reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kochana ja tez sie nie znam ale poczytaj sobie w necie sporo tego i pisza ze 2 stopien jest niby ok....:tak::tak:
[ame="http://www.google.com/search?hl=pl&q=cytologia+2+stopien&btnG=Szukaj&lr="]cytologia 2 stopien - Szukaj w Google[/ame]

a ty chcesz ciaze za niedlugo??

ja uciekam do jutra pa :-):-)

reklama
Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta - Grupy - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie
tu o tym cos jest.skad to sie bierze?
wlasnie Rafal ma wysokie podbicie i ciezko mu zalozyc buty, ale kozaczki super:tak:
oj Wy narzekacie ze malo czasu spedzacie z facetami bo same wieczory a ja mam 1 wieczor na tydzien albo na dwa...i nic wiecej:-(po nowym roku sie to zmieni podobno.bede miec go tydzien co 2 tygodnie...

bylam mam 2 stopnia a to juz chyba gorsza? nie wiem nie znam sie an tym
ale slyszalam kiedys ze nie ma sensu robic jak sie planuje ciaze za niedlugo bo potem to zniw nawraca

ja mialam nadzerke, wyplana laserem, 4 lata pozniej bylam w ciazy z drugim i od tamtego razu nie mialam to byl jeden jedyna raz
robilam to prywatnie i kupe kasy kosztowalo a bylo to 9 lat temu
nadzerka coz trzeba leczyc bo to rana

dzien dobry ja pierwsza
biggrin.gif

u nas w nocy padalo a teraz ok tylko wietrznie...
pranie juz wywiesilam na balkonie,ziemniaczki obrane...
:-):-)

hej szybka jestes, ja to pranie nastawiam dopiero tak kolo 8 zeby sasiadom nie przeszkadzac, bo tu dziwni ludzie mieszkaja

ja dzisiaj ogorkowa robie

ja sie sasiadami nie przejmuje choc mam spoko sasiadow nie narzekam z kazdym zawsze pogadam :-):-):-)

a pranie wlaczam zawsze odrazu jak wstaje taki nawyk :-D:-D choc ja lubie wszystko robic z ranca....nawet odkurzam tak wczesnie :-D:-D

reklama
Dzień doberek;-) Zuzia obudziła mnie dziś po 7 a tak mi się dobrze spało ale cóż już na nogach. Czekam na mojego aż wróci ze służby i przywiezie mi kartony bo już nie mam w co reszty spakować. Okno jedno wczoraj na wieczór umyłam dziś drugie i jedno będzie z głowy. Zostanie mi kabina prysznicowa i podłogi i będzie ok. Trzeba zaraz jakieś śniadanko wciągnąć bo potem nie będzie czasu. Chyba już dziś pierwsza noc na nowym:tak:dziś na obiad to chyba jakaś pizza bo w takich warunkach to nie da się nic upichcić:-)

Do góry