj sie z mezem, przytulaj ;-)
megi dzieki kochana jestes :tak:
marzenka jak tam z nerwami?? bidulka...
magda ona jest w polsce do konca wrzesnia prawdopodobnie... miewa sie dobrze, choc choruje z coreczka bidulki, ale co wiecej u nich to niech sama napisze, bo nie wiem, malo sie odzywa.
diora ja bylam jakies 2 lata temu, placilam 170zl z plytka u dr. Maja w Hipokratesie i jestem mega zadowolona :tak:
PR juz patrze na linki dzieki kochana!!!!

milego dnia!!

PR dzieki za linki ale...:
1 link juz widzialam, CV wyslalam :sorry:
2 link odpada bo nie ma podanej firmy a wiem z doswiadczenia ze takie firmy specjalnie ukrywaja nazwe swoja bo okazuje sie pozniej co to za "dobra firma", czyli akwizycja albo duzo wymagaja a placa grosze lub umowa bezsensu daja... a juz to przerabialam, rzetelna firma podaje nazwe swojej firmy ZAWSZE.
3 firma masakra, bo kiedys juz do podobnej wysylalam i tu sie po 2-3 tyg wyjezdza w delegacje :sorry:

Cześć laski. Piękny dzionek dziś mamy ale na spacer z moją chyba dziś nie wyjdę. Obudziliśmy się dziś wszyscy o 10 osłupiałam jak spojrzałam na zegarek:szok: i pierwsze co to do Zuzi a ona też już się kręciła...wstaliśmy obie potem mój brat, taka niewyraźna mi Zuzka jest brak jej sił i smarka się zapewne zaraziły ją te dziewczynki co przychodzą od sąsiadki bawić się do niej one też kaszlały...ale myślałam że może Zuzke to nie weźmie a tu masz babo placek, sama na siebie jestem zła bo mogłam ich nie wpuszczać:wściekła/y: tylko jak widziałam radość Zuzki na ich widok to jak tu zamknąć dzieciakom drzwi przed nosem jeszcze gdy tak ładnie proszą czy mogą się u nas pobawić:sorry:Zwymiotowała mi nawet dziś trochę mleka a teraz wcina suchy chleb dobre i to bo z masełkiem nie chce byle by nie była głodna, mam nadzieję że nie zwymiotuje więcej moja biedulka
icon9.gif
Idę teraz placuszki smażyć te ziemniaczane bo braciszkowi się zachciało a do tego mamy wczorajszą pomidorówkę. To tymczasem.;-)

Witam ja tak na szybciocha
smile.gif

dopiero wrocilismy zjedlismy zupke a teraz robie salatke z selera jajka gorace ale zaraz je obiore i wsio bedzie gotowe
u logopedy ok kobita nawet spoko i mieszka w bloku naprzeciw hehe
tongue.gif

za tydzien w piatek nastepne spotkanie dostalismy kilka cwiczen do domu
a prawdopodobnie te seplenienie to jest od tego ze tak dlugo brala smoczka bo az do 4 lat
frown.gif

dobra ja narazie uciekam dokonczyc salatke a pozniej na dwor !!

megi zdrowka dla malej oby szybko jej przeszlo teraz jakies wirusy lataja wstretne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Heleol laski
ja wlasnie zdycham bo @ przyszla i normalnie polamana jestem jakas.
dalej siedze i CV wysylam i juz oczoplasow dostaje.Mlody po spacerku spi a ja cole pije .do tego wczoraj sie czyms zatrulam wiec mialam wesolo:eek:
Ania co dzisiaj robisz po pracy?idziemy do Askany?pisze sie ktos jeszcze na to?

Ja robilam w Hipokratesie i placilam 200 zl razem z nagraniem.Robil mi Rybski i jestem zadowolona bo wszytsko mi tlumaczyl cale serduszko obejrzal czy ie ma jakiejs wady... tak wiec polecam :-)
i ja to samo;-) wiec tez polecam bo koles naprawde mily i dokladnie wszystko zbadal i uspokoil.no i zalozyl sie o swoj samochod ze chlopak bedzie.to sie smialam z mama ze pewnie jezdzi maluchem bo pewnie teraz kredyt splaca za ten sprzet w gabinecie:-D:rofl2:

reklama
powiem wam ze ten dr. maj jest zajebistym lekarzem, cala ciaze lazilam do niego...
i jak nie jest pewny plci dziecka to mowi ze nie jest pewny, ale jak juz powie plec to strzela w dziesiatke, jeszcze u zadnego z moich znajomych sie nie mylil :tak:

Do góry