reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wiem ze do askalandii potrzebuja ludzi ale trzeba wytrzmac z dzieciarnia a to nie kazdy potrafi, ja nawet chcialm isc ale to bylo z 8miesiecy temu i nie pasowaly mi godziny pracy bo jak ma sie dzieciaki to juz ciezej z czasem
tam na stornie Askalandia – Kraina Zabaw – Bawialnia dla dzieci – Gorzów Wlkp.

w sumie to nawet fajna i ciekawa oferta :tak::tak:
no a twoje dziewczyny nie sa juz takie male jedna w szkole druga w przedszkolu wiec dalabys rade....a pozniej jedna druga sie zaopiekuje tak bylo u mnie jak mama moja pracowala :tak:
:tak:

reklama
wiem ze do askalandii potrzebuja ludzi ale trzeba wytrzmac z dzieciarnia a to nie kazdy potrafi, ja nawet chcialm isc ale to bylo z 8miesiecy temu i nie pasowaly mi godziny pracy bo jak ma sie dzieciaki to juz ciezej z czasem
tam na stornie Askalandia – Kraina Zabaw – Bawialnia dla dzieci – Gorzów Wlkp.

ciasteczko z kiedy to ogloszenie bo sie doczytac nei moge...?? jeszcze chca chetnych?? kurcze nie wiem czy sie nadaje do tylu dzieci ale sprobowac moge :sorry:

jestem mam capucinko i wlaczylam pranie juz z nudow :-D:-D:-D
aha dzis w lumpku bo zaszlam kupilam hani 2 pary rajstop ale takie super gatunkowo i fajne rozowe takie jedne w paseczkia drugie takie delikatne kwiatki za 2 zl za sztuke :tak::tak:...

ciasteczko zaraz zerkne :tak::tak:

kochana a u ciebie to chyba nie jest tak zle finansowo??
bo ty w domu siedziesz nie pracujesz to tak sobie mysle :-):-) sory za pytanie :-D:-D

megi a jak wasza wlascicielka zareagowala na wyprowadzke wasza??

no wiesz wsumie mozna pomyslec ze u was finansowo tez ok:-D:-D
wiesz co nie narzekam ale to jest tak ze moj M ma bardzo wykanczajaca prace,
no ale trzeba oszczedzac bo jak ktos niepotrafi to wszystko mozna przepuscic z dymem:-D:-D
ja to bym chetnie poszla ale tak na 4 godz dziennie i to z rana od 8 do 12 bo mi sie nie ma kto dzieciakami zajac, nie ma nikgo kto by mi pomogl:-( ale sama sobie tak wybralam

ciasteczko u nas naprawde lipa z kasa
moze niektorym sie wydaje ze mamy bo auto jest mieszkanie swoje jest ale co z tego jak kasy brakuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....moj m ciagle mysli nad jakims wyjazdem za granice ale ja ciagle mam jakies ale :-D:-D:-D..zobaczymy wujek z ta robota z gorzowa tez sie nie odzywa chyba tez nie potrzebuja ludzi a szkoda
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no a twoje dziewczyny nie sa juz takie male jedna w szkole druga w przedszkolu wiec dalabys rade....a pozniej jedna druga sie zaopiekuje tak bylo u mnie jak mama moja pracowala :tak::tak:

tak tylko ze przedszkole jest do 13 a starsza konczy szkole o 14 albo ma np. w czwartki na 12:30 do 16 a w piatek ma na 11:30 tez do 16 i doopa wielka
a teraz jak cos sie dziecu nieletniemu stanie bez opieki rodzica do
jest nieciekawie, rodzicow po sadach ciagaja, zabronione jakby prawie zostawianie bez opieki
wiem bo kuzyn prokurator

reklama
ciasteczko u nas naprawde lipa z kasa
moze niektorym sie wydaje ze mamy bo auto jest mieszkanie swoje jest ale co z tego jak kasy brakuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....moj m ciagle mysli nad jakims wyjazdem za granice ale ja ciagle mam jakies ale :-D:-D:-D..zobaczymy wujek z ta robota z gorzowa tez sie nie odzywa chyba tez nie potrzebuja ludzi a szkoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

w miare jedzenia apetyt rosnie;-)
jak mieszkalismy u rodzicow to za miastem jeden domek to praktycznie nie potrzebowalam zadnych ubran poco jak raz na tydzien z tamtad gdzies jechalam
nie musialam ze ta powiem dbac o garderobe a tu co innego

Do góry