reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
tia wiem, kupiec gorzowski... ja nie wiem juz co robic..

no ja ci nie pomoge :no::no:
tylko tak sobie mysle ze tam byloby wiecej ludzi bo jak tak nieraz bywalam na tym ryneczku to zawsze pelno lazilo ale czy kupuja to nie wiem..

a nie moglabys sie jeszcze tam przeniesc i sprobowac??:-):-)

a co na to twoj maz co ci radzi???

My po lekarzu.mlody ma wirusa ale na dwor chodzic mozemy jesli ma nos drozny.dostal homeopatyczny jakis lek i inne witaminki i tyle.goraczki nie ma wiec jeszcze ok.
Magda ja mam chlopaka.to nie jest tata Rafalka jak sie domyslasz.on nie mieszka z nami.przyjezdza na weekendy z pracy, czasami co drugi weekend bo jest kierowca ale pieniadze mamy osobne.to nie ten etap zaawansowania.wszystko idzie w dobrym kierunku.ale poki co nie licze na zbyt wiele.

My po lekarzu.mlody ma wirusa ale na dwor chodzic mozemy jesli ma nos drozny.dostal homeopatyczny jakis lek i inne witaminki i tyle.goraczki nie ma wiec jeszcze ok.
Magda ja mam chlopaka.to nie jest tata Rafalka jak sie domyslasz.on nie mieszka z nami.przyjezdza na weekendy z pracy, czasami co drugi weekend bo jest kierowca ale pieniadze mamy osobne.to nie ten etap zaawansowania.wszystko idzie w dobrym kierunku.ale poki co nie licze na zbyt wiele.

teraz pelno tych wirusow chwila moment i dziecko chore:-(
a sezon sie dopiero zaczyna
jak nie ma temperatury to fajnie bo na dwor mozesz isc nawet po te zakupy
wiem jaki to bol wielki jak dziecko chore i nie ma z kim zostawic a lodowka pusta:-(

Marzenka pisz na ten drugi nr, ten 600 już nieczynny jest;-), a w poniedziałek jakby co godz 7 rano czekam na Ciebie i Dawidka:-)

hej wieczorkiem:-)
blondi zdrowka dla rafalka:tak:
niewiem co juz pisac mam bo mam nerwa ale o tym to niechce mi sie pisac,
buziaki
i dobranoc
beti jak cos bede dzownic na ten drugi:-)

reklama
witam wieczorowa pora
my niedawno wrocilismy ze spacerku z Ania pr a Rafalek czuje sie calkiem niezle.zrobilam mu kompot z malin to wypil w sumie 0.75 l :szok:chyba mu smakowalo.malinki mialam zamrozone na czarna godzine wiec sie przydaly.
mlody wlasnie kache pije i zasypia a sasiedzi 10 minut temu wiercic zaczeli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolejni.nosz k.......co miesiac sie tam ktos nowy wprowadza i robi remont.mam juz ich dosc wszystkich.ile mozna tego sluchac.niby ciszy nocnej nie ma jeszcze ale kurcze jakby w dzien nie mozna bylo.chamstwo po prostu.czekam tylko az ktos wezwie do nich policje bo tutaj to moment.i to najczesciej jak maly zabkuje albo chory jest i zasnac nie moze.kocham mieszkac w bloku...:confused2::crazy:

Do góry