reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Niuskaa gratulacje córeczki, wkońcu biedactwo się namęczyłyście obie:no: ale już po wszystkim
Madzia pozdrów niuskee od nas wszystkich z forum jak będziesz do niej pisała :tak:
Ja obejrzałam siatkę wygraliśmy 3:0, wcześniej byliśmy w gościach tak znów czas zleciał:tak:

reklama
niuska kochana gratulujemy:-):-)no w koncu:-):-)madzia wiesz cos wiecej/jak porod?
oj mi tez dzien minal caly czas zalatana bylam,ojej ale sie narobilam dzis takiego powera mialam ze niewiem co mi sie stalo,dawno takiej chetki na sprzatanie nie mialam:-D:-D:-D
i do tego zdarzylam poprasowac zanim dawidek zasnal,wiec teraz zamiast prasowac siedze se na bb i w koncu odpoczywam:-D
dawidek dzis byl zuch chlopak :-D:-D:-D:-D
ale ze spacerku to z placzem wrocil,chyba sie stesknil bo jak go wzielam na raczki to zaczal sie cieszyc:-)
dobra mykam narazie,zapewne jeszcze wpadne:-)

Dobranoc
szymek jednak juz spi....
a my dzis zaszlismy do jednej restauraci zapytac o kumunie i okazalo sie jest wolny termin wiec odrazu sobie zaklepalismy
smile.gif

wiec mamy juz pewna restauracje....glupie to dla mnie 2 lata przed no ale wole teraz niz potem zostac na lodzie....

facet nawet mial komunie na 2013 juz zapisana masakra....
eek.gif

i na dzien dzisiejszy za komunie jest 80 zl od osoby troche drogo a nam wyjdzie jakies 30 osob....a za 2 lata napewno dojdzie do 100 zl....

no nic dobrej nocy
smile.gif

marzenka ale sie narobilas dzis ho ho...
a nic wiecej nie wiem narazie nie chce pisac do niej niech odpoczywa i cieszy sie coreczka :-):-)

megia wy podpisywaliscie jakas umowe z tym nowym mieszkaniem?? na ile wynajeliscie na rok czy dluzej??

uciekam juz narka....:-)

Witam i sie zegnam...
bede we wtorek dopiero bo rano do Warszawy juz jade i wracam w poniedzialek wieczorem.

NIUSKA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

milego wieczorku laski
papapa

blondi udanego wyjazdu !!:-):-)

a ty kochana nie chcesz albo nie mozesz przeniesc sie tutaj do szkoly??do gorzowa??

chyba troche to uciazliwe tak daleko jedzic..tak pytam z ciekawosci...

przedstawiam wam mala Martusie :-):-):-)
wlasnie dostalam foto..
..
:tak::tak:

napisala ze malutka grzeczna ale nie lezy z nia dopiero jutro rano dostanie ja do siebie na sale...

Załączniki

• zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 36
madzia u mnie tez cisza:-)
tzn dawidek spi moj m przy kompie a ja juz w lozeczku na laptop:-):-)
blondi no wlasnie czemu nie przeniesiesz sie do gorzowa?

powiedz mi czy to prawda ze dziecko jak sie da do przedszkola ale nie jest zameldowane w gorzowie to nie ma szans by sie dostala do przedszkola? ze niby dzieci z gorzowa maja pierwszenstwo?bo wlasnie gadalan z bratem i mowil mi ze tak wlasnie jest,jesli tak to jednym slowem wielka lipa dla nich:-(

marzenka a twoj brat nie ma meldunku w gorzowie jak tam mieszka??:rofl2: fajnie ze tak sobie z laptopkiem lezysz zazdroszcze....:tak::tak:

reklama
ale slodka malutka!!!dlaczego nie sa razem?
dziewczyny to nie takie proste z przeniesieniem sie.tu nie ma mojego kierunku i nie moge.za rok sie przenosze do poznania ale musze zaleglosci nadrobic bo teraz sie dopiero na zaoczne przenosze wiec tez jest kociol z tym wszystkim po dziekance:eek:

Do góry