reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca troche chyba za wczesnie na przymrozki chociaz lokalnei kto wie...
w gorach to juz jakis czas temu snieg spadl :baffled: w kazdym razie dwa dni temu wieczorem slyszalam gesi jak lecialy, troche za wczesnie na odlot wiec moze bedzie szybko zimno w tym roku...? ale tego nie wie nikt i wyjdzie w praniu:-D
ja dzisiaj ortodonta nie lubie tych wizyt bo mloda zeby pozniej bola i kasy idzie od ciula a najgorsze ze gorny aparat jest juz niedobry,
zabrali kontenery na smieci, czyli zaczynamy segeregacje ale nie postawili w zamian nowych:baffled::angry:

reklama
Hej powrocilam z miasta
troche szmatek nakupilam :-D kasy natracilam :-D
ale dla bratowej bluzeczki dla synka kupilam i dla kuzynki bo urodzila tez musialam cos zakupic zeby z gola reka do malucha nie isc ;-) a takie to fajne te male ciuszki slodkie :-)

Ciacho gadalam z moim m to jak jechal do pracy to bylo 3 st :tak: i w aucie pokazalo mu komunikat ze slisko na drodze :tak:
ja ide do ortodonty we wtorek ciekawe czego sie dowiem :baffled: i czy sie dogadam z nim jak trzeba :baffled:

Gdzie wy wszystkie takie tu pustki ??..

Zupke mam na obiad , nie trzeba gotowac to laba..:-p

owca my wlasnie po ortodoncie i przeglad paszczy byl u mlodej i niestety ma mala plamke na 6-tce czyli prochnica:wściekła/y: no i trzeba bedzie zeba robic, ale przynajniej zgryz sie poprawia u niej:-)
ja tez dzisiaj byla na mini zakupach, mlodej kupilam czapke taka na jesien bo rano naprawdę zimno w uszy i bluze ciepla bo a tylko jedna i tak non stop w niej chodzi:baffled:
a ja dzisiaj bez obiadu, parowki byly na cieplo:-D

hejka

Moje łobuzy zaczęły chodzić na basen, bo ich energia rozbiera. Olka normalnie sama pływa, tylko bierze deskę albo kółko i pływa na nim. A młody się cwaniak robi, łapie za zabawki i tak z pół godziny kombinuje ja sobie w łóżeczku ściągnąć zabawkę, która wisi. M mówi, że będzie bokser, bo boksuje z pięści w pieska i ten mu jakimś czasie spada, a potem go gryzie. Nie chce już tak leżeć.

Madziarena- w sumie to ty już możesz rodzić, zaraz masz 38 tydzień., Trzymam kciuki.
Marzenka- ale musisz też uważać na błonnik, bo jak za dużo błonnika w diecie to dzieciaki mogą mieć kolki, bo ich brzuszki nie są przystosowane jeszcze na taką ilość błonnika. Mi mówiła położna, żeby na początku nie jeść ciemnego chleba i otrębów, jak już to w małej ilości.
Aniołek- to nie ciekawie z tym dokumentem, a może ktoś mu zwróci.
Ciasteczko- szalejesz z ta biżuterią. Szybko to ci idzie. Ja tam mało noszę biżuterii, jakoś nie umiem. M się złości, że mam łańcuszek od niego i leży w szkatułce.

kroma to super ze dzieciaki tak lubia wode i same daja rade:tak: moja sie na tancach wyrzywa ostatnio ucza sie walca angielskiego:-) sama bym sie chetnie nauczyla, moze tez sie zapisze:-D a co do bizuterii to głownie kolczyki nosze, kiedys nosilam lancuszek a teraz lezy i sie kurzy:sorry2: bizuteria idzie w swiat a cos trzeba robic;-)

hejo
kroma ale 3 ciasteczka dziennie chyba nie zaszkodza co....:-)
ale masz zdolne dzieciaki a nie boisz sie ze olka ci sie rozchoruje ?bo moj dawid jeszcze nie byl na basenie w sumie moglby isc ale wlasnie ja sie boje ze sie rozchoruje....
ciacho widze ze masz duzo cierpliwosci do takich rzeczy..podziwiam;-)
my wczoraj w miescie bylismy..bylam sobie jakis ciuch bo wszytsko jakiesn na mnie nie teges co mam w szafie no i papierkowe sprawy...
a wam zycze milego dnia:-D

dzien dobry
my dzisiaj na impreze jedziemy :-) robiłam tort dla szwagra
piekna pogoda ale rano strasznie zimno 4 stop. a ponoc za tydzien maja byc przymrozki:baffled::oo:
marzenka a do tego akurat mam cierpliwosc, lubie szyc broszki, zawze fajnie wyjdzie
a co do ciuchow to u mnie wiecznie problem bo w cyckach sie nie dopinam, darowalam sobie kupowanie rozpinanych bluzek

Hej !!

u mnie slonecznie i w miare cieplo :tak:
u nas planow brak , dzis mloda idzie na zawody bedzie biegac 1,2 km za godzine
a pozniej na zakupy bo echo w lodowce hehe i prezent na jutro na urodziny jeszcze trzeba kupic :tak:
Z rana sie wzielam i upieklam biszkopta o dziwo nawet mi sie udal ;-) i mamy ciacho na wekend z kremem :tak:

Ciasteczko pokaz torta na bloga...nie obijaj sie ;-) milej imprezki :-)

hejka, ja po pogrzebie, nie nadaję się bo ryczałam, aż mnie głowa rozbolała. Siedziałam na przeciwko dziadka kolegów kombatantów. Powiem wam, że im to humor dopisywał, żarty sobie opowiadali, ale takie niesmaczne.

Owca- to ci młoda może ma jakieś zapędy na sprinterkę, powodzenia dla niej. U nas w GW też słonecznie było, ale dość chłodno.
Ciasteczko- ja ciebie rozumiem z tym biustem, teraz jak mam więcej bo karmię to w połowę bluzek się nie zapinam.
Marzenka- a 3 można pewnie, ja jadłam normalnie ciemny chleb, tylko np dwie kromki i więcej nie. Teraz jem już dużo z błonnikiem i jakoś młody nie ma problemów z kolkami. To chyba też zależy od dziecka i jego charakteru. A mój Antek teraz ostatnio mało śpi. Ręce zaczął wkładać do buzi i się ślini.

reklama
hejo
u nas nocka piekna..2 razy tylko wstawalam cala noc grzeczniutka byla :)ale w sumie w nocy ona jest grzeczniejsza niz w dzien :)widze ze tez lubi cisze i spokoj jak ja lubilam w ciazy.....my wczoraj bylismy na spacerku na sloncu pieknie bylo ale w cieniu juz zimno...
wzielam sie wczoraj za swoja szafe troche rzeczy wyrzucilam...
kroma hehe ja tez sie nie dopinam w cyckach cud ze jeszcze w kurtke sie zapinam ale ciasno troche no nic nie poradze.....
a ja ci powiem ze nie zwracam tak uwagi na ten blonnik....czesto jem chleb kukurydziany...
madziarena nam na dobre ucichla...w sumie w kazdej chwili sie moze rozpakowac juz :)
martyna znow w nocy mi sie ksztusila no strach ja zostawic sama choc na chwile...lezy na boczku ale i tak czesto sie to zdarza..pediatra mowila ze to normalne ze jej to minie ale ja w sumie ciagle na czuja spie ciagle zerkam....no zwyczajnie sie boje
kroma powiedz mi a co ty wogule jesz?napisz mi tak mnie wiecej ok?ja zjadlam ostatnio parowke na sniadanie i nalesnika i nic sie nie dzialo;-)
dawid troche mi sie podziebil...kurde ale no nie jestem w stanie go tak na dobre izolowac od mlodej..mam nadzieje ze nic nie zalapie od niego..
milej niedzieli

Do góry