reklama
tia wiem, kupiec gorzowski... ja nie wiem juz co robic..
no ja ci nie pomoge

tylko tak sobie mysle ze tam byloby wiecej ludzi bo jak tak nieraz bywalam na tym ryneczku to zawsze pelno lazilo ale czy kupuja to nie wiem..
a nie moglabys sie jeszcze tam przeniesc i sprobowac??:-):-)
a co na to twoj maz co ci radzi???
blond_20
Czarownica
My po lekarzu.mlody ma wirusa ale na dwor chodzic mozemy jesli ma nos drozny.dostal homeopatyczny jakis lek i inne witaminki i tyle.goraczki nie ma wiec jeszcze ok.
Magda ja mam chlopaka.to nie jest tata Rafalka jak sie domyslasz.on nie mieszka z nami.przyjezdza na weekendy z pracy, czasami co drugi weekend bo jest kierowca ale pieniadze mamy osobne.to nie ten etap zaawansowania.wszystko idzie w dobrym kierunku.ale poki co nie licze na zbyt wiele.
Magda ja mam chlopaka.to nie jest tata Rafalka jak sie domyslasz.on nie mieszka z nami.przyjezdza na weekendy z pracy, czasami co drugi weekend bo jest kierowca ale pieniadze mamy osobne.to nie ten etap zaawansowania.wszystko idzie w dobrym kierunku.ale poki co nie licze na zbyt wiele.
C
ciasteczko
Gość
My po lekarzu.mlody ma wirusa ale na dwor chodzic mozemy jesli ma nos drozny.dostal homeopatyczny jakis lek i inne witaminki i tyle.goraczki nie ma wiec jeszcze ok.
teraz pelno tych wirusow chwila moment i dziecko chore:-(
a sezon sie dopiero zaczyna
jak nie ma temperatury to fajnie bo na dwor mozesz isc nawet po te zakupy
wiem jaki to bol wielki jak dziecko chore i nie ma z kim zostawic a lodowka pusta:-(
marzenka21
Fanka BB :)
hej wieczorkiem:-)
blondi zdrowka dla rafalka
niewiem co juz pisac mam bo mam nerwa ale o tym to niechce mi sie pisac,
buziaki
i dobranoc
beti jak cos bede dzownic na ten drugi:-)
blondi zdrowka dla rafalka

niewiem co juz pisac mam bo mam nerwa ale o tym to niechce mi sie pisac,
buziaki
i dobranoc
beti jak cos bede dzownic na ten drugi:-)
C
ciasteczko
Gość
witam wieczornie
ale tu pustki
blond jak rafalek sie czuje?
ale tu pustki

blond jak rafalek sie czuje?
C
ciasteczko
Gość
ide sobie, do jutra baby;-)
milych snow
milych snow
reklama
blond_20
Czarownica
witam wieczorowa pora
my niedawno wrocilismy ze spacerku z Ania pr a Rafalek czuje sie calkiem niezle.zrobilam mu kompot z malin to wypil w sumie 0.75 l
chyba mu smakowalo.malinki mialam zamrozone na czarna godzine wiec sie przydaly.
mlody wlasnie kache pije i zasypia a sasiedzi 10 minut temu wiercic zaczeli

kolejni.nosz k.......co miesiac sie tam ktos nowy wprowadza i robi remont.mam juz ich dosc wszystkich.ile mozna tego sluchac.niby ciszy nocnej nie ma jeszcze ale kurcze jakby w dzien nie mozna bylo.chamstwo po prostu.czekam tylko az ktos wezwie do nich policje bo tutaj to moment.i to najczesciej jak maly zabkuje albo chory jest i zasnac nie moze.kocham mieszkac w bloku...

my niedawno wrocilismy ze spacerku z Ania pr a Rafalek czuje sie calkiem niezle.zrobilam mu kompot z malin to wypil w sumie 0.75 l
chyba mu smakowalo.malinki mialam zamrozone na czarna godzine wiec sie przydaly.mlody wlasnie kache pije i zasypia a sasiedzi 10 minut temu wiercic zaczeli

kolejni.nosz k.......co miesiac sie tam ktos nowy wprowadza i robi remont.mam juz ich dosc wszystkich.ile mozna tego sluchac.niby ciszy nocnej nie ma jeszcze ale kurcze jakby w dzien nie mozna bylo.chamstwo po prostu.czekam tylko az ktos wezwie do nich policje bo tutaj to moment.i to najczesciej jak maly zabkuje albo chory jest i zasnac nie moze.kocham mieszkac w bloku...

Podziel się: